הלפ

MsUnderstood

New member
הלפ../images/Emo10.gif

מה הסיכוי שיש פה מישהו שקצת מבין בסטטיסטיקה ויכול להגיד לי אם התרגיל שעשיתי יצא סוג של הגיוני? זה ממש ההתחלה אז לא צריך להיות מבינים גדולים...

MsUnderstood

New member
השאלה הייתה אם מישו יכול לעזור לי..

וככה... ציוני הסטודנטים בקורס בסטטיסטיקה הם: 66,80,79,76,49,52,46,60,100. צריך לחשב שונות אם הייתי יודעת מה שונות אומר אולי הייתי יודעת אם מה שיצא לי הגיוני...

amitk80

New member
סטטיסטיקה זה כיף

איך אני מתגעגע ללימודי הסטטיסטיקה

deathcaster

New member
תגובה

את צריכה לחשב בצורה ידנית ? או רק לחשב את הערך הסופי ? אם ידנית וכדי לקרוא בקצרה על המונח: http://he.wikipedia.org/wiki/שונות אם רק תוצאה סופית, תכניסי את הערכים לטור באקסל, ותפעילי עליו את הפונקציה VAR (או VAR S אם התקדמת לאופיס 2010) אני מצרף קובץ אקסל מוכן
ב-SPSS, (אם אני זוכר נכון) להכניס את הנתונים, וללכת ל"סטטיסטיקה תיאורית" לסמן "דיסקריפטיבס" ולסמן שם גם שונות

MsUnderstood

New member
הפעם אתה צריך לקרוא שוב../images/Emo3.gif

אני רוצה לדעת אם התוצאה שיצאה לי נכונה עשיתי את החישוב ידני הרבה פעמים היום..השאלה אם עשיתי נכון או לא,בגלל זה ביקשתי תשובה מספרית אבל תודה בכל מקרה!!!

deathcaster

New member
אבל לא רשמת את התוצאה שיצאה לך, אז איך אני

יכול לענות לך אם היא יצאה נכונה או לא ?

MsUnderstood

New member
בכוונה לא כתבתי

אז מה יצא לך?? סתם...הקלסר רחוק ואני זוכרת בערך את התוצאה ואני עצלנית כי קר מחוץ לשמיכה...

MsUnderstood

New member
יצא לי תוצאה קרובה אבל לא כמו שלך

ולחברה שלי יצא כמו שיצא לי.. אז השאלה מה אני עושה לא בסדר????

deathcaster

New member
את מסתורית

איך אני אמור לעזור אם את למעשה לא אומרת כלום ? כמה יצא לך ? איך עשית את החישוב ? תסרקי את הדף ותעלי לפורום.... משהו....

MsUnderstood

New member
טוב...רק בשבילך

יש 9 אברים ממוצע 67.5 66-67.5 בריבוע זה 2.24 156.2 132.2 72.2 342.2 240.2 462.2 56.2 1056.2 הסכום של הכל 2519.8 מחלקים ב-9 ויוצא 279.9 זה השונות השאלה מה זה שונות ולמה זה קשור??? הסטיית תקן יוצרת 16.7 שזה יותר הגיוני

deathcaster

New member
תגובה

כי כמובן טעיתי
וצריך להשתמש בפונקציית VARP באקסל ולא ב-VAR כי את דוגמת את כלל האוכלוסייה. אני מצרף קובץ מתוקן השונות בצורה גסה היא מדד שמראה עד כמה כלל פרטי המדגם רחוקים/קרובים מהממוצע.

MsUnderstood

New member
יאאאא סוףסוף אתה מודה שטעית!!

אפשר לטייג את זה??????? וכנראה שיש לי קצת הבנה בשטות הזאת שנקאת סטטיסטיקה.. המון תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deathcaster

New member
תגובה

לטייג את לא יכולה, לתייג- רק אם בא לך... וכאשר אני טועה- אני מודה. אם הייתי עושה את החישוב ידנית לא הייתי טועה, רק טעיתי בפונקציה באקסל.

MsUnderstood

New member
זה כבר לא נקרא טאגליינס אז לא חייבים לכתוב

לטגלן... או בקיצור,זה לא באמת מילה אז מותר להגיד מה שרוצים

למעלה