הלפפפ

Sea Flower

New member
הלפפפ

לפני חודשיים קיבלתי תרישיון :):) אבל הבעיה היא המלווההההההההההה רק אבא שלי הוא המלווה שלייי :/ אני לא יודעת מה לעשות!!! כל פעם שיש עצור (כשאין קו עצירה!) הוא אומר לי שאני צריכה להמציא לי קו, לעצור ואז להתקדם
!!!! עכשיו ששאלתי אותו למה הוא לא עושה ככהההה הוא אמר שאני נהגת חדשה אז אני צריכה לעשות ככהההה ועוד משהווווו- נגיד שיש כיכר או משהו אז אני ממש זהירההה והוא אומר לי "נווו סעי כבר אין אף אחד!!!!" וזה מעצבןןןןןןןןןן אאאא מה עושיםםם???????

flutter girl

New member
אממ

אם יש עצור ואין קו עצירה- זה מה שעושים. יש מספיק דברים שאבא שלי לא עושה בנהיגה שלו וכן מעיר לי עליהם (ואני מדברת על זה שאני כבר אחרי תקופת הנהג החדש, עזבי מלווה), ואני פשוט אומרת לו בסדר, והולכת לפי מה שמתאים לו. כשאני נוהגת לבד אני נוהגת כמו שאני חושבת לראוי (כמובן שבתוך זה נכללים כל חוקי התנועה למיניהם
וכל מי שהולך לנסות לסתור את זה עכשיו, עקב הודעות קודמות שלי בפורום... אל.
). לגבי הכיכר- אם אין אף אחד- למה את לא נוסעת? לפני כיכר צריך להאט ולבדוק שאף אחד לא בכיכר\בדיוק-בשניה-הזאת-נכנס-אליה, ואז אפשר לנסוע, כי הרי ברגע שאת בכיכר, הזכות היא שלך עד שיצאת ממנה.

Sea Flower

New member
תראי...

אבל אם אין עצור צריך להתקדם עד שיש שדה ראיה ואז עוצרים.... לא? ככה אני עושה :/ הוא רוצה שאני סתם יעצור ואז אתקדם לשדה ראיה ואז שוב יעצור.. בשביל מה?? ואני לא מדברת על זה שאין אנשים בכיכרר, הוא רוצה שאני אתפרץץץץץ ואני לא רוצההה פעם אחת שמעתי לו ושוטר בא וצרח עלי!!!! אז אסור לי להקשיב לווו נגיד אני מתקרבת לכיכר, והוא רואה שאין אף אחד הוא אפילו צורח עלי שהאטתי ואי אפשר איתוו למה יש מלווהה???

Nogmor

New member
אם את ממש ממש לא בטוחה..

טלפון קצר למורה שלך לנהיגה וש"יזכיר" לך איך לנהוג (הרי בהכרח הוא יודע יותר טוב מאביך, טפו טפו טפו?
) ואם את ממש ממש ממש ממש לא בטוחה, שיביא לך איזה שיעורון קצר. (כתזכורת.)

E G the men

New member
אם לא הבנת....

היא יודעת לנהוג, פשוט אבא שלה יושב לה על הווריד. למזלי ההורים שלי זורמים ...

Nogmor

New member
ידוע, שוב,

אז מה אם יש רישיון, זה לא אומר שאתה נוהג טוב. תאמין לי, ראיתי אנשים שעברו טסט ראשון ומבחינתי לא הייתי נותן להם טסט 9.

Sea Flower

New member
זה נכון

גם אני מכירה מלא אנשים כאלה שלא מגיע להם אפילו רישיון אבל הקטע שהמורה שלי (שהוא ממש טוב!) לימד אותי טובב ופשוט אני לא רוצה להתפרץ בכיכר למשל, אני נזהרת, אבל אבא שלי בכוח רוצה שאני אכנסס בגלל זה בא עלי שוטרר

reut bloom depp

New member
חחח אני במקומך,

הייתי מעיפה את אבא שלי לכיכר ואז נוסעת..חחחחחחח איך אפשר אם האבא כזה נודניק?תאמיני לי אני מזדהה איתך...גם להורים שלי לא חסר,בקטע הזה,מזלי שאין לי עוד רישיון...בעעעעעעעעע

Sea Flower

New member
יהיה לך ../images/Emo8.gif

וכןןןןן איך בא לי להעיף אותוווו חחחחח אבל לא נוראא יאללה עוד חודשששש :)

reut bloom depp

New member
חחחחחח עד שהיה לי רישיון...

