לא קוברים אף אחד מחוץ לבית קברות, לא קובעים שאדם התאבד, לא קובעים ממזרות, לא דנים אם הבן סודד ומורד, לא רואים אדם שמחלל שבת בפרהסיה. ככה זה אצל יהודים.איך זה מסתדר עם הדת?
הרי מי שמתאבד, הוא מוקצה וקוברים אותו מחוץ לבית הקברות, במקום מיועד לכאלו.
לא קוברים אף אחד מחוץ לבית קברות, לא קובעים שאדם התאבד, לא קובעים ממזרות, לא דנים אם הבן סודד ומורד, לא רואים אדם שמחלל שבת בפרהסיה. ככה זה אצל יהודים.איך זה מסתדר עם הדת?
הרי מי שמתאבד, הוא מוקצה וקוברים אותו מחוץ לבית הקברות, במקום מיועד לכאלו.
השבתי לך שאחריות ההורים היא לעשות שיקול מחושב, היכן הסכנה גדולה יותר בחיסון או באי מתן חיסון ואיך הפעולה תתרום בעתיד לבריאות הילדים.יקירה.
שאלתי שאלה פשוטה היכן אחריות ההורים?
ילדים מאותו מגזר מתים בגלל חצבת
לא נער הבחור, בן 20 במותו והשאיר מכתב פרידה כפי שצירפתי בתגובה #7 שלינער מת בגלל השתתפות בהפגנה
אף אחד לא יכל לחזות את האסון הנוראי שקרה, גם אני הבאתי את ילדיי למירון לעשות תספורת ראשונה ולשמחתי זאת לא הייתה בשנת האסון.על הדרך נזכרתי ילדים מתו במירון
מה לעשות, שאחד קשור באחרהיי ההורים?
לא דיברתי על להתחסן או לא.
תראה זה כבר לא חוצפה, זה הרבה יותר מזה, אין הגדרה ועוד עם סמיילי. לך תסתכל על עצמך בראי טתגיד לעצמך מה אתה רואה.השבתי לך שאחריות ההורים היא לעשות שיקול מחושב, היכן הסכנה גדולה יותר בחיסון או באי מתן חיסון ואיך הפעולה תתרום בעתיד לבריאות הילדים.
לא נער הבחור, בן 20 במותו והשאיר מכתב פרידה כפי שצירפתי בתגובה #7 שלי
אף אחד לא יכל לחזות את האסון הנוראי שקרה, גם אני הבאתי את ילדיי למירון לעשות תספורת ראשונה ולשמחתי זאת לא הייתה בשנת האסון.
מה לעשות, שאחד קשור באחר![]()
בשיא הציניות אני כותבת: הנה אחד שמת ולא יתגייס...נניח והצליחו בהפגנה, מה עם האבדה?
זה רצון ה'?
כמו הילדים שמתו מחצבת? היכן אחריות ההורים?
צפה בקובץ המצורף 138369
המדיניות היום היא לחסן תינוקות בגיל שבין 6-11 חודש, ולתת מנה נוספת אחרי חודש. מנת דחף- בכיתה א'. נראה לי שכל הנפטרים היו בגיל שמעל חצי שנה.שאלתי שאלות -
- מתוך ה-8, שתיקנת אותי שזה לא 6, כמה לא בגיל חיסון? הרי מתוך ה-6 היה רק אחד לא בגיל חיסון.
- כמה פעוטות ניזוקו מחיסון זה, חלקם נזק בלתי הפיך, אולי גם מוות? למען הסר ספק, לא קשור ל-8 המדוברים, אלא לכל מחסני התינוקות בחיסון זה בגיל כה רך שהמוח עוד לא התפתח.
- האם את התחסנת כילדה? למען הסר ספק, זאת שאלה רטורית, כי ברור שלא, פשוט לא היו חיסונים אז.
- האם חלית ולא קרה לך דבר? אחרת לא היית כאן עכשיו ולכן כיום את מחוסנת לכל החיים להבדיל מאלו שחוסנו וחיסונם מתפוגג עם השנים, לכן אם היו חיסונים אז, כיום לא היית מחוסנת כי החיסון היה מתנדף מזמן.
אמר וקייםבשיא הציניות אני כותבת: הנה אחד שמת ולא יתגייס...
בשביל מה הם טיפסו?בשיא הרצינות אני כותבת: חששתי מתרחיש חמור בהרבה, כמו נפילה של קבוצה שהצטופפה או התמוטטות של מנוף עליו טיפסו המפגינים. טוב שזה לא קרה.
