הלילה משחקים טובים

מור תור

New member
בתאכלס אבל

לא כולם זוכרים מי לקח אליפות באיזו שנה
אבל כן זוכרים מי הקבוצה שניצחה הכי הרבה בעונה הסדירה
אז לא יודע...לדעתי יש התלבטות

אני חושב שאף אחד לא היה מדבר על בולס 95-96

בכזו האדרה אם לא היו לוקחים אליפות באותה שנה

rapgamer4ever

New member
חד משמעית אליפות

כמו שרם כתב- שבירת השיא תכניס את גולדן לדיון של הטובות בהיסטוריה אבל אם היא לא תיקח אליפות זה אוטומטית יוציא אותה משם.
מגניב להיכנס לספרי ההיסטוריה, במיוחד כשמדובר בשיא משמעותי ויוקרתי, אבל שום milestone בדרך לתואר לא יהיה חשוב יותר מהתואר עצמו.

השאלה העיקרית כרגע היא האם שבירת השיא עלולה לעלות להם

באליפות.
נראה לי שאין ממש קשר בין הדברים, בסך הכל נראה לי שמדובר בחמישיה ששיחקה הכי פחות דקות העונה (חוץ מס"א, ואני כותב בלי לבדוק אז אולי אני טועה). אני יכול להבין אם הם יושיבו את קרי יותר דקות בכל ערב, ואולי לגמרי במשחק או שניים, עדיין זה אמור להספיק להם כדי לשבור את השיא (נניח שיושיבו אותו מול שני המשחקים הכי קשים בלוח).
&nbsp
אחרי זה אליפות זה סיפור מהתחלה. השאלה היא עד כמה החשש מפציעות אמור לשחק תפקיד בהחלטה כזו, וגם מה המחיר שהם ישלמו על זה בכניסה לפלייאוף...
&nbsp
בסך הכל קשה לי לדמיין מישהו עוצר אותם. כולל הספרס.

rapgamer4ever

New member
אני חושב שהם יהיו בסדר גמור

קח בחשבון שהטרנד הזה להושיב שחקנים לנוח הוא די חדש. גם אף אחד לא יודע האם זה בכלל מוכיח את עצמו. מבחינת כמות דקות כפי שציינת הווריורס במגבלה יחסית נוחה.
יש כמה ימי מנוחה בין העונה הרגילה לפלייאוף, בסיבוב הראשון הם כנראה לא יצטרכו יותר מ-5 משחקים ככה שבכל מקרה יהיה להם "עומס מצטבר" די מועט בתחילת הסיבוב השני לקראת המאני טיים של העונה.

התכוונתי כמה זמן ייקח להם להכנס לקצב בפלייאוף

תאורטית הם יכולים כבר עכשיו להתחיל להושיב שחקני חמישיה על הספסל בחלק מהמשחקים ולהזהר רק לשמור על המקום הראשון. אם הם יעשו את זה הם יגיעו לסיבוב הראשון אחרי שלושה שבועות בלי משחק... למנוחה יש גם פן שלילי כשהיא ארוכה מדי.
&nbsp
אני חושב שבאופן מיטבי, הם צריכים להמשיך בדיוק כפי שעכשיו, אם הם רוצים להושיב שחקנים לנוח אז בשנים שלושה משחקים אחרונים לכל היותר.

BeniTaz

New member
אליפות השנה כל כך חשובה בגולדן סטייט

כי היא תקבע אם יש כאן קבוצה היסטורית בדרך לשושלת מפוארת, או קבוצה של אליפות אחת. בכל מקרה היא תעשה את שניהם בלי בעיה.