אני אעבור דירה נראה לי....(; או שאני אקח את אח שלי הגדול,הוא יותר סבלני ומופרע(בן 29) הוא בעצמו נוסע טיל(אמנם כשהכביש ריק לגמרי,ולפי החוקים,בלי להתפרע) אז אין לו שום זכות להגיד כלום....ככה מנצלים...(בעיה היא שהוא גר בצפת...בעעעעעעעעעעעעעע) אין לך אחים או חברים או בני דודים שיכולים ללות?

Nogmor

New member
כן אני מבין אותך..

זה מוזר, אבל זה ככה גם עם אחותי, רק שזה טיפה שונה.. נראה לי לפחות. כשאני נוהג, אבא שלי ממש קל איתי ולא אומר לי כלום על הנהיגה, חוץ משטויות כמו נהיגה טיפה מהירה מדי לטעמו או כאלו, אבל חניות ממש מסובכות וכאלה הוא סומך עליי שאני אתמודד איתם. מאידך, כשאחותי נוהגת (7 טסטים על ידני ו3 טסטים על אוטו') הוא מעיר לה המון פעמים על כל דבר, וכמעט כל הזמן נותן לה תירוצים למה היא לא יכולה לנהוג באוטו. (יורד גשם, זה כבר חשוך, זה אזור המרכז - אז הרבה רכבים....)

Freemee

New member
זה מזכיר לי בדיחה

שראיתי אתמול בקצרים. קרן מור יוצאת מהחניה ברוורס מהר מדי ואז עוד שניה נתקעת במכונית (שכחתי את השם של השחקן, זה הצעיר, בן) ואז יש כזאת עצירה פתאומית (לא פגעו) ואז הוא פותח את החלון ואומר לה: "מי לימד אותך לנהוג יאפוסטמה!!!" ואז מראים על הרכב שלו סמל
והיא אומרת: "אתה"

ChilD SouL

New member
תדברי איתו...

תגידו לו שהוא סתם מלחיץ אותך עם כל הקטעים האלה ושזה לא לעניין. ובגדול
תנסי ללמוד משהו מהדברים שהוא אומר, סה"כ יש לו יותר ניסיון על הכביש, אז הוא יודע דבר או 2 יותר ממך.

Sea Flower

New member
ניסיתי

ניסיתי לדבר איתו זה לא הולך ונכון אני באמת לומדת ממנו הרבה דברים אבל חלק מהם הוא ממש מגזיםם ואפילו הוא מטעה :/ תאמינו לי אתם לא מכירים אותוו אפילו אמא שלי לצידי כי היא שומעת כמה שטויות יש לווו

ChilD SouL

New member
יש לך 2 ברירות...

1. לנהוג איתו ולסבול. 2. לא לנהוג איתו. תעשי מה שנראה לך הכי טוב. אני אישית הייתי מבליגה - אומרת כן, טוב אבא וזהו.

Sea Flower

New member
צודקת

אמ.. אני מנסה להבליג רק זה קשה שכל שניה צורחים עלי

ChilD SouL

New member
אהמ...

צורחים עליך
תעצרי ת'אוטו, כבי אותו ותגידי לאבא שלך שאת לא מוכנה להמשיך לנהוג ככה אחרת תיהיה לך טראומה בנהיגה ותבקשי שהוא ינהג. או שהוא יפסיק לצרוח או שהוא יתחלף איתך והלכה הנהיגה שלך, לפחות עם המלווה.

reut bloom depp

New member
נכון מאוד..

100%...צריך להעמיד אותו במקום,לא פיר שהוא מלחיץ אותך,אם לא היית יודעת לנהוג לא היית מקבלת רישיון, לא ככה?הרי טסטרים לא מעבירים בקלות,אז סימן שאת נוהגת טוב,תגידי לו את זה...

Sea Flower

New member
אני אומרת

לא עוזררר הוא מפגררררררר וכמה פעמים הוא שיגע אותי אז זה מה שעשיתי- עצרתי ואמרתי לו שהוא ינהגג יאללהההה עוד 40 ימיםםם

למעלה