הלילה משחק ענק

rapgamer4ever

New member
הלילה משחק ענק

סאן אנטוניו- גולדן סטייט.
הספארס במאזן ביתי מושלם: 34-0. אף קבוצה מעולם לא סיימה עונה במאזן 41-0 כך שניצחון הלילה יקרב אותם מאוד להישג הזה.
גולדן במאזן מושלם מול צמרת הליגה וניצחון הלילה יסיר מהם את אחד המכשולים האחרונים בדרך לשבירת השיא של 72 ניצחונות.
הווריורס מגיעים בבק טו בק וחסרים את איגודאלה, בוגט ואזילי. על הנייר הם כנראה אנדרדוג מהסיבות הללו אבל אי אפשר לדעת איזה פרק הם יכתבו הלילה בעונה ההיסטורית שלהם.

2:30 בלילה, שידור ישיר בליג פאס.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לדעתי המשחק הזה ישים חותמת סופית על השיא

אם גולדן מנצחים את זה, שום דבר כבר לא ימנע מהם לשבור את שיא הניצחונות של הבולס.
&nbsp
&nbsp

FrecCo

Active member
כנראה שהספרס ינצחו

אבל זה מבוסס בעיקר על היחס בסוכנויות ההימורים: גולדן סטייט מקבלת ליין של אנדרדוג +3.5 ואפילו +4.5 בחלק מהסוכנויות.
כלומר כל העולם עומד להמר על גולדן סטייט, זתומרת שהבית צריך שס"א ינצחו ביותר מ4-5 הפרש, ולכן זה מה שצפוי לקרות...
&nbsp
מניח שהקו הקדמי של ס"א ינצל את הפציעות של ג"ס, אולדריג' הולך לקלוע 30+ הערב על הראש של כל מי שינסה לשמור עליו.

rapgamer4ever

New member
זה יהיה מעניין במיוחד

הפציעות יאלצו את גולדן לשחק סמול חלק מהמשחק. כידוע גרין בסנטר הוא הליינאפ הכי חזק של הווריורס, יהיה מעניין לראות אותו מול הספארס שיש להם הרבה גודל, פיזיות ושחקנים שונים שמסוגלים לשחק בפוסט.
חבל שגם איגודאלה פצוע.

fatnoam

Active member
לא יודע אם הפציעות הופכים את הספרס לפייבוריטים

למרות הבק2בק, ראיתי אותם מול דאלאס והם ממש שיחקו קליל, קלעו בלי סוף, לא התאמצו יותר מדי בהגנה וניצחו באיזה 16.
&nbsp
ראיתי את הספרס לא מזמן נגד אינדיאנה והם נראו בכושר הרבה פחות טוב. בטח בכושר קליעה פחות טוב, וזה ממש קריטי בשביל גולדן. הספרס קבוצת הגנה מדהימה, אבל מול הווריירס חייבים גם לקלוע טוב.
&nbsp
אני חושב שלספרס יש בעיה בעמדת הרכז, ומול הווריירס זה ממש מתבלט. סטף יכול לשמור בקלות על פארקר ומילס מבלי להיענש, ובהתקפה אחד מהנמוכים צריך לשמור על אוסף הווינגמנס הכי פרודקטיבים בליגה (לא בדקתי, אבל נראה לי).
&nbsp
יכול להיות שהחסרון של איגי יפגע בהם, יכול להיות שבוגוט ואזילי זה יותר מדי (בטח מול הספרס שחזקים מתחת לסלֿ), יכול להיות שהבק2בק ישפיע, אבל לי נראה שגולדן באים בפורמה יותר טובה למשחק הזה. הם קלעו 22 שלשות מול דאלאס, לא נראה לי שפתאום הספרס ישחקו ביג-בול עם למרכוס טימי ודיאו וידרסו אותם.
&nbsp
בכל אופן נתראה ביום שני, כי אני לא הולך לפתוח את הפורום עד הערב, שבו אראה את המשחק בעצמי :)

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז מה היה לנו?

