הלך הטיפול הנוכחי

עידית ד

New member
אז למה אני בלי הורמונים כבר 4 חודשי

והבטן לא ירדה?! למה למה למה??? למה אני לא צריכה להכניס כרית לחולצה כדי "לשחק" בהריון אני פשוט מוציאה את הבטן ונראת כמו אחת בחודש החמישי? עידית הבטנונית

עמית@

New member
בשבת היא נעלמה לך ../images/Emo8.gif ??

כי אני לא צפיתי בפלא

עידית ד

New member
הכנסתי אותה כל הזמן כי פחדתי ../images/Emo11.gif

שלא תרצי להיות חברה שלי יותר, מספיק שאיחרנו ...

העלמות הווסת היא תופעת לוואי

של הדקפפטיל הארוך, בד"כ. זה החומר החזק ביותר. מקבלים זריקה חד-פעמית שגומרת אותך להמון זמן. אצל חלק מהנשים זה רק לחודש - אצלי זה היה ל 4 חודשים. כל שאר החומרים הם חלשים הרבה יותר ולכן צריך להזריק/להסניף כל יום. לא נראה לי שאת צריכה לחשוש מהעלמות הווסת. בעצם - אני מקווה מאוד שלא תראי טיפת דימום מעכשיו ועד עוד 9 חודשים כשתספרי בפורום הריון אחרי טיפולים את סיפור הלידה המרגש שלך. חנה

יעל@

New member
חגית

אוי כל כך מעצבנים בבית החולים הזה. אני ממש חושבת שזה הסימן לעבור כבר... מעבר לזה לא הבנתי את העניין של 7 זקיקים, מה לא בסדר ב - 7? פשוט לא יאמן. מקווה כי הסבל יגמר מהר, וגם הכאב, ושתרגישי טוב. ודרך אגב אני לא מבינה למה את חושבת שאת צריכה לשנות כתובת, אני חושבת שאת יכולה לבקש להיות מטופלת באיזה בית חולים שאת רוצה, בלי שינוי כתובת - תבדקי לפני שאת משנה. שולחת לך חיבוק גדול, ומקווה כי תרגישי טוב ותתחזקי, ואם את צריכה משהו או סתם לדבר יש לך את הטלפון. שולחת לך חיבוק גדול, יעל

hagk

New member
יעל

תודה על הכל, אני יבדוק עם הרופא ביום ראשון הקרוב אבל אני לא תולה בזה תקוות רבות, בכל מקרה אני אשמח לדבר איתך חגית

עמית@

New member
זה נורא מוזר, היות ו7 זקיקים

זה בכלל לא מעט- באיכילוב שואבים 3-4 זקיקים כל הזמן. באמת די שערוריה, אל תעברי על זה לסדר היום- מה גם שהשקעת כסף רב בטיפול (צטרוטייד לא זול
) עמית

אולה *

New member
7 - זה מעט? סליחה, נשמע מוזר מאוד

לי שאבו 6 בטיפול הראשון. שואבים גם פחות. איפה את מטופלת? מקווה, שעכשיו את מרגישה יותר טוב, אולה.

סיגל 01

New member
לי שאבו 5 כשאחת קיבלתי בונוס

הגעתי לשאיבה בידיעה שהולכים לשאוב 4.

חגית, הצטערתי נורא לשמוע

אבל אם זה מה שיביא אותך לבי"ח טוב יותר שבו יטפלו בך כיאות ויכניסו אותך להריון (...) - אז דיינו. לגבי מעבר לבי"ח אחר - לפי חוק הבריאות החדש, וכבר כתבתי את זה כאן פעם, מותר לכל מבוטח בכל קופה לקבל טיפול באיזה בי"ח שהוא בוחר. והקופה חייבת לכבד את זה. אם הם לא מוכנים - תעשי בלאגן, מגיע לך! במיוחד אחרי מה שעברת במאיר.

נועם@בת

New member
7 זקיקים זה חלום רטוב אצלי ../images/Emo8.gif

נראה לי מוזר להפסיק טיפול בגלל 7 זקיקים, אבל לפי הרקורד שיש לבית החולים שלך אצלנו כאן בפורום- שום דבר כבר לא יפתיע אותי. תברחי משם כל עוד נפשך בך, גם אם צריך להפוך שולחנות, כסאות ושאר ירקות. אני מקוה שעכשיו את מרגישה טוב יותר. בכל מקרה, תדאגי שיעשו לך מעקב זקיקים אחרי שיגמר הדימום, כדי לוודא שלא נשארו ציסטות. זה חשוב מאוד. את הסטרוטייד תשמרי, אולי תזדקקי לו בעתיד. שיהיה בהצלחה
נועם

HAGK אני מציעה לך לקחת את הרגליים

ולהסתלק מביה"ח מאיר כמה שיותר מהר ...שמעתי עלהם דברים לא טובים בנות היו שפנות ניסיון הצוות שם על הפנים ...אני לא הייתי נותנת שישחקו בגוף שלי אפילו שאין לך את התיק הרפואי תמיד את יכולה ללכת לרופא אחר גם בלי התיק מי הרופא שטיפל בך שם ? 7 זקיקים זה נישמע לי בסדר גמור לשאיבה היום גם עם 3 עושים שאיבה ... תגידי להם שלום ולא להיתראות !
יונית

למעלה