הם ממדרים גם פחיות!

ranisharoni

New member
חוקרי המחלה ציינו במפורש את הקשר לקניבליזם

בעיקר שאכילת מוח או חוט שדרה של אותו מין מעלה את הסיכוי לספגת המוח. כך ראו שקרה לנשות פפואה ניו-גיני ושיערו שקרה לכבשים עקב שינוי בתזונה שלהם. המחלה קפצה לפרות שאכלו בין היתר חלקי כבשים ואז התפשטה מעצם אכילת פרות ע"י פרות. החוקרים אמרו במפורש - הפכנו את הפרות לקניבליות (כשבמקור הן בכלל אוכלי עשב). לי היה נראה שיש פה מסר, למינים מסוימים, שלאכול את המין שלך זה ביולוגית לא ממש מומלץ (אני מניח שמי שעשה כן בקביעות לא שרד ולכן לא התפתח מנגנון הגנה כנגד השפעת הפריונים).

deathcaster

New member
ואני מסביר שוב

אין קשר בין המחלה שהייתה אצל הכבשים ובין קניבליזם.

ranisharoni

New member
ההקשר מחשיד שלא לומר מפליל

דווקא באנגליה שהאכילה כבשים בכבשים התפתח וריאנט כה חזק שקפץ זן לפרות שהואכלו בכבשים שהתפשט כי פרות גם הואכלו בפרות ושוב נוצר וריאנט שיכול לקפוץ שוב זן ולהדביק את האדם. "במקרה" מחלה מאוד דומה פגעה באנשים שאכלו אנשים. חשוד מאוד ההקשר הקניבלי...

deathcaster

New member
כן, קונספירציות יש מכאן ועד הונולולו

אבל את זה אני משאיר לפנאטים בפורומים כגון: "צמחונות וטבעונות", "קבלה בראי היהדות", "לשאול את הרב" ו"האמת נמצאת שם- הכל אודות עב"מים"

ranisharoni

New member
התוקפנות מיותרת

אני הזכרתי את מה שהחוקרים אמרו בסרט התעודי על חקירת התפרצות הפרה המשוגעת ואתה משום מה תוקף קהלים שלמים שלא רלוונטים לנושא. איפה אתה רואה קוספירציה? עשו טעות בתזונת חיות ולא יכלו לחזות את התוצאות של השינוי.

למעלה