הלילה

שח_מט

New member
הלילה

נראה לי כדאי לכוון שעונים יש שידור סלטיקס-מג'יק בערוץ 5...!

OrEl74

Well-known member
מנהל
בהחלט אחלה משחק!

שווה התעוררות (או לא לישון בכלל). מי שרוצה מוזמן לצ'אט של הפורום ונוכל לקשקש בלייב. אגב שח... טוב לראות אותך פה כיף לראות דמויות מוכרות מהעבר

שח_מט

New member
תודה

טוב לראות גם אתכם אגב, הרמנו אתר לכדורסל כסאות גלגלים אתם מוזמנים http://iwbl.kesem.org

chaiel

New member
אני גם רוצה לראות!

אבל אין לי כ"כ איפה, מה עושים?

שח_מט

New member
בת"א

אונגארד ברמת החייל פתוחים כל הלילה ומשדרים ספורט ראינו שם בחברותא כמה משחקי פליאוף בשנים האחרונות יש עוד בר כזה בהרצליה נדמה לי

Malcolm X

New member
ראית את דיימון סטודומאייר, זה מספיק ../images/Emo13.gif

כתבתי פריוויו קצר בהופס לקראת המשחק. בהחלט הולך להיות מעניין. שח...אם תרצה החלפת באנרים, דבר איתי

QuickSilverAviv

New member
הוא קצת מגזים, זה עניין שכמעט הפך לקבוע אצלו

"ג'אמיר נלסון הוא הגורם העיקרי בהצלחה של אורלנדו השנה" או משהו בסגנון נאמר במאמר הזה מספר פעמים. הגזמה - נלסון הוא כולה שלישי/רביעי בחשיבותו בקבוצה, ולולא דוויט או הטורקי הוא לא היה מגיע לכאלה מספרים/הכרה/חשיבות.

rapgamer4ever

New member
אני חושב שצריך להתמקד במשהו אחר

היכולת של נלסון זה טוב ויפה (אם כי דובר עליה מעט מאוד בכתבה וגם לא בפרופורציות הנכונות לדעתי). אבל הסיפור היותר מעניין הוא בחירות הדראפט של אורלנדו. להזכירכם המג'יק בחרו ראשונים בדוויט כשרוב המומחים הצביעו דוקא על אוקאפור. הבחירה בנלסון בסוף הסיבוב הראשון התגלתה כהברקה והרוקי קורטני לי שגם נבחר במיקום ללא ציפיות תורם כבר השנה יפה. מגיע לסקאוטרים וה-GM באורלנדו כבוד על קבלת החלטות טובה והתחשבות אמיתית באנשים (למי שזכור סיפור דונובן).

Malcolm X

New member
הם גם עשו 2 טעויות ענקיות

- הויתור על אריזה היה ממש לא מובן ושטותי. בתמורה הם קיבלו את בריאן קוק. ממש לא מובן. - ההחתמה של פיטרוס על חוזה של 5 מיליון לעונה. ממש מיותר. אותו חוזה ל-PF צעיר (קארל לנדרי למשל) יכל להיות מעולה.

rapgamer4ever

New member
אני דוקא מבין את 2 המהלכים האלה

אריזה הוא יופי של שחקן, אבל המג'יק תלויים קריטית בקליעה מ-3 שזה תחום חלש שלו. כל המשחק בנוי על ריווח ואריזה פוגע בזה מאוד. ופייטרוס...הוא פשוט שחקן טוב. אפילו אנדרפייד. הוא שחקן ההגנה הטוב ביותר שיש במג'יק אחרי דוויט, הוא אמנם לא יוצר לעצמו מצבי קליעה אבל יודע גם לקלוע וגם להוריד כדור לרצפה כשיש לו יתרון על השומר. למג'יק באמת חסר שחקן פנים מחליף, אבל ממש לא הייתי מתלהב להחליף את פייטרוס בלאנדרי.