הספרס מנצחים ושומרים על הבית ומשאירים את גולדן על 79 נק' בלבד.
בעדרו של בוגוט, אולדריג' היה פשוט יותר מידי עבור שחקני הפנים של גולדן וקלע 26 נק'.
סטף קארי נתקל בהגנה שלא איפשרה לו זריקות קלות והוא סיים עם 1 מ-12 בלבד מעבר לקשת (מי לעזאזל זורק 12 זריקות כשהוא רואה שהוא לא פוגע בכלום?) ועם 4 מ-18 באופן כללי.
לא ראיתי את המשחק ואשמח לשמוע רשמים ממי שכן ראה.
&nbsp
הבולס משיגים ניצחון חשוב על יוטה ועולים למקום השמיני במזרח במאבק צמוד עם הפיסטונס שגם הם ניצחו הלילה.
&nbsp
וושינגטון מנצחים את הניקס ונשארים במאבק הפלייאוף עם הבולס והפיסטונס.
&nbsp
מיאמי מנצחים את קליבלנד בצורה די מרשימה כשהם קולעים 122 נק' על האין הגנה של הקאבס.
בימים האחרונים יש דיווחים על כך שיש צרות בחדר ההלבשה של קליבלנד ושהשחקנים לא ממש מבסוטים מקיירי ארווינג ומהעובדה שהוא פשוט הפסיק למסור.
ווייד אגב, קלע 24 נק' וחצה את רף 20,000 (נראה לי שהוא השחקן היחיד בתולדות מיאמי שמגיע להישג הזה)
&nbsp
אוקלהומה עם ניצחון רביעי ברציפות, הפעם על אינדיאנה ועם עוד TD של ווסטברוק-14 נק' (באחוזים זוועה) 11 ריב' ו-14 אס'.
דוראנט כמעט מסיים עם טריפל מפלצתי משלו וקולע 33 נק' מוריד 14 ריב' ומוסר 8 אס'.
45 נק' של פול ג'ורג' לא ממש עזרו.
&nbsp
ההוקס מנצחים בפעם החמישית ברציפות, הפעם את יוסטון ותופסים את המקום השלישי במזרח כשמיאמי צמודה אלייהם.
יוסטון במצב לא אידאלי במקום השביעי כשדאלאס דבוקה אלייהם ולמזלם, ההפסד של יוטה לבולס מרחיק אותם מעט מהמאבק הזה (למרות שהם עדיין בתמונה)
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

FrecCo

Active member
אז מה הקזינו יודע שאנחנו לא?

מסוג המשחקים שהניבוי של סוכנויות ההימורים פשוט גורמים לך לחשוב "הכל מכור"...
&nbsp
בכל מקרה אם ננסה להישאר מחוברים לקרקע, ס"א ניצלו חוסר של שלושה שחקני קו קדמי חשובים מאוד של הווריורס- וזה דבר שלא נראה (אני מקווה) בשני המפגשים הבאים של הקבוצות העונה וגם לא בפלייאוף, כך שצריך לקחת את הניצחון הזה בערבון מוגבל.
אולדריג' היה איש המשחק כמו שאמרתי (והיה קולע 30 אם לא היה מחטיא כמה סלים סנטימטר מהסל), אבל כמו משחק שחמט- זה היה התור של פופ להגיב, ובמשחקים הבאים זה יהיה תורו של קר, ס"א ניצלו את יתרון הגובה שלהם כדי לשלוט בריבאונד בשני צידי המגרש ולנצל מיסמאצ'ים על שחקנים נמוכים בכל התקפה, אז קר יאלץ לוותר על הסמול בול בדקות שאולדריג' משחק במפגשים הבאים, כלומר רוב המשחק- בוגוט או אזילי יהיו חייבים להיצמד אליו אני משער, אבל מה אני מבין באימון.
&nbsp
הדבר העיקרי שצריך לדבר עליו זה כמובן ההגנה של הספרס- פשוט מיצג אמנותי מדהים, שיתוק מוחלט של קרי- דני גרין בתצוגת ההגנה האישית למשחק בודד הכי טובה שנראתה בליגה מאז שקוואי שמר מתישהו על לברון ב2014- 3 חסימות מדהימות על קרי (נדמה לי שאחת מהן הייתה על קליי) גרם לו להחטיא לייאפים ולאבד כדורים והכריח אותו לזריקות קשות- כמובן שהקרדיט לא רק לדני אלא לכל השחקנים והמאמנים, אבל אין ספק עכשיו שהוא השומר המושלם לקרי, ולא קוואי. היו כמה חילופים ומצ'אפים שלא עבדו- למשל כל פעם שגבוה שמר על קרי אבל ככלל כולם נתנו הגנה מעולה אפילו טוני פאקינג פארקר.
&nbsp
האם לדאנקן יהיו דקות משמעותיות נגד גולדן סטייט באיזשהו שלב העונה? לא בטוח... בוריס הרבה יותר ורסטילי ומהיר ומתאים למצ'אפ הזה, ונשק התקפי הרבה יותר משמעותי מדאנקן כיום.
&nbsp
אני מהמר שבשני המשחקים הבאים פופ עולה בהרכבים חסרים מאוד- אסטרטגית זה הצעד הכי נכון בשבילו- לא לתת לקר לנסות לפתור את הבעיות האמיתיות שראה היום עד הפלייאוף, וכמובן להגיע הרבה יותר חזקים מנטלית מאשר אם יפסידו פעמיים רצוף לגולדן כשהם בהרכב מלא (מה שיקרה לדעתי גם אם ס"א יעלו בהרכב מלא).
&nbsp