rkoron

New member
אני באמת לא מבין מה הבעיה פה

בקטע שהוא עומד מאחורי לו כשהמשחק מתנהל אז עוד אני יכול להבין למה אנשים כועסים, למרות שגם זה טיפה מוקצן לדעתי, אבל בטיים אאוט כשצוות האימון עדיין התייעץ אחד עם השני ולברון לקח בינתיים פיקוד, אני לא רואה פה שום בעיה. בסה"כ מדובר בבנאדם שיש לו טיפה ניסיון...אני חושב שכל העליהום הזה עליו הוא רק בגלל שקוראים לו לברון ג'יימס..במידה וזה היה אלטון ברנד שהיה עושה את זה נניח בפילי, אני לא חושב שהיו מתלהמים ככה. (ואני לא מתומכי לברון)

fatnoam

Active member
שמע אישית לא יודע איך אני מרגיש לגבי זה

אני שיחקתי כל החיים בקבוצות כדורסל, ו-וואללה שהשחקן הכי טוב בקבוצה, המנהיג והמוביל לוקח יוזמה ומדבר, זה עושה משהו לשחקנים. גם בבוגרים. מצד שני, הפועל אזור בליגה ב׳ זה לא ה-NBA.
&nbsp
כמו כן, לברון היה על אזרחי. זה קצת שונה מלדבר בטיים אאוט שאתה בתוך המשחק ומרגיש את האינטריגות. אני הייתי הקפטן בקבוצה שלי, ולא הייתי משחק יותר מדי, ושהייתי מדבר בטיים אאוטס זה היה מאוד מפריע למאמן שלי (מסתבר, סיפר לי על זה בסוף שנה), אז לפחות ממה שאני יודע על כדורסל, מה שהולך שם זה לא תלוש.
&nbsp
ומצד שלישי - זה ה-NBA, ליגה של שחקנים. יש מצב שהוא לא הראשון ובטח לא האחרון שעושה את זה, פשוט בגלל שכל הקריירה שלו זה תכנית ריאליטי אחת גדולה, אז ממנפים את זה לכותרות וקליקבייטס...

אני חושב שזו התנהגות רעה מאוד

בעיקר בגלל שלברון הפך את זה למנהג ולא משהו חד פעמי.
וחוץ מזה, אף אחד מאיתנו אפילו לא מדמיין אותו עושה דבר כזה ליד פופ או פיל נכון? אז זה אומר שהוא לא סופר את לו בתכלס..
נ.ב
מצחיק איך התקשורת בארה"ב והליצנים מFIRST TAKE היו קוטלים את בלאט על דבר כזה אבל כשזה נוגע ללו אין אפילו אזכור

rkoron

New member
ניצחון שמשאיר עוד תקווה קטנה

משחק הבא הבולס ביוסטון אם אני לא טועה..יהיה קשה.

Anfield

New member
איזה מגעיל המשחק שלנו בלי דוראנט

היה קשה לצפייה.
כל כך הרבה אייסוליישן של ווסטברוק.
לא יודע מה קורה אצל אחרות אבל אוקלהומה זאת קבוצה פשוט נכה כשאחד מה-2 הכי טובים שלה יושב בחוץ, נכה בצורה קשה לצפייה.
ועם כל הטמטום, עוד היה מצב שננצח את המשחק, זה אומר משהו על דטרויט.
ג'קסון חגג את הניצחון כאילו לקח אליפות, שיהיה להם לבריאות.

rapgamer4ever

New member
ראיתי את רוב המשחק

דטרויט שיחקו יופי של אולד-סקול באסקטבול והיו טובים יותר. למה שג'קסון לא יחגוג? בינתיים החבר'ה מאוקלהומה יורדים עליו בתקשורת מבלי שהוא מגיב. מה גם שהניצחון חשוב לדטרויט, היא עלתה למקום השביעי במזרח ומאוד קרובה להבטיח מקום בפלייאוף אחרי בצורת ארוכה.

Anfield

New member
שיחגוג, הוא מגוחך

מה עם טיפת כבוד למקום שנתן לו את הבמה להקפיץ את הקריירה שלו?
אני לא הייתי חוגג.
גם מה הוא חגג פה בדיוק? קודם שיעלו לפלייאוף ואז שיחגוג.

rapgamer4ever

New member
זה היה קצת מתריס אבל אני לא רואה בזה פסול

לפי שיטת גן חובה: "הם התחילו". אני מאמין שלולא ההכפשות בתקשורת הוא לא היה מגיב ככה.
אולי אני משוחד כי אני נהנה מהיריבות. אחלה של story line.
&nbsp

למעלה