Malcolm X

New member
סליחה על השפה העממית...אבל..."פיטרוס אפס"

אני עוקב אחרי השחקן הזה כבר כמה שנים והוא לא עשה שום דבר כזה להצדיק את ההייפ. הפרשנים האירופאים ממשיכים להתלהב, אבל הוא לא תרם כלום לגולדן סטייט ולצערם של המג'יק המצב לא השתנה גם פה. בוגאנס וקורטני לי אינם נופלים מפיטרוס בתחום ההגנה. עובדה שאת כל הריצה המדהימה שהם עשו במערב הפרוע היה ללא פיטרוס. לנדרי היה מוסיף לקבוצה מימד חדש מתחת לסלים. לואיס עם כל הכבוד, הוא תמיד יהיה סמול. זאת הבעיה הכי גדולה בפלייאוף. צריך מסה. נחכה עוד כמה חודשים (פלייאוף) ותבין על מה אני מדבר.

rapgamer4ever

New member
אןי לי מושג על איזה הייפ אתה מדבר האמת

אני לא מסכים עם מה שאמרת, אכן נחכה לפלייאוף ונראה.

rapgamer4ever

New member
ניתוח מהמשחק שיתברר כשקרי, טיפשי ומיותר:

אני אלך, אולי נגד הסיכויים ואפילו נגד תחושת הבטן שלי, על בוסטון. זה מה שההגיון אומר לי. למרות הביתיות, הכושר הטוב של המג'יק והבינוני של הסלטיקס (למרות 6 נצחונות רצופים הם נראים פחות טוב מלפני חודש). והסיבות להלן: 1. קווין גארנט. לדעתי המשחק תלוי בו במידה רבה. למג'יק אין שחקן שמסוגל לשמור אותו, ומאז ומתמיד נקודת התורפה של ארלנדו הייתה גבוהים זריזים מכדי שדוויט יספיק לצאת ולהפריע לזריקה שלהם. הם שומרים טוב את קשת ה-3, יש להם וואחד הרתעה נגד חודרים, אבל מול גבוהי הלונג 2 אין להם תשובה. אם גארנט ייקח את המשחק על עצמו ויקלע, הסיכוי של בוסטון לנצח מצוין. 2. הרוטציה ההגנתית של בוסטון. אורלנדו מסתמכת בעיקר על משחק פנים-חוץ של כיווץ הגנת היריבה, מסירה-שתיים החוצה כך שיש שחקן עם יתרון על השומר. ההגנה של בוסטון מאוד מתואמת ומהירה, לא סתם היא סופגת שלשות באחוזים נמוכים מאוד. המג'יק כידוע מסתמכים הרבה מאוד על השלשות שלהם, כמובן שאין צורך להוסיף שלבוסטון יש גם סטופרים טובים באחד על אחד והגנת פנים חזקה מאוד. הצ'אנס של אורלנדו הוא משחק מפלצתי של דוויט, אבל זה בכלל לא יהיה קל מול הכוח והמהירות של פרקינס-גארנט. לא קל לקלוע, לא למסור ולא לשמור על הכדור. אם הוא יצליח זה ישאיר את המג'יק במשחק. אני לא חושב שישועה תבוא ממקום אחר. 3. חובת ההוכחה. אורלנדו עדיין לא הוכיחה לגמרי ש"יש לה את זה" מול הגדולות. היא אמנם ניצחה יפה את הלייקרס אבל זה היה כשהייפ סביבה היה נמוך יותר. עכשיו סופסוף הם מקבלים את ההערכה שייחלו לה, ואני לא יודע אם הם ידעו לעמוד בלחץ מהסוג הזה. בפעם הראשונה הם מגיעים פייבוריטים על הנייר מול קבוצה בכזה קליבר, המוכנות צריכה להיות גם מנטלית ואני לא בטוח שהיא טובה. לסיכום, אני חושב שאם גארנט יהיה טוב ובוסטון יצליחו למזער את הנזק של דוויט לממוצע ומטה בסטנדרטים שלו, הם ינצחו. מצד שני כמו שאמרתי- הניתוח הזה מטופש ובכלל להמר נגד תחושת הבטן זה לא בריא. שיהיה אחלה משחק.

כל הדיבורים על "האם יש לה את זה" די מיותרים

קודם כל עכשיו זה עוד לא הפלייאוף והחוסר יכולת שלה לתפקד (אם יהיה חוסר) יבוא לידי ביטוי שם ולא במשחק עונה רגילה, למרות היריבה... בנוסף יש לזכור שאורלנדו ניצחו ברצף את כל שלושת ראשי הבתים במערב במשחקי חוץ (לייקרס, ס"א, דנבר)... קשה להשיג לוח קשה יותר של שלושה משחקי חוץ רצופים...