NETANELD

New member
מה שהקזינו יודע שאתה לא זה ש..

את הכסף שלהם הם לא עושים בזכות ה +4.5 לגולדן או בזכות זה שהם נחשו נכון לטובת מי ללכת עם הליינים בכל משחק, אלא בזכות ה 5%-10% רווח שיש להם על כל הימור שהם מציעים (במדינה המושחטת שלנו זה יותר כמו 10%-20%).
אם היחס על גולדן +4.5 הוא 1.9 והליין על ס"א -4.5 הוא 1.9 הרי שהבית ירוויח בטווח הרחוק 5% וממש לא מעניין אותם מי ינצח, גם ככה במשחק מסוג זה ההימור על 2 הצדדים יהיה מאוזן ביותר.
זו כל התורה על רגל אחת .

איליה13

New member
אני לא בטוח שהקזינו יודע משהו

אם כל הכבוד לבוקרס, הם חזו במשחק הזה טוטאל של 220 נקודות, כאשר הסקור הכולל בסוף היה 166 נק', מזה זמן רב שסוכנויות ההימורים לא פיספסו בכזאת כמות של נקודות
אם המשחק הקודם בין הקבוצות הסתיים ב 210 נק', ובחלקו הגדול היה מדובר על גארבג' קליל, מה גרם להאמין שהפעם יקלעו יותר ?

לגופו של עניין סטיב קר הפסיד את המשחק ברבע הרביעי, זה ממש קפץ לעין האלתורים בעמדת הסנטר, אבל הכניסה של וורז'או הביא לריצה של 6-0 ולפיגור 4, והמומנטום הקטן הזה יצר את המפנה, חוץ מזה גולדן הפכה ברבע הרביעי פיגור 2 ליתרון 2 כאשר סטף היה בחוץ, ונראה מומנטום מסויים, בהנהגתו של קליי, חבל שסטיב קר מיהר להחזיר את סטף, זה ממש לא היה היום שלו

rapgamer4ever

New member
ההגנה של דני גרין הייתה פנומנלית

למעשה אני חושב שהתכונה הכי חשובה בהגנה של הספארס היא יכולת ה-help defense בהגנה על הצבע. דאנקן ואלדריג' גבוהים ויודעים להתמקם כמו שצריך, קוואי ארוך ואתלט מעולה, לדני גרין יש ניתור חבל על הזמן מהמקום והוא יודע להשתמש בחוק ה-verticality. התוצאה היא שיש בזמן נתון בין 3 ל-4 שחקנים שמקשים על גארדים לסיים בצבע, שזה כידוע אחד האלמנטים הכי חשובים בכדורסל.