ממתי זאת המדינות? ככל הזכור לי, חיסון ראשון של המרובע (משולש בעבר) הוא בגיל שנה והדחף בכיתה א'.המדיניות היום היא לחסן תינוקות בגיל שבין 6-11 חודש, ולתת מנה נוספת אחרי חודש. מנת דחף- בכיתה א'. נראה לי שכל הנפטרים היו בגיל שמעל חצי שנה.
אין נתונים בלדעת כמה מתו לאחר חיסון, כי תמיד לא משייכים את המוות לחיסון בתירוץ של נסיבתיות וחוץ מזה, לעתים חיים עם לקות חמורה לא שווה את החיים ועדיף למות.קשוח לתת לתינוק למות.
כמה מתו מחיסון?
מס' שעם כל הצער במות של כ"א, הוא מס' בטל בשישים, מה זה מס' חד ספרתי מתוך מס' 8 ספרתי (ננו אחוזכמה מתו כי לא התחסנו?
התחמקות פולטיתאין נתונים בלדעת כמה מתו לאחר חיסון, כי תמיד לא משייכים את המוות לחיסון בתירוץ של נסיבתיות וחוץ מזה, לעתים חיים עם לקות חמורה לא שווה את החיים ועדיף למות.
מס' שעם כל הצער במות של כ"א, הוא מס' בטל בשישים, מה זה מס' חד ספרתי מתוך מס' 8 ספרתי (ננו אחוז)?
שום התחמקות, את מבינה מה זה ננו אחוז? האם זה נתון שצריך בכלל להסתכל עליו כשמסתכלים על חוק המספרים הגדולים?התחמקות פולטית![]()
שום התחמקות, את מבינה מה זה ננו אחוז? האם זה נתון שצריך בכלל להסתכל עליו כשמסתכלים על חוק המספרים הגדולים?
האם לא שווה לקחת סיכון זה בשביל בריאות טובה יותר ללא לקות או מוות כתוצאה מחיסון?
hisunim.org.il
ומתוך ה-8, כמה לא בגיל חיסון?
כמה פעוטות ניזוקו מחיסון זה, חלקם נזק בלתי הפיך, אולי גם מוות?
האם את התחסנת כילדה? או חלית ולא קרה לך דבר ולכן כיום את מחוסנת לכל החיים להבדיל מאלו שחוסנו וחיסונם מתפוגג עם השנים?
החיסון הוא בגיל שנה, הוא טרם הגיע לגיל.הקרבן ה-12: תינוק בן 11 חודשים נפטר מסיבוכי חצבתhttps://www.srugim.co.il/1273740-הקרבן-ה-12-תינוק-בן-11-חודשים-נפטר-מסיבוכי-ח
נניח והצליחו בהפגנה, מה עם האבדה?
זה רצון ה'?
כמו הילדים שמתו מחצבת? היכן אחריות
נניח והצליחו בהפגנה, מה עם האבדה?
זה רצון ה'?
צפה בקובץ המצורף 138369Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
אני סתם מנחש, אבל הוא אומר "החברים האמיתיים שלי"נניח והצליחו בהפגנה, מה עם האבדה?
זה רצון ה'?
צפה בקובץ המצורף 138369
מסתבר שהוא השאיר מכתב התאבדותנניח והצליחו בהפגנה, מה עם האבדה?
זה רצון ה'?
צפה בקובץ המצורף 138369
נכון.מסתבר שהוא השאיר מכתב התאבדות
ראו באסון מירון, איך חיי אדם בעדה החרדית בכללה לא ממש חשוב. וחבל.הם לא רואים בעיניים
נכון, אתה בהחלט צודק. הווה ידוע שכל אימת שקורה ל"ע אסון בקהילה כזאת או אחרת, המשמעות היא שלאותה קהילה חיי אדם אינם חשובים. לגמרי מדויק.ראו באסון מירון, איך חיי אדם בעדה החרדית בכללה לא ממש חשוב. וחבל.
בלי ציניות, כן. מאז ומעולם (הרבה לפני שמירי רגב פילסה את דרכה דרך המיטות של קציני צה"ל) תאונות הדרכים בישראל נורמלו כאילו זאת גזירת גורל. גם בימי המלחמה, מספר ההרוגים בתאונות היה כפול ממספר הרוגי פעולות הטרור באותן שנים.מור מהיום: כל תאונת דרכים שמתרחשת במדינת ישראל ומעורבים בה חילונים, מלמדת שלחילונים בישראל אין ערך לחיי אדם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.