OrEl74

Well-known member
מנהל
מי ער ורואה את המשחק?

אני בצ'אט, מי שרוצה להצטרף אלי מוזמן

rapgamer4ever

New member
ראיתי את המשחק (לא במחשב)

סה"כ ציפיתי למשהו דומה. המצ'אפ של המג'יק לא טוב מול בוסטון, לדעתי זה המצ'אפ הכי קשה שלהם בליגה. השלשות לא נכנסו בהתאם לציפיות, השמירה על גארנט הייתה בעייתית בהתאם לציפיות, ומכיוון שדוויט לא היה גדול...אלה התוצאות. אבל צריך לסייג את התוצאה הזאת ב-2 דברים. האחד הוא פרגון לא צפוי של השופטים לפירס, השני הוא נצחון של הסלטיקס בלי שקלעו שלשה אחת כל המשחק (לא זוכר מתי ראיתי דבר כזה). מול אורלנדו יותר אגרסיבית הם עוד יצטרכו לקלוע שלשות, אני משוכנע בכך. נהניתי מהמשחק. פירס וביג בייבי היו גדולים, גם רשארד הפתיע אותי לטובה.

הסלטיקס מנצחים באורלנדו, 90-80

בוסטון בשליטה במשך כל המשחק, היתרון נע בין 10 ל16 לכל אורך המחצית השנייה וירד ל7 לקראת סוף הרבע הרביעי אבל הסלטיקס שמרו עליו בלי יותר מדי קושי. המג'יק זרקו 38% מהשדה בלבד, וגם זה אחרי שיפור ו26 נק' ברבע הרביעי. ההגנה של בוסטון הצליחה לסגור אותם, את קלעי השלוש (31% לשלוש) ואת האוורד במשחק רע (11 נק', 10 ריב' ו6 עבירות). לואיס הוביל אותם עם 20 נק' ו10 ריב', כש9(!) מהם בהתקפה (ו8 מאלו ברבע הראשון). טורגקלו היחיד שפגע מ3, והוביל את אורלנדו עם 22 נק'. נלסון התעורר רק בסיום וסיים עם 17. בבוסטון פירס הוביל כשהוא שיחק כמעט את כל המשחק (44 דקות) וקלע 27 נק' עם 10 ריב'. רונדו בלי שורה סטטיסטית גדולה אבל עשה את עבודה - 9 נק' ו8 ריב' אך רק 2 אס'. אלן גם הוא תרם בשקט עם 12 נק' אבל עיקר את הנזק עשו הגבוהים כשגארנט עם אחלה משחק ו16 נק' ויותר חשוב - ביג בייבי דיוויס שעלה מהספסל והיה ביום קליעה טובה (בעיקר בג'אמפ שוט) ותרם 16 נק' בעצמו. המג'יק מפסידים אחרי 7 ניצחונות רצופים והסלטיקס עולים ל7 רצוף (משחק הבא בבית נגד דאלאס ביום ראשון בצהריים) עם מאזן עדיף (35-9 מול 33-9).

תום116

New member
דריסה בסטייפלס

קובי עם מספר הנקודות הנמוך ביותר העונה(11), שזה מצויין ומראה שהוא יודע איפה הוא באמת צריך לקלוע את הנקודות. אין ספק שאנדרו חוזר לכושר עכשיו, אנחנו הרבה יותר חזקים. על המשחק עצמו אין מה להרחיב ולשם שינוי פיל עם ניצחון שקט. אבל זה רק השקט שלפני הסערה! אני לא שכחתי, ואני בטוח ומשוכנע שזה עדיין יושב טוב טוב לקובי בראש! המשחק הביזיוני ההוא בטקסס. יום ראשון בלילה וטוב מאוד שזה בטלוויזיה. DESTROY THEM, לחנוק אותם ולחסל אותם!!! נקמה זה אנדרסטייטמנט!!! נ.ב בהצלחה לדודי סלע מחר. וכמובן לרוג'ר היום.

למעלה