הלל

מולוקו

New member
הלל

מזה רעב , מחטט באשפתות ליבך נרעד כמו עלה נידף , ברוח החורפית. מי כמוני פורם חזיות , מוטרף מריח הפיטמות של שדייך , יונק מתפטם, משתכר מניחוח האישה שבך, לא חדל למצוץ ציץ אשכולותיך, כצמא במדבר. כהלך שכל חייו תלויים לו מנגד , ורק החלב שבשדייך מחייה את נפשו. אני לא וירטואלי וגם לא רנטבילי אני סתם גבר באופן די אובייקטיבי שרוצה לגמור איתך את ההלל.

הנח מקל הנדודים../images/Emo79.gif

"קול צמא קורא,לך לך...אל המים" הולך אתה בארץ לא זרועה מחפש את השביל שיוציא אותך ורוח חרשית לוחשת לך לך בעיקבות הלב שלך צא מן המדבר והשממה בוא לגום אותי בערגה מחכה לך באוהלי על כרים וכסתות מצפה לך אהובי בוא אלי מחמדי ואתן לך את כולי הנח את מקל הנדודים בוא וטע איתי שורשים בוא ואלחש לך מילים אענג אותך באהבהבים אני, באופן אולי לא אוביקטיבי סתם אישה שרוצה להלל ולהתהולל איתך ומעבר להכל פשוט לאהוב אותך. כרגיל מולו.. מדהים

מולוקו

New member
איחזי במוט האוהל

איחזי במוט האוהל , איחזי חזק. אימרי כי ציפית לי עד צאת הנשמה עד יעבור היום ויט הערב ליפול אחות את לי , ונפשי קשורה בנפשך אל נא תאמרי דבר , איחזי במוט חזק. החדר ריק וקר , הנר כבוי הנשמה הומה ופתח לה אחד , התקוה שאבוא בך כל שעותיך האחרונות , התבקשי לבכות. פן יתמהמה הרגע ולא הגיע , התאחר אולי ואת ממתינה , הגידי דברי. ואם אגיע אז אדליק משואת ליבך הצית הנר , אשרוף נשמתך. ורוח תנשב לה כנשוב הנשמה והלב הומה , חרש חרש בבכי החדר ריק וקר אבל התקוה אחת ויחידה.

למעלה