אתה עדיין גר ברעות...
וזה לא משנה אם יש איחוד או אין. אין זכות לאדם לגור בכל יישוב שהוא בוחר! אם ביישוב שאתה רוצה לגור בו אין דירות פנויות? ואם היישוב לא קיים יותר, כמו במקרה הזה? אני רוצה להזכיר לך, שהאיחוד אושר סופית כבר לפני יותר משנה, והזמן למאבקים האלה היה אז, ובזמן הגשת הבג"צ. אבל- קברניטי היישובים העדיפו לסמן כיסאות ולהקים מפלגות שיתמודדו בבחירות לעיר החדשה, במקום להיאבק למען עצמאות מכבים רעות... המאבק עכשיו הוא על פתיחת הכבישים. לגבי עניין הגן ותושבי רחוב גליל- לא ידעתי על כך, ולדעתי זה תמוה. זה אינטרס של מערכת החינוך בעירייה וגם של ההורים לרשום את הילדים לגן קרוב, בלי קשר לאיחוד. אני לא ספרתי לך את הכסף, אתה זה שנפנפת בסטפות מול העיניים שלנו. מבחר ציטוטים שלך- "אותי, תושב רעות שחסך ועבד ושילם משכנתאות עבור הבית היקר שלו בישוב השקט, ולא הלך בדרך הקלה של לקנות בית במודיעין" "למה נראה לכם שאם רעות זה ישוב טוב ומבוסס כלכלית אז הוא צריך להיות גם שלכם?! רוצים שרעות תהיה שלכם? תחסכו כסף, תעבדו, ותקנו או תשכרו ברעות בית" ועוד ועוד... אה, ועוד משהו שמפריע לי: רעות זה לא "כפר שקט". רעות זה לא כפר. רעות זה יישוב עירוני, שאולי ישנם תושבים ספורים ממנו שמתפרנסים מחקלאות. את השדות שבין רעות למכבים מעבדים תושבי מבוא חורון, והפרות שרועות באזור (ליד המחסום, גבעת הברושים, הגבעות שמדרום לרעות) שייכות לבוקרים משעלבים. אולי זה נראה לך "נודניקי" מצידי שאני מזכיר את זה- אבל זה, לדעתי, מייצג את הבועה שרוב תושבי מכבים רעות מצויים בה- שמדובר בשני ישובים מיוחדים שאין כמותם בכל הארץ, כליל השלמות, בל אייר של אזור 08, פסגת השאיפות של כל ישראלי. הלו?!?!? להתעורר!!! כיום, לצערי, יש שכונת וילות איפה שלא תזרוק אבן (ואם תזרוק אבן לכיוון מודיעין, מה שאני מקווה שלא יקרה- תגלה שגם שם יש שכונות וילות). מדובר בשני יישובים ממוצעים שרוב תושביהם ממעמד סוציו-אקונומי גבוה. זה הכל!