"הם שם ואנחנו כאן"

NIrhxh

New member
תגובה לתושב רעות - האיחוד

תושב רעות יקר, הרשה לי להשיבך, מר טוארג, באופן אישי בתור איש צבא (קצין לשעבר) ותושב מודיעין משכונת בוכמן הסמוכה אליך. באופן אישי אני מאוד מתקומם ואף דיי מזועזע מסגנונך הרפה, המתנשא והעלוב. קיוותי בסתר ליבי, שאנשים מסוגך לא אצטרך עוד לפגוש בארצנו, וודאי שלא במודיעין ולא בסביבתה הקרובה. אבל התבדתי, יש לומר, וכנראה שבאמת הייתי נאיבי כאשר בחרתי לעזוב את תל אביב ולהגיע לכאן. אני ושכניי לשכונה הסמוכה אליך, חלקם הגדול גם אקדמאים ואנשי צבא לשעבר, וגם "סתם אנשים מן היישוב", וודאי שלא מרגישים כל רגשיי נחיתות (לא מבחינה כלכלית, לא מבחינה השכלתית ולא משום בחינה אחרת), ביחס אליך או לאנשים מסוגך. במובן מסוים, שאין בכוונתי לפרט עתה, צר לי עליך ועל ילדיך, ובפרט על המסר הבעייתי שהם סופגים, בדרך אגב, במהלך מאבקכם העיוור. טוארג, הקמתם ישוב לתפארת - טוב שכך. לאף אחד אין כוונה לקחת אותו ממכם או להתיישב בו במקומכם. כאדם שטען שמחזיק הוא בבית בשווי 450K$ - דבר מוטל בספק ואשר אין לו, כמובן, כל רלוונטיות לנושא דנן- אתה וודאי שלא נימנה על כל אליטה שהיא, ככל שהינה קיימת לכאורה וקשורה בדרך כלשהי למגורים במכבים/רעות. לכל היותר אפשר לומר שהינך בעל נכס בשווי "בלתי מרגש בעליל" במונחים של תל אביב, ואולי אף בעל פוטנציאל "להרים גבה" במונחים של מודיעין וסביבתה. ביג דיל ממש, עכשיו אתה ממש עשיר וגיבור גדול (!)... כזה שכידוע לך בתל אביב כבר מזמן הפסיקו לספור. מזל הדבר, שלפחות כל זאת לא נותן לך כל זכויות יתר בארצינו, וטוב שכך. במאמר מוסגר אומר, וזאת אך מדברך אתה, שאני מתרשם שהינך מתוסכל מאוד, ועם זאת כנראה עם הרבה מאוד זמן פנוי להגדיל שניאת חינם, מריבה ורוע בעולמנו. סביר מאוד גם, שלא מזיקה כנראה קיומה שגם פנסיה צבאית (תקציבית), שמנה ביותר, שקיבלת אתה וחבריך "מהסיירת", באורח מופקר ושערורייתי ביותר, כבר החל מהגיל ה"מופלג" של 45 - פנסיה שהיא כולה על חשבון משלם המיסים (המפריש בעצמו לפנסיה ויוצא אליה רק בגיל 67), ושאני בן היתר נמנה על מממניה, ובשקט חרישי - לא עוד. לאור ההתנהגות המבזה והיהירה שלך, ושל אחרים כמותך ברעות (לצערי מעטים המתנגדים לדעותך הקיצוניות), וזאת באופן מחפיר ובלתי צודק בעליל, אני ושכניי, במחשבה שנייה, כבר יותר ויותר מעדיפים, שתשאר שכנינו מעבר לגדר. השכן שאנו לא ממש רוצים ומעדיפים שלא להכיר. השכן "העשיר" וה"חשוב" בעיני עצמו בלבד...שבחר במודע ובאופן מתנשא לא להכיר ולא להתערות חלילה עם שכניו בשכונה, ואשר ילדנו, לשימחתי וכנראה גם לשימחתך, לא יכירו את ילדיו. לא אזיל דמעה עם יטורפד האיחוד עם מודיעין. ממש לא - אני בעד. אנחנו כבר נסתדר בלעדיכם (וגם נשגשג). לי, בכל אופן, אין שום כוונה לשלוח את ילדיי אל בית ספרכם, שמא חלילה, ובנפשנו הדבר, אנשים שכמותך עשויים לגרום להם להרגיש חלילה אשמים במשהו. כדאי שתחשוב על הדברים, אינני בטוח שהבנת את מלוא המשמעויות של התבטאויותיך - ואם כן, יום אחד תבין. שלך, השכן ממודיעין.