Anfield

New member
ווסטברוק טריפל דאבל 14 ואוקלהומה נכנסת לרצף טוב

עם ניצחון באינדיאנה למרות שלא היה חסר שם הרבה כדי שזה יהיה עוד משחק שנזרק...היה 8 הפרש דקה לסיום ופול ג'ורג' קלע שלשה+1 ופתאום הלחץ התחיל לשחק תפקיד כשאינדיאנה יכלה גם להשוות את התוצאה.
ווסטברוק נתן טריפל דאבל אבל לא הייתי אומר שזה היה משחק יוצא מן הכלל שלו, דוראנט היה מצויין עם 30 ומשהו נקודות וזה משחק 55 ברצף שלו עם 20+ נקודות. בעונת הMVP הוא עשה רצף של 56.
קאנטר שיחק בדקות המאני טיים ועזר לבנות יתרון, חבל רק ששוב כמעט הלך המשחק זה כבר משהו פסיכולוגי שבנה את עצמו עם הקבוצה מעבר לבעיות המקצועיות הידועות שדיברנו עליהן מלא פעמים.
סה"כ אוקלהומה חזרה ממאזן די מזעזע מאז האול סטאר, משחקים אחרונים היו נצחונות טובים בבוסטון ובאינדיאנה וגם דריסה על פורטלנד. היכולת משתפרת וזה מגיע בזמן הנכון.
עכשיו חוזרים לבית למשחקים מול יוסטון, יוטה וספרס. יהיה נחמד מאוד לנצח עוד 3.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה זה סיים את העונה?

הם השביתו אותו כי במילא אין להם למה לשחק והוא עם כאבים בברך אז למה לסכן אותו?
אפשר להעריך בביטחון די מלא שאם הם היו בתמונת הפלייאוף הוא לא היה מושבת.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
הוא יעבור ניתוח, זה די מדאיג

4 עונות בליגה ובכולן הוא מחמיץ 15-20 משחקים.
&nbsp
הנהלת הפליקנס "מרוויחה" באופן עקיף מכמה בחינות:
1. אם דיוויס לא יבחר לאחת מחמישיות העונה הוא יקבל חוזה מקסימום רגיל, ולא סופר-מקסימום. הוא אכזב העונה מבחינה הישגית ולא הבריק מבחינה אישית כך שיחד עם הפציעה רוב הסיכוי שלא יכנס לאחת החמישיות.
2. נכון לעכשיו הפליקנס עם 26 ניצחונות, מקום שישי מהסוף. זה מקנה להם סיכוי סביר לזכות בלוטרי והבטחה לבחירת דראפט גבוהה. נשאר להם לו"ז קל והם יכולים בקלות לעקוף את הניקס, סקראמנטו, דנבר ואורלנדו. כלומר לרדת ממקום 6 בלוטרי למקום 10.
זה השלב בעונה שהרבה קבוצות עושות טנקינג, החיסרון של דיוויס יקדם את המטרה.

נייט רובינסון עם סיפתח נחמד בליגה הישראלית

25 נק' ב30 דקות אם זה מעניין מישהו
#HeartOverHeight

FrecCo

Active member
למה אין עוד דעות על משחק העונה?

