הם ח ו ז ר י ם.

DAN1EL

New member
רק דבר אחד עולה לי בראש ../images/Emo97.gif

כשאני שומע את שני השירים האלה עכשיו: HAS BEEN!!! יש אנשים שצריכים לוותר. במיוחד בריטני. לפחות השיר של הבקסטריט יכול להרשות לעצמו להיקרא מוזיקה. מה זה השטות הזאת Gimme More? נשמע כמו משהו נסיוני שהיה גרוע מדי (אפילו) כדי להיכנס לאלבום האחרון שלה.

britney4u

New member
תגובה צפויה |פיהוק|

מה שבטוח, העובדה הקיימת והמוצקה היא שמבחינת התגובות המתלהבות שהשיר מקבל [שאפילו הצליחו להפתיע אותי, כמה שאני אוהב את השיר הזה] בריטני ממש לא צריכה לוותר.

JackDanyells

New member
בריטני - כן או לא בVMA???

פעם אומרים כן, פעם אומרים לא... למישהו יש משהו רשמי/סופי? -תודה

furtadofanatic

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ד-י . עברת כל גבול.

אני לא מעריץ את בריטני. ממש לא.. אבל למה לוותר????????? הקאמבק הזה עושה רושם די טוב.. גימימור הוא הרבה יותר משטות.הוא שיר מסיבות מעולה. ושיר קצבי מאד שכיף לרקוד אותו וסתם ככה לשמוע אותו באוטו,מחשב או אנערף. גם אמרת שנלי אמורה לוותר. גם אמרת שכריסטינה הולך לשבור את המכירות של סטריפד עם האלבום האחרון והמאד מאד מאד מאד מצליח שלה. קיצר. מהיום אני אדע שכל מה שאתה אומר, פשוט להפוך אותו ..ויהייה בסדר אם גימי מור היה שיר של כריסטינה זה היה "הינה. שוב כריס משחקת אותה בענק. מלכה ". אתה הכי צפוי ופאתט שאני מכיר.

In Rehab

New member
אתה יודע מה הכי מצחיק בך

כשכריסטינה,חזרה לשנות ה20 והביאה משם אלבום עם אולי שני שירים טובים ונלי לעומת זאת הביאה אלבום שכמעט כל שיר בו הוא להיט, אתה טענת שכריסטינה מצליחה ומיהרת להספיד את נלי אבל מה קרה? נלי הצליחה בטירוף והייתה לה שנה ענקית עם מכירות של בערך 7 מליון עותקים. וכריסטינה? חוץ מהורט שזכה לבאזז סביר- שמעו ממנה משהו? שלא נדבר על המכירות העלובות של 4 מליון עותקים [אני חושב שאפילו הPCD מכרו יותר] ועכשיו,כשבריטני מתקאמבקת,אתה טוען שהשיר הוא גרוע בזמן שהוא עוד לא ייצא רשמית וכבר הוא תופס מקומות ראשונים בתחנות ברחבי אמריקה. שלא נדבר על מספר ההשמעות העצום של השיר בכולה ב*יומיים* האחרונים. הסאונד שלו חדשני ובריטני נשמעת מצויין. ברור שזה יישמע משהו נסיוני,כי בריטני כמעט אף פעם לא הולכת על בטוח! בקלות היא יכלה להביא להיט מבית טימבאלאנד אבל כזאת היא בריטני,היא יוצרת זרם,לא הולכת איתו. אתה פשוט לחוץ כמו טמפון של שמנה כי אתה יודע שמלכת המוזיקה חוזרת וכריסטינה ירדה למחתרת. העיקר צחקתם על בריטני ומיהרתם לקבור את הקריירה שלה כשהיא הייתה שמנה,קירחת וישבה במרכז גמילה. אבל אחרי שהסינגל ייצא רשמית,הקליפ של GM ישוחרר והיא תיתן בVMA את הופעת השנה. אנחנו נראה מי ייצחק. IT'S BRITNEY BITCH

furtadofanatic

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif .כל מילה נכונה !

אבל מה לעשות, כל אחד רואה מה שבא לו לראות כנראה.. ולדניאל אין שום יכולת הבנה של העובדות .יש לו רק את מה שהוא חושב- גם אם זה אף פעם לא נכון.. ולשאלתך, כן . הפוסיקט מכרו יותר מכריסטינה עם האלבום האחרון BACK TO NOTHING ..

