הלפפפפפפפ מי!!!!!

shanikoo

New member
הלפפפפפפפ מי!!!!!

אוף אוף ואוף למה אמא כל כך רעה??? איפה הטוב לב שלה? החמלה? האהבה לחמשת ילדיה המקסימים? איך היא יכולה לעמוד מול חמישה ילדים,ופשוט להגיד לנו``לא!``? אוף. אתמול אחותי הביאה גורה הבייתה.היינו אמורים לשמור עליה יום אחד,עד שידיד שלה יבוא לקחת אותה היום אחה``צ.אתמול בלילה שאחותי הביאה אותה,ישר התאהבתי בה.והאמת היא,שכלבים ממש לא עושים לי את זה.אני בחיים לא אנשק כלב,ובמיוחד לא אחד שמצאו ברחוב... אקיצור,היום בתשע וחצי אחותי מעירה אותי.תשע וחצי בבוקר! אני! יום חופש! מעירים אותי!למה?אני פותחת את העיניים,ורואה את אחותי עומדת מולי,עם הגורה בידיים,ואומרת לי-שני,אני צריכה ללכת לבי``ס.אם היא נעולה בחדר,היא בוכה..בבקשה תשמרי עליה עד שאני אחזור מבי``ס.והכלבה מסתכלת עלי,עם העיניים הכחולות שלה...אני יכולה להגיד לא?אז הכנסתי אותה למיטה שלי..כלבה!במיטה שלי!אני בקושי מכניסה בני אדם לשם,אז כלבה??אפילו לא חזרתי לישון...ישנתי בחצי עין,כדי לשמור עליה... והיום אחה``צ היא הייתה אמורה להגיע אל חבר של אחותי..אמא שלו לא הרשתה,והיא חזרה אלינו.. ועכשיו אני וכל האחים שלי מאוהבים בה...ורוצים אותה כאן.. ואמא לא רוצה. ואוף. לא רוצה לתת אותה... בכל אופן,אם מישהו רוצה כלבה מקסימה,בלב שבור אני מציעה לכם אותה... :-(

למעלה