טרנינג וחולצה קצרה. פעם כשהתאמנתי ב
באיגרוף תאילנדי, הגיע לשיעור ניסיון חייל ששירת קרוב(אבל גר רחוק, למד איגרוף תאילנדי בשיטה המשולבת) הוא נכנס לאימון עם מגן עצמ שוק בסגנון מגף, כזה שמגן מפני בעיטות עקב סיבוביות(בעיטת קרס), בדר``כ היינו עושים קרבות זירה עם אנשים מהלוחמה המשולבת(משולב עם קרטה), הבננו שיש לנו אורח משיטה ``יריבה`` ובאימון הוא היה מופרע ולא זהיר, ואז הוא התחיל לחטוף מאיתנו מכות רצח(במסגרת עבודה בזוגות) , הוא עבד מלוכלך ולכן למד שלא צריך לזלזל בקבוצה היריבה שלא משלבת בעיטות אחוריות(באיגרוף תאילנדי לא מאבדים קשר עין, לא מפנים גב ליריב וכו`. . .) הוכחנו לו שזה שהוא משתמש במגוון בעיטות זה חסרון, למרות שהיה ברמה מתקדמת ואנחנו היינו קבוצה של בינוניים. בקיצור, לא להסתבך בקטע של איזו שיטה חזקה יותר. . . וזה מזכיר לי שהיום למישהי נפל הסלולארי(לא קשור לאומנויות לחימה)היא הרימה אותו ואז נפל לה שקל מהכיס והיא לא שמה לב, אז סימנתי לה עם היד, כדי שתבין שנפל לה עוד משהו, היא התעלמה ממני בחיוך(חיוך מטופש, היא חשבה שאני מתחיל איתה) ואז השארתי את השקל שנפל, פשוט זה הרגיז אותי שלא האמינו לי ולכן לא לקחתי את השקל ה``טמא`` גם השקל הגעיל אותי כי הוא חלק מהבחורה שהרגיזה אותי. אם זאת אם היה מדובר בחמישה ש``ח סביר להניח שהייתי טורח לקחת אותם לעצמי(יש גבול לכל תעלול). אז לסיכום: לא !