הם ח ו ז ר י ם.

britney4u

New member
אני לא מאמין שהשוות הרגע את הגוף של בריטני

לשל נינט. נינט , כמה שהיא רזתה, לעולם לא תגיע לגזרה כזו של בריטני,[יש לה עצמות גדולות בגלל שהיא היתה שמנה פעם, אז תמיד היא תיראה רחבה כזו]. את הגוף הנוכחי של בריטני [גם אחרי 2 ההריונות] נינט היתה חולמת לקבל...

בריטני צריכה להיט עכשיו יותר מתמיד

זה יהיה מפגר אם היא תוציא איזה שיר שקט על כמה שרע לה בעולם ושהיא שונאת את כולם, זה סתם יגרום לתיקשורת ללכת נגדה, בגלל זה הסינגל הזה מושלם, שתלך עם הזרם למי אכפת העיקר שהסינגל מצליח...היא רק מרוויחה מזה! ובקשר לאיך שהיא נראית, אתה צודק...היתה תקופה אחרי שהיא היתגרשה מהלוזר שהיא נראית פשוט מעולה
ויש עוד כמה תמונות שהיא לבושה מאוד יפה.. היא רק צריכה סטייליסטים...רק שתפסיק לאפר את עצמה או להיתלבש בעצמה...כי זה פשוט לא עובד.

Im Not Dead

New member
חח איפה אמרתי שהיא צריכה שיר מדכא? ../images/Emo12.gif

אמרתי רק שהלחן (במיוחד בפזמון) לא היה משהו בכלל עם הפקה חלשה.. אתה מדמיין לזה הופעות אקוסטיות וחידושים?

אני נוטה להסכים איתך בקשר להפקה

אני מאמין שאם בריטני רוצה היא יכולה להביא הופעה טובה לכול שיר (קצבי) , בכול מקרה היא לא צריכה להיות שונה כרגע כי היא חייבת להיט ויש לה להיט עכשיו היא רק צריכה לקדם אותו. חוץ מזה שאמרו שהיא עושה את המופע הזה עם קוסם אחד או משהו...זה נשמע ממש גדול ורציני!

../images/Emo45.gifצודק לגמרי..

כאילו GIMME MORE נשמע ממש כמו ניסיון להיות מאנאיטר או סקסי באק. לפחות היא הייתה מוציאה את זה שנה שעברה, היה יותר מתאים. אני לא אומר שהשיר גרוע, אבל בתכלס זה לא סלייב, אופס, בייבי. אפילו לא MATM. ואני לא אדבר בכלל על השיר המעפן הזה של הבקסטריט
הם לא קולטים שהם עתיקים ולא מעניינים??

In Rehab

New member
אם היא הייתה מביאה משהו דומה

אז מה הטעם בלהוציא אלבום חדש?

britney4u

New member
קודם כל - MANEATER וסקסי באק ממש לא מזכירים

את גימי מור... אבל ממש לא. כאילו מה הקשר בכלל?! אולי בביט הוא מזכיר טיפ-טיפה את סקסי באק, אבל ממש לא יותר מזה. הם שירים שונים לחלוטין. חוץ מזה - אתם נותנים יותר מדי קרדיט לשירים האלה של נלי וג'סטין, אל תשכחו שלפניהם היו אשר עם yeah וסיירה עם השירים שלה, ועוד... אז להרגיע ובמהירות. אז ככה גימי מור הוא בהחלט הסיגנון שהולך חזק בזמן האחרון, רק שהוא יותר טראנסי, מתקדם ויותר "בריטני" מהם... לקרוא לו העתק זה בורות. אל תשכחו שבריטני היא זמרת פופ, והיא הולכת לפי מה שהכי חדשני - מה אתה רוצה, שהיא תוציא לך עוד שיר שדומה לבייבי ואופס? היא כבר מזמן מיצתה את עצמה עם שירים כאלה. הגיע הזמן להתקדם, לא? מה שהיא עשתה עם גימי מור, זה להוציא שיר בסיגנון שהולך היום, רק להעלות את הרמה של המוזיקה הזו שלב אחד קדימה..
תהיה בטוח שהשירים והאלבום שיבואו אחריו יהיו מעניינים מאוד

dor307

New member
רק דבר אחד לא היבנתי

מה סיארה ואשר קשורים? זה לא נשמע כמו יה! או גודיס.

SuperShiro

New member
הוא התכוון לזה שהם היו הלהיטים התקופתיים

כמו סקסי באק ומניאטר.

tali44

New member
טוב, אז למה הוא הושמע כל כך הרבה פעמים

בתחנות רדיו, הוא בכמה תחנות רדיו גם במקום 1, הוא הגיע לשיא של השיר שנכנס לרדיו הכי מהר...? וזה למרות שהשיר הוא משהוא ניסיונוי, וגרוע מאד. למה אתה חושב שכל דבר שקשור לצירוף המילים הסתמי "בריטני ספירס" מיועד לכישלון? ושכל מה שקשור בצירוף מילים אחר לגמרי "כריסטינה אגלירה" משתווה למלה "אלוהים". עם כל הכבוד שלי לכריסטינה ויש הרבה כבוד, האלבום האחרון שלה לא ממש הצליח, "הקאמבק המצופה." ואני בטוחה שאמרת שהיא תהיה הדבר הבא והכי טובה ותקבור את בריטני לצמיתות. אבל זה לא קרה. אני מעריכה מאד את כריסטינה על האומץ בשביל להוציא אלבום כזה מהעבר אבל היא לא הכי הצליחה מי יודע מה. ונלי פשוט מצויינת והיא דפקה את הקאמבק של החיים שלה!!
ולגבי ש"הקול של בריטני ערוך בשיר" (שמישהוא פה אמר), אז זה בינתיים שיר אחד מהאלבום ושיצא השיר Baby boy שלא נגעו שם בקול שלה וסתם שמו מנגינת רגע, אנחנו אפילו לא יודעים אם הוא גמור ואולי זה הדמו אבל הקול שלה מצויין עכשיו, וגם דרך אגב, -למדונה- בדיסק האחרון היו לא מעט שירים ערוכים.

NoWords

New member
לגבי בריטני,

אם היו עושים אותו יותר מהיר הוא היה מעניין יותר. קצת משעמם הקצב שלו P: והקול הערוך שלה יאללההה >: לא אהבתי את השיר הג'אזי יותר אהבתי.

NoWords

New member
איכס הקטע ההזוי הערוך בסוף ממש גורע מהשיר

שגם ככה לא משו לדעתי...

britney4u

New member
מסכים

לגבי זה שאם הוא היה יותר מהיר הוא היה יותר טוב... אבל הוא גם ככה מעולה לדעתי אז זה לא משנה...

למעלה