billc

New member
כי זה לא נחשב, זה היה בק2בק

אפילו לא 24 שעות הבדל, משהו כמו 18 שעות,
גולדן פי אלף יותר טובים מהספרס

fatnoam

Active member
עכשיו סיימתי לראות

אשתדל לא לחפור יותר מדי, אבל בתכל'ס במשחק נקלטו כמה דברים. הדבר הראשון זה שפופ עשה המון התאמות מהמשחק הראשון והרבה התאמות תוך כדי המשחק, בניגוד לקר שבא עם תכנית משחק ושיחק אותה עד הסוף. החילופים היו מתוזמנים לפי הרוטציה. אני לא מאשים את קר, שבתור הקבוצה הטובה יותר, מגיע ומכריז "שהם יתאימו את עצמם אלינו, ולא להיפך". יש בזה משהו ווינרי. גם סטף, בשניה האחרונה ב+8 לספרס, מנסה לקלוע עוד שלשה. סוג של "אני לא מפסיד ומוריד את הראש".
&nbsp
טים דאנקן מתקרב ל-1400 משחקי קריירה, זה ה-3 בו הוא כשיר ולא עולה חמישיה. אמרתי לעצמי בלב - "איך שספייטס עולה, דאנקן עולה גם", כי די ברור שאין לו מאצ'אפ מול גולדן סטייט המהירה והאתלטית. אכן דאנקן נכנס בדקות של ספייטס, אבל גם אז פופ הבין שקשה לו עם החילופים, ובחצי השני כבר הלך עם דייויד ווסט בדקות שדיאו או אולדרידג' היו צריכים לנוח. לעיתים שיחק גם רק עם גבוה אחד, כדי להתאים לגולדן הנמוכה.
&nbsp
קוואי לנארד היה השחקן הכי אתלטי במגרש והשתמש בזה פשוט לדרוס את הווריירס. החילופים על כל שחקן, והליכה אגרסיבית לריבאונד התקפה, אלה בדיוק הדברים שפוגעים בווריירס, שבאופן קלאסי חלשים בריבאונד, כי הם משחקים סמול בול.
&nbsp
ההגנה על סטף היתה מעולה, אבל אני חייב לסייג - זה לא רק דני גרין. גם טוני פארקר (שאני כתבתי בעצמי שהוא הסיבה שלספרס קשה עם גולדן) היה מצויין. הוא עדיין לא יכול לשמור על קליי או בארנס, אבל עשה עבודה הרבה מעל המצופה מול סטף. מה שבאמת הרג את סטף אבל היה החילוף כל הזמן. גם בין חסימות בהגנה, שסטף בכלל לא עם הכדור. אם סטף קיבל פיק, הוא קיבל חילוף. השומרים קיבלו הוראה לצאת אליו בכל מחיר, אני לא חושב שראיתי אי פעם משחק של למרכוס עם כל כך הרבה דקות מחוץ לקשת השלוש, אבל זה פעל. ברור שהמיינדסט של פופ היה משהו בסגנון "ניקח לו את השלשות, ושיהרוג אותנו בשאר היכולות שלו". וזה פשוט לא הספיק. סטף יכל לחדור מתי שרצה, אבל הרוטציות של הספרס היו מצויינות.
&nbsp
ההגנה של לנארד על דריימונד גרין היתה מדהימה. הבנאדם פשוט שחקן.
&nbsp
בוריס דיאו שיחק מעולה והוא מאוד מתאים למאצ'אפ מול הווריירס. שימו לב שהוא פשוט שמן מדי בשביל בארנס, ולכן גולדן הוכרחה לשים את בארנס על אולדרידג' (יותר רך מדיאו), ואת גרין על דיאו. זה עבד מעולה לספרס, וגולדן נשארו בלי פתרון, שכן ספייטס שחקן התקפי בלבד, ומקאדו\ורז'או לא מתאימים לרמה הזו.
&nbsp
מצד שני, אני חושב שהסיבה העיקרית להפסד גולדן הוא לא חסרון הגבוהים, הוא החסרון של איגודלה. הוא חלק כל כך גדול בסיבה של למה הרכב הסמול בול המפורסם יכול להתמודד עם קבוצות חזקות. כשבארנס עסוק בלעשות בוקס אאוט לשחקנים פי 2 ממנו בגודל, לא היה לגולדן מי שיתחרה עם קוואי בלהשיג את כל הכדורי 50-50. לא להיה לגולדן מי שיעצור את קוואי בפוסט. לא היה לגולדן מי שיוכל להחליף מקוואי לאחד הגבוהים. זה קטל את היכולת של הווריירס לעצור את הספרס.
&nbsp
הסקור הנמוך מעיד שהיה משחק הגנתי, אבל זה לא כזה נכון. הספרס פשוט שלטו בקצב. הם לא נתנו ללוחמים מתפרצות והתקפות מעבר. הם הלכו חזק לריבאונד התקפה והשיגו עוד ועוד כדורים. הם ניצלו את השעון עד תום ולא נגררו לתחרות קליעות ולהתקפות של שבע שניות. בקיצור, ההגנה הכי טובה היתה ההתקפה, כי הם פשוט מנעו מגולדן להיכנס לשטף ההתקפי שמאפיין אותם.

למעלה