Neta558

New member
נא למתן את השפה ../images/Emo88.gif

אין כל סיבה לגלוש להעלבות והשמצות. הערות נוספות ברוח שכזו ימחקו.

yshavit

New member
את יכולה למחוק

אבל את מתכחשת. ושהחברה ממודיעין (החברה שלך) יפסיקו להשמיץ אותנו כמפונקים עשירים ששונאים עניים גם אני יפסיק למרות שלא הבנתתי את מי השמצתי.

Neta558

New member
על ראש הגנב..?

ההודעה לא נכתבה כתגובה אישית לאף אחד, למה אתה קופץ?

meindelbium

New member
כי זה די ברור..

יש כאן ניגוד אינטרסים הייתי אומר שצריך למנות אדם מהאסכולה ההפוכה (שידועה גם כמכבים-רעות, השכונה החדשה) כדי לשמור על נייטרליות הפורום בנושא

amitzahavi

New member
בלי מודיעין....

לא היה לכם לא מד"א , לא שירותי כיבוי, לא משטרה נורמלית, לא רשתות גדולות...בקיצור הייתם נשארים אותו חור....ואפשר לחשוב שלבנות את מד"א אתם שילמתם או את התחנת משטרה או את פוקס או את הום סנטר או את סופרסנטר....או את הבתי ספר פה... עוד מאט תעשו שלט לכול מבנה: סובסד ע"י תושבי רעות-מכבים

טוארג

New member
קחו את העיר שלכם, ותעבירו אותה

אנחנו רוצים להיות חור. טוב לנו ככה. גם ככה עד היום כל מה שאני צריך אני קונה בתל אביב ולא במודיעין, עכשיו זה כבר מתוך עיקרון של לא לפרנס את התושבים הקנאים של העיר הזו.

oranje

New member
תיקון טעות,

הקנאים זה לא אנחנו. כל מה שרצינו זה קצת שימוש ב "common sense" מצד תושבי רעות. במקום זה קבלנו מלחמת עולם. ד"א, בנוגע לעיקרון שלך, תאמין לי שכלכלת מודיעין והסביבה לא תפגע.

meindelbium

New member
שמתי לב לעוד כמה דברים

זה הפך להיות פורום של כל יישוב מלפיד עד שעלבים בערך... ומאחר ואנחנו שכונה בתוך מודיעין מגיע לנו ייצוג הולם לא?

א.א.אפל

New member
לא צריך להגזים.

נטע היא לא צד בעניין- היא רק חוותה את דעתה, כמו שאחרים בפורום עשו. היא לא מחקה שום הודעה, אלא רק ניסתה לשמור על תרבות דיון.

meindelbium

New member
לא יודע..

אני בדעה שהפורום צריך להיות נייטרלי מצד שני אם מישהו יתחיל להסית לכיוון ההפוך שתואם את דעתה אני בספק לגבי המחיקה של הודעות שלו הבעיה שכל המאבק הזה יצא מפרופורציה כשאנשים אומרים שלוקח להם 45 דקות להביא את הילדים ל"רעים" זאת בהחלט יציאה מפרופורציה כמו גם הקמת "ועד פעולה" מגוחך ברעות

Neta558

New member
סלח לי, אבל

זהו פורום "מודיעין" ולא פורום "פתיחת כבישים בין מודיעין לרעות, בעד ונגד". לא חבל לך על ההכללות? כבר הצהרתי שאני מתגוררת ברעות, ובכל זאת תומכת בפתיחת הכביש. למעשה, חלק מאלה שהביעו כאן תמיכה בפתיחת הכביש גם כן תושבי רעות. אם יש לך תלונות על ניהול הפורום, אתה מוזמן לפנות לפורום משוב, מספר 168.

meindelbium

New member
פורום משוב הוא בדיחה בפני עצמו

הכביש יפתח או לא זה באמת נושא לפורום כשלאנשים שוברים חלונות לפנות בוקר עוד כשיש גדר עם פרצה קטנה.. כשיש תכניות גרנדיוזיות להרס שיטתי למה שאנשים כאן בנו במו ידיהם במשך שנים אני לא אומר שהאיחוד כזה נורא פשוט צריך לאזן.. חברתית מכבים ורעות ימותו אם מודיעין לא תהיה, וזה ברור אבל יש נקודת איזון שצריך למצוא

למעלה