הלך הטיפול הנוכחי

hagk

New member
הלך הטיפול הנוכחי

בטיפול הזה לקראת ההפרייה ניסו טיפול של צטרודייט אחרי שבוע הודיעו לי מבית החולים שאין מספיק ביציות (7 זקיקים) וחבל על הכסף אז הפסיקו לי את הטיפול ולא טרחו לציין שיתכנו תופעות לואי. נסעתי לעבודה ובדרך קיבלתי התכווצויות נוראיות (ודימום בדיעבד)שנאלצתי לעצור את הרכב וכמעט התעלפתי כמובן שלעבודה לא הגעתי. להם חבל על הכסף ואני סובלת החוצפה של הרופאים. עד היום הזה יש לי דימומים קלים אבל אינפורמציה לא חשובה מעין זו הם לא טורחים לציין. מה אני יכולה להגיד שמהיום שהתחלנו טיפולים ועד היום הטיפול בנו הוא שערוריה ובמידה ולא יאפשרו לי לעבור לבית חולים שאני רוצה אני ישנה כתובת כדי להעביר את התיק הרפואי ומשם כן יאשרו לי. אני שייכת לכללית. חגית דרך אגב יש לי צטרודייט למכירה

חבל לי שזה המצב

אבל כנראה שאין ברירה אלא לעבור לבי"ח אחר. אם את לא רוצה בי"ח של קופ"ח כללית (כמו בלינסון) את צריכה "לעבור דירה" אבל אין צורך לעבור ממש במשרד הפנים אלא רק להרשם במרפאה של קופ"ח באזור ת"א. מקווה שבמקום אחר תזכי ליחס יותר טוב! חנה

סיגל 01

New member
אחרי שקראתי את ההודעתי שלך

הבנתי באופן עצמאי, ולא היה לי צורך לשאול באיזה בי"ח מדובר. אני טופלתי שם, וברחתי!!!!!!! אמנם אני בטיפולו של רופא פרטי, אבל אני יודעת שעם טופס 17 את יכולה ללכת לאיזה בי"ח שאת בוחרת. מה העניין הזה עם מעבר דירה? זה בצחוק? את יכולה ללכת לכל בי"ח ציבורי, ולהביא את הטפסים (17). אם תרצי להתייעץ איתי לגבי העזיבה של ביה"ח תוכלי להעביר לי מסר. אני אשמח לפרוש בפנייך את כל היריעה, לגבי היחי´ הנ"ל.

yaelhul

New member
אצלי בשני טיפולים רצופים שם, החליטו

ברגע האחרון שאין צורך בהזרעה. פשוט קיבלתי הורמונים כל החודש, היה זקיק אחד או שניים, והם ביקשו שנלך הביתה לעשות ילדים... היחס היה נוראי. תתקשרי, תבקשי צילום של התיק שלך (זה מקובל גם אם עולה כסף), יתכן שיבקשו ממך בקשה של בי"ח אחר או רופא שמבקש את התיק, תלכי למזכירה ותקחי אותי ואל תסתכלי אחורה. שיהיה בהצלחה יעל

את לא צריכה בקשה מאף אחד

שוב - חוק זכויות החולה קובע: כל חולה זכאי לקבל את צילום התיק הרפואי שלו תמורת תשלום (של הצילומים, פחות או יותר). לא צריך שום בקשה מרופא אלא רק קצת התעקשות שלך. בכלל, זה דבר שכדאי שיהיה בבית...

סליחה ../images/Emo35.gif לא מספיק זקיקים ../images/Emo35.gif

ה- IVF הראשון שלי היה עם שלוש זקיקים ולא רצו להעביר אותי שאיבה בגלל כמות כה נמוכה ואני התעקשתי ובכל זאת "שאבו" אותי והייתי בהריון עם תאומים. ולפני ההפריה הראשונה, לא אישרו לי IVF אבל עשיתי את כל הפרוצדורה לפני כן, ובסוף עשו לי הזרעה אבל היו לי שש זקיקים. מה זאת אומרת מעט זקיקים? זה ממש לא בסדר
אין לך אפשרות לומר מה דעתך בנושא? אני מאחלת לך רק שתרגישי טוב. ולי לא היו תופעות לוואי מהסטרוטייד. סאני.

