הלכה...

mr_lonely

New member
הלכה...

הלכה והותירה געגוע הכל פתאום זר ומנוכר, נותרה הציפיה בעוד שבוע היא תחזור. והזמן משאיר בי סימנים מעורר זכרונות, ערגה וכיסופים, היא תחזור תוך שבע ימים. הלכה והותירה כרית מיותמת וחצי מיטה ריקה. הלכה והעירה געגוע. תוך שבוע היא תחזור ואולי גם היא תזכור... סימנים שהותירה בפינת נפשי געגועים שהעירה באפלולית לבי.

הלב נמלא געגוע

וכשנגעת בי ידיך ליטפו את גופי בכח ואני שאפתי את הניחוח של גופך של רוב אונך עיניים עצמתי והתמכרתי לליטופך המענג, עד כאב, עד דמע והלב נמלא געגוע לשמע אנחותיך ואנקותיי בהרמוניה מופלאה נכרך גופי בשלך ...עד באה שתיקה!

mr_lonely

New member
געי בי

בואי, געי בי, בואי ואגע בך. אקח את לבך אתן לך את ליבי. או אז אדע לבטח, אולי גם את תדעי, כשנשמתך המפרפרת תזעק בין מצעים.

ריקי די

New member
נגיעה רכה

בנגיעה רכה וליטוף חמים נעורר זכרונות של אותם הימים. היה זה ליל עטוף כוכבים עת נשאתני אל מרחבים אחרים. שם לאורו של ירח היינו לוטפים בחשיכה שם בעמקי זרועותיך ידעתי את נפשך.

mr_lonely

New member
יש דברים שלא שוכחים

יש דברים שלא שוכחים פגישה ראשונה ומבט בעיניים חיבוק ראשון ורעד שפתיים לב הולם בטיול בין ערביים. תמיד יזכור מגע וחיבוק לעד ינצור נשיקה וחיוך מילה של פרידה ולחלוחית של דמעה. יש דברים שלא שוכחים...

יש דברים שלא בקלות שוכחים

כשהתרסקה לה האהבה נסתי לשכוח אותך נסיתי להתעלם מלהזכר בך בכל הרגעים ביחד באושר באהבה ניסתי ונסיתי בכל מירצי עד שעייף כוחי ניסית לדחוק אותך עמוק למרתפי ליבי נסיתי ונסיתי ותמיד זה צץ ועלה בלי שתהיה לי על זה שליטה יש דברים שלא בקלות שוכחים ולמדתי שבאהבה גדולה שהגיעה לקיצה שככל שמנסים להדחיק ולא להזכר זה פשוט עולה ומתגבר הפנמתי והפסקתי להלחם בהרגשה האמת, לא נעלמת... אבל אני מרגישה הקלה יש דברים שלא בקלות שוכחים

mr_lonely

New member
בוקר חדש

בוקר חדש יעלה מחר בוקר שונה, בוקר אחר. הזריחה תהיה שונה והפריחה תהיה משונה. שמש חדשה תזרח בשמים, בנפרד ועדיין בשניים. שהרי מהיום את מותרת ובאהבתי היי מאושרת.

הבוקר שאחרי

השמש אותה השמש העלה האחרון נשר מהעץ שבגינה הכל רגיל לכאורה אבל אתה אינך היה קשה בהתחלה להתרגל לחיות בלעדיך בוקר רדף בוקר ולילה נמוג אל היום הבא ואני לאיטי מתרפה מהתחושה נגמלת מהגעגוע להיות איתך ופותחת חלוני לשמש הברוכה שתאיר לי בקרניה את הבוקר הבא.

mr_lonely

New member
ביום מן הימים

ביום מן הימים אזכיר לך חסד נעורים, לכתך אחריי בדרכים כרחלה לצליל חליל רועים. עוד יבואו ימים נזכר באלה הזמנים, ימי סער ושלכת, ימי דמע ועצבת. ביום מן הימים איתך אלך בשבילי כוכבים, אזמר לך זמר אהובים, אנגן לך מנגינת אוהבים.

יערית 1

New member
דברים שלא אשכח

יש דברים שלא אשכח חיוך, פגישה, מבט יש מגע בלתי נשכח סוחף, סוער, ממכר.

mr_lonely

New member
מציאות ודמיון

ועוד בזכרוני ספסל מול ים, חיוך מבוייש ומגע של יד, אצבע מרפרפת וגל של חום. מבט נבוך וחיבוק ארוך, עצב ודמעה בסופו של יום. עוד לא חלף לו שבוע, אני כבר מתגעגע. המציאות עולה על כל דמיון, כך היא אמרה וצדקה. הו...כמה שהיא צדקה...

יערית 1

New member
מציאות ודמיון

לאורך חוף טילנו, יד ביד אחזנו, בחיבוק אוהב חבקנו , רעד גוף הרגשנו. ידי לחצה ידו, חיבוקי עטף גופו, גופי כולו געש, ליבי כה נירגש. ידי לחצה ידו, חיבוקי עטף גופו, דמעה מעיני זלגה, מצפה לפגישה הבאה.

mr_lonely

New member
מצפה

מתעוררת ליום חדש נושאת עימה ערגת הליל, הולכת לה כך לדרכה מתאספת בה תשוקת היום. ערגת הליל ותשוקת היום צבורים בה, צורבים בה. בערגת הליל ובתשוקת היום מצפה לבוא אהובה לעת ערב.

יערית 1

New member
געגוע

ידך הלוהטת בי חורטת געגוע עמוק אי שם מרחוק אותי חובקת ואוהבת.

mr_lonely

New member
עד הסוף

פורמת עוד כפתור במחשוף, חושפת עוד רובד בנשמתך. מסירה עוד בגד ומגלה עוד סוד. מערטלת בחושניות גופך ונשמתך. הולכת אל אהבתי עד הסוף.

למעלה