הלפפפ

אזרח111

New member
תגובה....

אבא שלך צודק בעיקרון במה שהוא אומר לך. הוא רוצה שתנהגי לפי החוקים, לטובתך. שיש תמרור עצור אבל אין קו, את אכן צריכה להגיע לעצירה מוחלטת, ורק אז להתחיל להתקדם באיטיות. אבל מה הבעיה? שהוא לא משמש דוגמא אישית. זה כבר כישלון שלו. מורה טוב תמיד משמש דוגמא אישית. בכל מקרה,אין לך מה לדאוג. הוא רק רוצה את טובתך. ויש לי הרגשה שאת תביני את זה רק אחרי שתקבלי קנס של 750+כל העונשים שמתלווים לנהג חדש עקב עבירות חמורות כמו אי-עצירה בתמרור עצור

אזרח111

New member
אמממ

ושלא נדבר על הדברים החמורים באמת

Sea Flower

New member
לאאאאאא

לא הבנתתתת אני עושה בדיוק לפי החוקיםם נכון כשיש קו- אז צריך לעצור בקו ואז להתקדם אבל אם אין קו אתה לא עוצר ליד הרמזור, אתה עוצר עצירה מוחלטת בשדה הראייה ואז מתקדם, נכון? אז ככה אני עושה והוא רוצה שאני יעצור לפני השדה ראיה (כשאין קו!!), אתקדם לשדה ראיה ואז שוב אעצור עצירה מוחלטת, בשביל מה???

רן88

New member
חחח אחת ההודעות המשעשעות

"אחרת איך בכלל נתנו לי רישיון??" חסרים נהגים עברינים על הכביש? תתפלאי, אבל לכולם נתנו רישיון. איזה קטע. לגבי מה שכתבת, אין יותר מדי מה לעשות. מניסיון, אבא לא ישתנה (אולי קצת יתמתן). תסבלי את זה ותנהגי למרות הכל, עדיף על חוסר ניסיון.

אזרח111

New member
אממממ

צריך לעצור לפעמים גם לפני השדה ראייה. אם תשימי לב, ברוב המקרים, הקו של תמרור העצור ממוקם איפה שאין שדה ראייה.

madrid7

New member
יש לי עצה ממש פשוטה

תקשיבי לאבא שלך!!!!!!!!! הוא נוהג כבר הרבה שנים אז הוא יודע על מה הוא מדבר ואם הוא אומר לך להיזהר והוא פחות נזהר זה בגלל שיש לו הרבה יותר ניסיון ממך

joy4ever

New member
תקראי!!!!

גם לי היה מצב דומה עם אמא שלי. ומאז שהיא צעקה עליי כי היא לחוצה כמו טמפון בערך שאני עוד רק בחנייה ....אז לא רציתי לנהוג אפילו שהיא ניסתה לשכנע אותי. החלטתי שאני איתה לא נוהגת!! יש דרך להגיד דברים וזה לא חייב להיות בצעקות !

recoil

New member
ממה שאני למדתי

תקשיבי לו. אם הוא אומר לך "סעי אין אף אחד" אז את יכולה לסמוך על הנסיון שיש לו ולממוד ממנו... הקטע של נהגים חדשים זה שהם עושים טעויות של פחד, למרות שזה לא קשור למה שעבר עלייך.. אבל סתם ככה שתדעי שאין לך מה לפחד, את עם אבא

למעלה