רומי 007

New member
חגיתי

מצטרפת אליך מעמותת הלא - מצליחות - החודש - למרות - הצטרוטייד. חבל וכואב. אל תמכרי את האמפולות, תוכלי להשתמש בהן בטיפול אחר ומוצלח יותר. לא בגלל הצטרוטייד לא היו ביציות. מקווה בשבילך שיאפשרו לך לעבור בית חולים. בכל אופן - תתעקשי על זה. נראה לי שתנאי מוקדם לטיפול מוצלח זה גם אמון ברופאים שלך ובמערכת. מחזיקה לך אצבעות

hagk

New member
רומי תודה

לא הגעתי בכלל לשלב של צטרודייט הפסיקו לי לפני כן

oc101

New member
מזה הצטרוטייד ?

תלמידה חדשה.... הצעירה בבשלניות

נועם@בת

New member
צטרוטייד- חומר נוגד LH

בטיפולי IVF מקבלים פיצוץ של הורמונים כדי לגרום ליצירת כמות גדולה של זקיקים וביציות. הזקיקים המתפתחים גורמים להפרשת הורמון LH שגורם לביוץ. ככל שיש יותר זקיקים- הביוץ מתרחש מוקדם יותר. וזה קורה כשהביציות עדיין לא בשלות. כדי למנוע ביוץ מוקדם יש שתי שיטות.
זריקות דקפפטיל, או משאף בוסרלין/סינרל שגורמים להיפופיזה להפסיק להפריש הורמון LH. תהליך שמלווה שתופעות לוואי שונות, של שינויי מצב רוח, או טשטוש, עייפות וחוסר ריכוז, גלי חום ולפעמים העלמת הווסת לכמה חודשים.
כאשר הזקיקים מגיעים לגודל של בערך 13 ס"מ, מתחילים להזריק סטרוטייד, שמנטרל את הLH אחרי שכבר הופרש, ובכך חוסך דיכוי ההיפופיזה. בקיצור- שלא תדעי
נועם

נועם@בת

New member
מה שמזכיר את הבדיחה על הבעל

שאומר לאשתו- אם היו לי למטה עוד 3 ס"מ הייתי קינג. עונה לו האשה בטון מריר, אם היו לך פחות 3 ס"מ כבר היית קווין
אכן 13 מ"מ, אחרת הלך על השחלות מהציסטות. נועם

מיכל ק-ש

New member
אמאלה. נועם הפחדת אותי ../images/Emo5.gif

סינרל יכול לגרום לכל התופעות האלו ואף להיעלמות הווסת? טוב שלא ידעתי לפני שהתחלתי (בינתיים אין לי שום תופעות לוואי ואני מסניפה כבר 6 ימים)

נועם@בת

New member
העלמות הוסת שייכת רק לדקה ארוך

כל היתר- רק למי שבאמת נחמדה ומבקשת יפה- לא מחוייב המציאות. לא ביקשת- לא קיבלת, סה לה וי
נועם ~שעד היום לא התאוששה מהבוסרלין שלקחה לפני כמעט שנה~

מיכל ק-ש

New member
במחשבה שניה, יש לי תופעת לוואי אחת

לראשונה בחיי הצטרף לו "גלגל" לבטן שלי שבד"כ היא די שטוחה. מכיוון שאני רזה, זה בולט לעין
והמראה הכללי די מצחיק
. נראה כאילו אני בחודש שני. דווקא נעים לי ללטף את הגלגל הזה ולדמיין שעוד כמה זמן הוא יהיה מלא בדבר האמיתי...

עמית@

New member
זה בדיוק מה שקרה לי ../images/Emo10.gif

צמחה לה בטנונת, שנעלמת אחרי שבועיים בלי הורמונים- וצצה שוב עם כל בדל הורמון שנוגע בי

מיכל ק-ש

New member
חברה שלי ראתה אותי ונפלה מצחוק ../images/Emo9.gif../images/Emo4.gif

זה קרה לפני רבע שעה והצחוק שלה הדביק גם אותי. זה באמת נראה קצת מגוחך ומוזר. אז את אומרת שזה יעלם (אלא אם...)

עמית@

New member
אחרי השאיבה נראיתי בחודש חמישי

(וממש לא בצחוק, ברצינות) הלוואי הלוואי שזה יהפוך למציאות, ואז נראה מי יצחק על מי

למעלה