הם יו הרגע בערוץ 2.

greeneye

New member
דייייייי!!!

בעעעע. אתה מזכיר לי את הספר פונקציויות החום-צהוב המגעיל שלי. בני גורן המניאק. האם בנאדם יכול להיות יותר משועמם!?

greeneye

New member
לא לא!

זה פיזיקה. תזהר שאני לא אמדוד אותך בג'ולים. או בניוטונים, או שאני אתחיל לחשב פה את האנרגיית גובה שלך.

Yuvalenko

New member
לחשב את אנרגית הגובה שלי?!?!.....

חחחחחח.. זה כמו להגיד - תיזהר שאני לא אתחיל ללספור את הפעמים שמתי לא הגיבה להודעה בפורום.. או כמו להגיד - תיזהר שאני לא אתחיל לחשב כאן כמה פעמים מתן אמרה משפט ש80 אחוז מהפורום לא הבינו...

greeneye

New member
אה כן?!!?

אנחנו חישבנו כיתה את אנרגיית הגובה של לווין מזדרגג. והוא הרי מחוץ לאטמוספריה. תחשוב איזה גובה זה...

Yuvalenko

New member
כמובן שהתכוונתי להגיד -

שזה כמו להגיד לי "תיזהר שאני לא אתחיל לחשב את מספר הפעמים שמתן הבינה משו בפורום, בדיחה, הודעה, משפט, מילה - משו!" טוב די. מספיק לרדת על מתני שלנו...

greeneye

New member
דייייייי!

מתן היא מותק!! אני לא מרשה פה. פוי לך! פוי! ומילה טובה לסיום- סטיב.

greeneye

New member
תראה, אני לא אלך על הבדיחה הגרועה

של- צריך דבק? כי זה גרוע, מן הסתם.

mati88

New member
ומה עם מתי?!

מתי שמשתדלת כל כך לראות תתוכניות ולהגיב להודעות בפורום ולהגיע לצילומים!!! מה איתה?

greeneye

New member
אני אמרתי שאת לא?!

אבל עלייך לא צחקו. לפחות לא בשתי הודעות רצוף.

kfm

New member
גל תעשי לי ילד!!!!!!!

סופסוף....
תודה, יובל, זהיה חשוב לי. ורק שתדע שאני בסדר עם כל הירידות האלה, ושאני בכלל לא בוכה, אפם! (זרק הדמעות יורדות מעצמן....) ואני בכלל לא סובלת מהחלל הדי ריק הזה שיש לי שם למעלה מתחת לשיער....או שאני אפם לא צועקת, כי ההד (אצלי בראש) נשאר גם חודשים אחר כך. אז הכל בננה אגוזים. אתה מוזמן להמשיך. רק אל תתפלא עם בעוד כמה חודשים אני אעלם במסתוריות ואז ימצאו את הגופה שלי בסירת דייגים זולה בים הכספי. NOT

kfm

New member
אדוני הצ'יפס הלא מטוגן,../images/Emo46.gif

זה שאתה נורא שמן ותופס 80 אחוז מהפורום, ובנוסף אתה קשה הבנה באופן קיצוני, לא אומר שאתה צריך לכלול איתך את כל שאר האנשים האינטיליגנטים שיש פה ולהגיד שאפחד לא מבין. בוא תעשה דיאטה קטנה, תחזיר את עצמך למימדים אנושיים, ואז נדבר.

kfm

New member
../images/Emo153.gif |שוק| ....יאיי אני יכולה

להישבע שזה לא היה כאן!!!!!! אמאלה....עכשיו הוא גם מוסיף לי אותם בחזרה....הוא רוצה לעשות אותי משוגעת....אל תתנו לו! אל תתנו לו לקחת אותיייייייייייי!!

למעלה