הלכתם לישון

אסתריקה - את עוד ערה

אולי את מבינה מה היה כל הנושא של השרשור הארוך והדרמטי עם ההודעות הדרמטיות השונות?? בנושא פיצול הפורומים אני מתארת לעצמי.. אסנת

Elishabb

New member
אוסנת - זה מזכיר לי את שני הזקנים

המפורסמים מהחבובות שיושבים ביציע, מסתכלים למטה על מה שקורה וכל הזמן מחליפים חוויות. טך זה נראה מלמעלה? אלישע

lolabs

New member
איזה כיף../images/Emo95.gif

בואו נעשה מסיבת פיג´מות הפופקורן על חשבוני

יכול להיות ..

האמת היא שלא הייתי פה יומיים, ותראה איזה התפתחות דרמטית. באופן אישי, אני חושבת שחלק מהאנשים כאן כבדים מדי, לוקחים דברים ברצינות רבה מדי, אתמול התפוצצה פצצה במסעדה ליד הבית של אמא שלי בהרצליה, במקום שאני מכירה טוב, וכל השיחות הללו והשרשורים הללו מתגמדים לעומת המציאות שלנו. אני ממליצה לכולם להיות קלים יותר, לזרום עם החיים, לא לשכוח את הפרופורציות של כל דבר, מה חשוב יותר, ולא לשכוח שבסופו של דבר, כשנסתכל בכל הסיטואציה הזו בעתיד, נראה שהיא תופסת רק חלק קטן מאוד מהחיים שלנו.. lighten up guys ץץץ בחיוך ובאהבה ובהרבה מאוד הערכה לכל הנוטלים חלק בעשייה ובנימה אופטימית אסנת

לא רוצה להשמע מתנשאת

קראתי את ההודעה שלי, ואני לא רוצה להשמע מתנשאת, כאילו מה שקורה כאן לא חשוב, וכו´ וכו´, אבל המוטו שלי בחיים הוא באמת לקחת אותם בפרופרציה מתאימה כדי לדעת כיצד להתייחס לכל דבר, וככה הגבתי. אז מקוה שלא פגעתי באף אחד. אסנת

למעלה