הלמות הלב

הלמות הלב

הלמות הלב - אל מות הלב ובא כאב - ובא כאב על גוף רעב - על גוף רעב נטה הגו - נחשף הגו. הבליח אור - הבליח עור על חמוקי לבן ושחור דהר השיר על שאון העיר ואנוכי לו שחל כפיר. ניצוץ הבזיק, פנס ריצד עירום הבהיק, צליל קול הדהד. לחשת "אתה" - לחשתי "את" ואנוכי כל כך לבד.

odo13z

New member
לבד......./images/Emo66.gif

לחשתי את ולא ענית נחשף נטה כאב ולא הישבת עודי לבד ואת....

טאKילה

New member
איכה אהובי...../images/Emo79.gif

שרעפים לופתים הביאוני אל לבך מנגינת הלילה האחרון עוד מנגנת בי קסמיך. , שם בעמקי הזמן נעמדתי בדממה משקיפה על הימים החולפים ונמלאת הדיי ריחוקך. , ואיכה אהובי? פסל החירות ברוך בואך לשירה אירוטית ואהבה

odo13z

New member
הינני......./images/Emo66.gif

כאן אני הינני דודך האובד משדות רחוקים שבתי בודד קרבות אבודים נלחמתי לרוב.... כוחי נטשני אני צהוב... תניני ואנוח בצל חמדותייך השקיני מיים זכים הרשי לחרוש שדותייך

יערית 1

New member
המיית הלב

מבעד לענן צחור, חלון משקיף לים אפור, על גופי פרטת, תשוקתי עוררת. מול ים סוער, ביום מסעיר שיר בי מעיר. בנפשי נגעת, המיית ליבי שמעת. ביום קריר גשום מול ים אפור וחג של אור אהבנו.

שמים1

New member
לבדי ../images/Emo79.gif

בין כוכבים לים של חשיכה רועדת לבדי בקצה המנהרה. נרות הזמן לוחשים לי שיר אהבה ואתה אינך.

אפי 7

New member
חרסינה

עורי המחורץ סופג מיצי לטיפות מרפרפות נוגעות, חבלות טבע לא יוכלו לנצח שילוב מנצח של נפש טהורה של נשמה מעניקה, עורי המחורץ לוטש כחרסינה מהנאה.

odo13z

New member
עורי שלי....../images/Emo66.gif

עורי שלי אדמת טרשים עיני העייפות מהדרכים שיער אפור כמו עלי שלכת תוהה עוד לפעמים אם עוד נותר בי כוח האהבה קשה אלי... אין לי מנוח. עיתים אחוש כאיש זקן נובל... ולפעמים כמו עולל הולל... מילה אחת ממך...אהובתי מבט אחד... עושים את ההבדל.

אפי 7

New member
טלפון

צלצולי טלפון מתקבלים מאחות, בת, בן, מצפה לצלצול ייחודי מיועד לי צלצול ידידי הטלפוני לו אוכל להשיח מהרהורי לבי. לא עיניים חודרות, מחפשות חיצוניות היפה תסרוקתי אופנתי לבושי, פני שמחות או עצובות מצב רוחי, יותר או פחות, זהו מכשיר דומם חוט ארוך לו מוביל לאוזני ידידי משם לחדרי לבבו. קולחת שיחה על גלי קול כספינונת על ים צלול, חילופי מילים בנעימות ברוגע, ללא התחייבויות הסכמה הדדית, החלפת דעות תמצית הידידות.

למעלה