הלילה משחק ענק

תענוג לקרוא אותך

פשוט כיף.
אין לי זמן לצפות במשחקים, אני תופס מה שיוצא בפלייאוף, אבל לקרוא אותך ועוד כמה כותבים כאן פשוט תענוג.

מור תור

New member

fatnoam ואחרים, תזכרו שלא תמיד אנשים ירשמו תגובות למה שכתבתם אבל יש פה אנשים
שתמיד קוראים את מה שאתם כותבים ואנו שמחים לקרוא את פרשנותכם

OrEl74

Well-known member
מנהל
שאלה

בהתחשב בזה שאיגי ובוגוט לא שיחקו מה שכנראה פגע מאוד בהגנה של גולדן, אתה חושב שהדברים יראו אחרת בסדרה אפשרית ביינהם בפלייאוף?
עד כמה בוגוט מסוגל לעצור או להגביל את אולדריג'?
&nbsp
&nbsp

fatnoam

Active member
יש לי תשובה ספקולטיבית

כי תמיד קשה לענות על ״מה היה קורה אם״, אבל בגדול אני חושב שבוגוט כבד ולא היה מונע מאולדרידג׳ יותר מדי סלים שהוא לוקח מהמיד ריינג׳.
&nbsp
מצד שני, לגולדן לא היתה הגנה על הטבעת במשחק הזה (הספרס נהנו ממספר לייאפים של קוואי וטוני) וגם אולדרידג׳ וגם דיאו שלטו מתחת לסלים, עם לייאפים קלים ונוכחות מכרעת בריבאונד התקפה. כל אלה זה דברים שבוגוט אמור לשפר מאוד אצל גולדן.
&nbsp
התשובה שלי היא שבוגוט לא יעצור או יגביל את אולדרידג׳, אבל הוא יעזור לגולדן בשאר הדברים. במאצ׳אפ מול הווריירס אולדרידג׳ עדיין אמור לעשות 20 כל משחק.
&nbsp
&nbsp
אני באמת חושב שמה שהיה הכי חסר ללוחמים זה איגי.

rapgamer4ever

New member
גולדן יכולה לחיות עם המידריינג' של אלדריג'

הצרות האמיתיות היו עמוק בצבע כשלמרכוס פשוט שיחק מעל הראש של בארנס. לייאפים, ריבאונדים, שמירות כפולות שגרמו לגולדן לבצע עבירות. את הבעיות החמורות בהתמודדות מול למרכוס בוגט אמור לפתור, השאלה היא עד כמה הנוכחות של בוגט תפגע בגולדן בהתקפה.

rapgamer4ever

New member
אולי לא הבנתי אותך נכון

פירשתי את דבריך כאילו שבוגט היה מונע מאלדריג' לעשות א' ו-ב' אבל לא מונע ממנו ג' ו-ד' כך שזה לא הכי קריטי בסופו של דבר.
יש מצב שאלדריג' יקלע 20 גם על בוגט אבל אני חושב שהאימפקט שלו על המשחק יהיה הרבה פחות משמעותי. למרכוס היה דומיננטי לאללה ורוב המשאבים של גולדן בהגנה הופנו כלפיו. בוגט ישנה את התמונה הזאת.

fatnoam

Active member
הממ

״אולדרידג׳ וגם דיאו שלטו מתחת לסלים, עם לייאפים קלים ונוכחות מכרעת בריבאונד התקפה. כל אלה זה דברים שבוגוט אמור לשפר מאוד אצל גולדן.״
&nbsp
בכל אופן אנחנו מסכימים :)

OrEl74

Well-known member
מנהל
מעניין לקרוא את התגובות שלך ושל יובל

עכשיו רק צריך לחכות שהסדרה הזאת תגיע סוף סוף

&nbsp
אגב, אני חושב שהקבוצות האלה אמורות להיפגש עוד פעמיים עד סוף העונה כך שיהיה מעניין לעקוב ולראות איזה מסקנות סטיב קר והשחקנים לקחו מההפסד הזה ומה הם מתכוונים לשנות.
&nbsp
&nbsp

למעלה