הלכת....

הלכת....

הלכת... הלכת ללא שום התראה, ללא שום פרידה. הלכת... והישארת אותי המומה.... למה עזבת אותי? למה היית צריך להיות דווקא שם כשזה קרה??? אתה יודע כמה בכיתי, אתה יודע כמה אנשים דחיתי, והכל בגלל שציפיתי שתשוב, כי חשבתי שזה בסך הכל חלום רע, שבבוקר אני אתעורר ואחבק אותך! אבל לא, זה לא חלום, וזאת המציאות... מציאות בלעדיך, מציאות עם הזיכרונות, עם התמונות, עם החברים, אבל לא איתך... מי אם לא אתה יודע כמה סבלתי? אבל היגיע הזמן שאנסה לשקם את חיי... אתה יודע? היכרתי מישהו חדש. הוא ממש חמוד, וחביב, וממש דואג לי. אני מקווה שאתה לא תיכעס... ואתה גם יודע שאני מבקרת אותך כל שבוע. ומטפלת בקבר שיישאר מטופח. :) אמא שלך הביאה לי כמה שירים שכתבת בזמן שהיינו חברים. הם כל כך יפים!! במיוחד ההוא שבו היה סיפור על ההיכרות שלנו. בשיר זה יצא כל כך יפה!!! כאילו מהאגדה!!! והיה גם אחש שלא סיימת... היתחלת להלחין אותו אבל לא היספקת... עכשיו אני יושבת וכותבת את כל זה ואני אפילו לא יודעת למה אני עושה את זה בכלל... אולי בשביל לנקות את הנשמה... אולי... זה מה שכניראה היית אומר לי. :) ואתה יודע מה עוד? אני מעצבת את הדירה שהיינו אמורים לעבור אליה ביחד מחדש.את הלון אני אצבע בחום אדמה כזה ואמרח שם הכל בספוג (ראיתי את זה במגזין וזה ניראה יפה) ואת הקיר שליד הדלת אני מכסה בלבנים קטנות בגוון חום. אמור לצאת ממש יפה. לפי הטעם שלך, הישתדלתי. את החדר שינה שלנו אני צובעת בצבע אפרסק כזה. הרהיטים נישארים אותו הדבר. אני רק משנה קצת את הקירות (תמונות וצבע) וזהו. יותר לא נוגעת. כדי שגם אתה תאהב את זה. אני תמיד אוהב אותך מאוד מאוד!!! תדע את זה!!! גם אם אהיה עם עוד אלף גברים תמיד אוהב אותך הכי הרבה!!! כי אתה היית הראשון, המיוחד, האהבה של החיים שלי כמו שאומרים. אוהבת אותך, "כבר לא לוליטה". בקיצור, לוליטה שלך.

Midnight Lady

New member
הלכ אבל נשאר איתך

למרות שהוא הלך לנצח הוא ישאר איתך לידך בתוכך אם רק תעצמי את עינייך תגלי שהוא פה איתך ממש לידך מלטף ואוהב ותומך אני בטוחה שהוא ישמח שמצאת לך מישו אחר אהבה חדשה אהבה נוספת את עוד תראי שהנה הם באים, ימים של שקט ימים של שלווה ואושר וזיכרון

naamameir

New member
תסכול

מה אם אני לא רוצה שהוא יילך, מה אם הוא האחד ופגשתי אותו רגע אחרי שהוא הבטיח לתת למישהי את עצמו לכל החיים, מה אם אני פספסתי אותו...כל החיים אתענג על המילים היפות שהוא לחש והנגיעות שלו...מה אם אני לא רוצה להכיר מישהו אחר ומה אם אני רוצה שהוא יכעס ויקנא במידה ואמצא מישהו אחר...מישהו שהוא לא הוא...מישהו שבטח לא ישתווה לו...למה זה כואב?????????????????????????????? מתוסכלת. כועסת. מתגעגעת. משתגעת. אוהבת. לנצח.

Midnight Lady

New member
התגברות

לפעמים החיים פועלים בדרכים שאיננו מבינים לפעמים הם באים ולוקחים מאיתנו את היקר לנו מכל שוברים אותנו מבפנים הורסים אותנו מבחוץ נדמה שזהו זה הסוף יותר אין טעם הכל נגמר חלף אבל זה לא נכון כל סוף הוא גם התחלה, אומר המשפט הכה נדוש אך גם כה נכון כל אותם רגעים ימשיכו להתקיים בזכורנך ובלבך ככה זה עם המתים הם בורחים לנו, ומצפים שנמשיך הלאה הם לא מבינים כמה שאנחנו צריכים אותם נואשים להם לחיוך קטן, למגע אחרון לעולם אל תוותרי על הרצון לחיוך הוא יחייך אלייך מבעד לפרחים מעבר לשקיעה מתוך הים ומדוע שיקנא? האם לא אהב אותך? האם לא רצה שתהיי מאושרת? הוא ירצה שתמשיכי הוא ירצה שתהיי מאושרת את יכולה להניח לעצמך להיות מאושרת

תודה.

תודה על העידוד. את באמת חושבת שהוא לא יכעס אם אני אנסה לשקם את החיים שלי? ואם הוא כן יכעס? אני כל כך מיתגעגעת אליו...

Midnight Lady

New member
יכאס?

למה שיכאס? הוא ישמח אם אהב אותך אז ישמח ישמח שאת מנסה לשקם מנסה להתגבר על הכאב אך לעולם לא שוכחת הרי אהבה חדשה לא מחליפה את הישנה היא רק מחזקת אותה מעמיקה אותה משרישה אותה בתוך לבך כל פעם שאת מרגישה געגועים תעצמי עיניים ותחשבי עליו הוא יתגלה שם מולך מלאך שומר ואוהב אל תפחדי לחשוב עליו להסתכל בתמונות לקרוא שירים אל תפחדי לזכור אותו תמצאי את השביל שלך תזכרי אבל תמשיכי תאהבי אותו אבל תפתחי את הלב לאהוב גם אחרים תתני לעצמך להיות מאושרת זה מה שהוא היה רוצה

אם היית יודעת

כמה המילים שלך עוזרות לי ומעודדות אותי!!! אני אפילו לא יודעת איך את מצליחה להבין אותי... תודה!

עצה

לפעמים כשאדם קרוב אלינו הולך לעולמו זה נראה לנו כמו סיוט לא כמו מציאות לקח לך פשוט זמן להתרגל לעובדה שהוא לא קיים יותר אבל הוא ימשיך להתקיים בזיכרון שלך.שיהיה לך בהצלחה יעל

למעלה