Im Not Dead

New member
חחחחחחחח עדכון קטן:

"ברור שזה יישמע משהו נסיוני,כי בריטני כמעט אף פעם לא הולכת על בטוח! בקלות היא יכלה להביא להיט מבית טימבאלאנד אבל כזאת היא בריטני,היא יוצרת זרם,לא הולכת איתו"
בריטני בקלות יכלה להביא מבית טימבלנד, והיא באמת עשתה את זה :pדנג'ה שהפיק את השיר (שומע אותו מדבר בסוף) הוא השותף של טימבלנד, Promiscuous וכל הלהיטים האלה שניהם הפיקו ביחד. ההפקה ממש טובה לסוג הזה של השיר אבל הוא לא כזה מיוחד והלחן סתמי... לא משהו. תשווה את הלחן של הפזמון של זה לשל אמברלה למשל אבל צודק בקשר לכריסטינה. אגב.. זה רשמי שבריטני באמת תופיע בVMA עם איך שהיא נראית?? WTF.

In Rehab

New member
מאיפה אתה יודע שטימבלנד היה שותף בהפקה?

אחרי מה שהוא אמר על בריטני,לא נראה לי שהיא עבדה או תעבוד איתו בכלל. ברור שלריאנה יהיה סינגל ראשון כמעט מושלם,זה הדבר היחיד בערך שזוכרים מהאלבומים שלה. חוץ מUNFAITFUL,SOS,PON THE REPLAY וUMBRELLA יש עוד שירים מוכרים משלושת האלבומים שלה? זה רשמי שהיא תופיע ואני לא אתחיל לחפור לך כמה טוב היא נראית:)

Im Not Dead

New member
לא אמרתי שטימבלנד היה בהפקה

אבל מלא להיטים של טימבלנד שאתה שומע הם גם של זה שהפיק את השיר של בריטני, רק שהוא לא בא להיתקע להם בקליפים ובהופעות. הם שותפים, השירים של נלי וג'סטין הם עשו ביחד. בריטני לא לקחה פה את סיכון המאה כמו שעשית מזה

In Rehab

New member
היא דווקא כן.

אולי באמת היא עשתה משהו שכבר יש היום.בכ"ז,היא הייתה חייבת להבטיח את ההצלחה של הקאמבק הזה. אבל להוציא שיר ששונה מכל השירים שהיו לך בעבר,זה לא הימור פחות מסוכן.

shay08

New member
ב ט ח!

BREAK IT OFF ו-WE RIDE ו-SUAD? זה שאתה לא מכיר זה לא אומר שאף אחד לא מכיר!

britney4u

New member
לדעתי זה ברמה של הפיזמון של אמברלה

קליט בטירוף וממכר. [דרך אגב ידעתם שאמברלה היתה אמורה להיות של בריטני? ] בקשר לVMA, עדיין לא אושר כלום, אבל ככל הנראה היא תופיע, יש יותר מדי באזז על ההופעה הזאת ולדעתי היא תיראה מעולה עם האיפור והלבוש הנכון נכון אין לה את הגוף של סלייב (ולא קרוב לזה
עצלנית כזאת), אבל אם ככה היא נראתה לפני שלוש ימים כשהיא איפרה והתלבשה בעצמה
אז אני לא רואה למה היא לא תיראה מעולה ב-VMA כשגדודים של אנשי מקצוע יעבדו עליה

Im Not Dead

New member
התמונה מחזקת מה שאמרתי חח

הפנים שלה נפוחות ומוזרות, ידיים גדולות.. אולי זה ישתפר אבל בכל מקרה היא לא יכולה להיראות ככה שבוע לפני הופעה כי היא גם ככה בקושי תהיה לבושה. אתה בכלל מזהה שזאת אותה אחת שהופיעה פעם סלייב בVMA? אם היא לא מופיעה בVMA אז הולך להיות הVMA הכי גרוע בכל הזמנים נראה לי, כל הופעה חרא

britney4u

New member
התמונה לא מחזקת את מה שאמרת

כי בתמונה היא איפרה את עצמה ונראתה -רק- סבבה... לא אמרתי שהיא נראית מדהים שם התכוונתי אבל שכשיעבדו עליה צוות שלם אני מאמין שהיא תיראה מעולה, כמובן לא כמו ב-2001 שהגוף שלה היה אלוהי, אבל עדיין היא תיראה מספיק טוב בשביל להופיע.. קיצר אין ספק בכלל שהגוף שלה לא נראה כמו פעם ויש לה עוד על מה לעבוד, אבל סה"כ בשביל ההופעה ב-VMA הנתונים שיש לה הם אחלה והיא תיראה סקסית עם האיפור והלבוש הנכון

היא יכולה לעשות נינט

כמו שנינט נראית בגמר כוכב נולד 4, לבושה ועדין נראית כמו לא מהעולם הזה. (ובאותו זמן נינט לא היתה ממש ממש רזה, היא היתה נורמאלית לכיוון של רזה - כמו בריטני עכשיו)

למעלה