המאה ה-22 חיזוי

Sefy

New member
ואולי זו הבעיה שלכם גם ?

אני לא ראיתי אף אחד פה מנסה להקשיב גם, אז להאשים אותי שאני לא מפסיק לנסות להסביר זה נקרא אצלכם ויכוח, אבל כשאתם עושים בדיוק אותו דבר, אז אני לא מקשיב וסתם עקשן. מעניין...

Lu Tze

New member
אני הייתי תחת הרושם שאנחנו מנסים

לנהל דיון ולא וויכוח... אם אתה מגדיר אדם שעדיין דבק בדעה שלו גם כשאמרת אחרת כמישהו שלא מקשיב, אז בסדר, אני לא מקשיב. אם אתה מגדיר אותו כמישהו שלא מתייחס למה שאתה אומר, אתה טועה. אני מנסה להתייחס לדברים שלך (ודווקא לשתי הודעות שלי לא הגבת). שמע, אם אתה רוצה להתווכח, תגיד לי ונפסיק עם העניין. אם אתה רוצה לנהל דיון, אז בוא ננהל דיון, אבל בלי מכות מתחת לחגורה, אוקי? יש לי מספיק פורומים שבהם אני מתווכח עם אנשים אחרים, אני לא צריך עוד אחד.

Sefy

New member
I Actually like discussing with you

I Don't recall ever having harsh words with you, and I find our little debates rather educational. And which messages of yours did I not reply ? I was too busy with the largeass that I must have missed yours. Either way, i'm home now, so no hebrew till sunday

Lu Tze

New member
פשוט כתבת "כולם", אז חשבתי שהתכוונת

לכולם. לא משנה... פיספסת שתי הודעות שלי, אחת נמצאת כאן והשנייה (שהיא יותר הערה) נמצאת פה.

אודו

New member
צודק במאה אחוז

אני מצטער אם איך שהוא פגעתי במישהו ואני חושב שהפורום הזה, בגלל העובדה שכולנו פה בעצם בעלי נושא תחביב משותף חזק מאוד לדעתי אנחנו צריכים להפסיק להתווכח ולחזור לדבר על דברים ברומו של עולם כמו האם כדאי לסטיוארט לעשות השתלת שיער? בקיצר אני מצטער ולדעתי צרך לסגור את הדיון הזה עכשיו!

אודו

New member
אני דווקא מנסה

בהודעה שהתחילה את הפתיל הטיפשי הזאת כתבתי הודעה בנושא שטויות במיץ בצל אני לא התכוונתי לפגוע איתה או להישמע תוקפני אבל ככה אני כותב כעיקרון בד"כ. אבל אחרי שכתבת לי פתאום שאני לא מגיב עלייך אלה סתם כותב שטויות, או אז התעצבנתי.

Lu Tze

New member
הממ...

1) אתה מוכן להרחיב? 2) שום פרסומות. ראיתי טבלאות בנושא והעניין הוסבר לי לפני כמה שנים ע"י פרופסור לפיזיקה (לא שפיזיקה קשורה לעניין, רק כדי להראות על המיהמנות של המקור). למען האמת, זה לא שהמלחמה עצמה גרמה לפיתוח, אלא יותר פצצת האטום (באמת אין לי מושג איך הגיעו למסקנה הזו, אבל הגיעו אליה) שפותחה בעקבות המלחמה.

אודו

New member
באמת?

"מלחמה לא תורמת לשום דבר, יש מספיק דילול אוכלסין בימינו ע"י מחלות או תאונות דרכים ומטוסים" אם תקרא בין השורות לפי מה שאתה אמרת כתוב פה בעצם שמלחמה גורמת לדילול אוכלוסין. "פעם היה פחות, היום יש הרבה יותר" בתור המשך למה שכתבת קודם, אני מבין מפה שפעם היה פחות דילול אוכלוסין מהיום ובדיוק על זה הגבתי!

מסכים איתך

ספי כתב משפט מטומטם שאין לו קשר למציאות, ובמקום להגיד שטעה התחיל לתקופ אותך והתייחס לחלק אחר במשפט שלו שבכלל אליו לא הגבת. וזה ברור שבעבר מתו יותר ממחלות מאשר היום ותוחלת החיים היום היא הרבה אבל הרבההרבה יותר גבוהה מאותה היסטוריה עליה מדבר ספי

Sefy

New member
ואולי בלי לקרוא בין השורות ?

"מלחמה לא תורמת לשום דבר, יש מספיק דילול אוכלסין בימינו ע"י מחלות או תאונות דרכים ומטוסים. פעם היה פחות, היום יש הרבה יותר. מלחמה היא לא צורך. זה (ותסלח לי) טימטום של עם (לא רק שלנו, אלה כל העולם) ללכת אחרי מנהיג שעוזר רק לתחת שלו" וזה אומר: היום יש מספיק דילול אוכלוסין ע"י מחלות (איידס כדוגמא) ותאונות (אנחנו מקום ראשון בתאונות דרכים למשל) ומטוסים (התרסקויות, טרוריסטים = זה לא מלחמה, זה טרור). ובעבר היו לך מלחמות עולם שעשו דילול לאוכלוסין. ומכאן נובע שמלחמות לא תורמות לשום דבר, סתם איזה אידיוט שעולה לשלטון ומחליט לכבוש שטחים או להתעלל בעם שלו.

אודו

New member
אין תגובה!

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=400&msgid=18104759 אם ממש חשובה לך תשובה תכתוב לי, אבל ברוח ידידות בין כוכבית

עכברושים זה דבר מסריח נכון

ראית פעם עכברושים מתאחדים? ראית פעם דולפינים בונים משהו? אל תזלזל באנושות המסריחה שלי, בטבע לא קיים שום דבר ממה שאמרת וגם האנושות לא תתאחד ,איזה איחוד אתה רוצה מי יהיה השולט? הרי חייב מישהו לשלוט ואפ מדינה לא תסכים שאחרים ישלטו עליה, כל ה"איחוד" שקיים כיום הוא ממניעים אנוכיים בלבד ולא משום מניע אלטרואיסטי לטובת האנושות.

Sefy

New member
כן! את כולו! ../images/Emo3.gif

וזה אבן היסוד של כל הדברים! אז נה לך

itstzar

New member
ושנה שעברה שיגרו קרן ליזר מקודדת

שלמה לאורך חדר שלם, אז?

למעלה