הם ממדרים גם פחיות!

cwen

New member
הם ממדרים גם פחיות!

http://www.holesinthenet.co.il/archives/34542 אוסף של תמונות פרסומת במגזר החרדי. עם השוואות בין אמצעי התקשורת המחמירים יותר והמחמירים פחות. באחד מותר להראות איור של ילדה, באחר היא הופכת לילד. באחד מותר להראות מרפק של ילד, באחר אסור. אבל המודעה הכי פסיכית - שתי פחיות, אחת עם כובע חתן והשניה עם שביס של כלה. פחיות! של משקה קל! בעיתון "המודיע" הפכה הפחית הכלה לפחית חתן. השג גדול לקהילה הגאה. פחית!!! זה כבר מזמן לא עניין של צניעות. זה ביטול האשה. באמת לא היתה לי שום טענה אילו החרדים היו מחליטים שהם לא רוצים בכלל תמונות או איורים של אנשים, לא גברים ולא נשים. הבעיה של פרסום גברים בלבד היא שהפרסום הזה מצייר תמונת עולם שבה הנשים פשוט לא קיימות. רק לגברים יש נוכחות. וזה משליך גם על החיים האמיתיים. בדיוק מאותה סיבה שמנסים לאסור על הצגה של דוגמניות אנורקסיות כי זה בונה אצל הנוער (החילוני) תמונת עולם מעוותת שלפיה אשה אידאלית צריכה להיות בתת משקל קיצוני.

Legato

New member
לא יודעת...

צנזור פחיות זה אמנם פסיכי למדי, אבל לפחות יצאה להם כרזה בעד נישואים חד מיניים. למה לעזאזל מישהו צינזר תינוק, לעומת זאת, אני צריכה שמישהו יסביר לי! זה באמת חולני ברמות.

אסננוש15

New member
האמת?

אני כהרגלי צחקתי.... איזה הזויים.... דפוקים. אהבתי את מה שאמרו שם, שזה מעודד נישואי הומואים....
(איך לא חשבו על זה? למען השם?) אגב, יעל, ראית כלבוטק מיום שני? יש שם משהו נורא על אפרוחים, סצנה איומה.

אסננוש15

New member
וגם החצאיות ה.

הרסו אותי.. כאילו מה? חצאיות הריון? וכן, לצערי דברים בנוסח דומה לא חסרים. לי יצא לפגוש הרבה. בכל מיני וריאציות..... אם זה ח.הנקה ועוד כהנה וכהנה. כאילו מה? גבר מתגרה למקרא ממל של פריטי לבוש?! הזוי. נגמרו לי המילים.

cwen

New member
בפייסבוק הפנו את תשומת ליבי למשהו עוד יותר רע

במודעה של בנק דיסקונט עם הילד שמתחלפת לו הכיפה, בתמונה האחרונה במקום "מורים ומורות" כתוב "עובדי הוראה". אי אפשר אפילו לכתוב את מלה "מורות" שמצביעה על קיומן של נשים. את רואה לאיזה אבסורדים אנחנו מגיעים?

אסננוש15

New member
כאילו מה?

אסור לכתוב מקצוע של עובד הוראה (גבר) באותה נשימה עם עובדת הוראה ? (אישה). אני כבר לא מתפלאת על כלום. אנשים הולכים ונעשים הזויים יותר ויותר. אבל חשוב לזכור שזה לא כולם. הרוב נורמלים ושפויים. הציבור החסידי הוא הדפוק. ואני רק חייבת לספר, שהיום בבוקר נסעתי לעבודה עם אוטובוס (ממקום מגורי יש רק אלו שנקראים "מהדרין" לצערי) וראיתי פשוט תופעה של אנטי . (לשמחתי) נשים ישבו מקדימה!!! וממש הרבה נשים. לא צריכה לספר שישבתי גם אני בחלק הקדמי (אע"פ שאני אוהבת לשבת מאחור) רק כדי למגר את התופעה המכוערת של "נשים מאחורה".

cwen

New member

הגיע הזמן שהנשים הדתיות יעמדו על זכויותיהן! די לשלטון הקיצונים.

אסננוש15

New member
כן, זה קרה לראשונה

לפחות בקו ובשעה בה נסעתי. תראה, גם הרבנים בציבור הספרדי וגם הרבנים בציבור בליטאי- יצאו נגד קווי מהדרין. אז מי נותר? החסידים הדפוקים. אצלם אישה מתקשרת ישר למושגים של טומאה, פריצות, דחייה. הם מטומטמים. אני לא סובלת אותם. הכל הם משיגים בכוח אלימות, שליטה וכפיה. נמאס לי מהם. וקראתי היום בווינט שהם פנו לאגד בבקשה לארגן להם קווים משלהם רק לגברים. אני רוצה לראות אם אגד תענה לבקשה החוצפנית הזו. אין לי בעיה שישכרו קוים פרטיים ושישלמו גם מחיר פרטי, אך לא יתכן שהם ישלמו מחיר כמוני (בערך) ויהיו אוטובוסים רק להם.

cwen

New member
לא ראיתי כלבוטק

אבל אני חושבת שאני יודעת על מה את מדברת... (אני לא אוכלת ביצים).

אסננוש15

New member
לא על הביצים מדובר שם

אלא על גריסת אפרוחים חצי חיים במגרסה עם סכינים חדים. משהו זוועה.

למעלה