הלילה משחקים טובים

rapgamer4ever

New member
הלילה משחקים טובים

2:00
אינדיאנה- שיקאגו: הזדמנות אחרונה בהחלט של הבולס. הפסד שלהם יקבע כמעט סופית שהם בלוטרי, בזמן שיבטיח לפייסרס מקום בפלייאוף.

אורלנדו- ברוקלין: לא מעניין.

פילדלפיה- שארלוט: לא להתעכב.

2:30
דטרויט- אוקלהומה: שידור ישיר בספורט 5. אוקלהומה אמנם בבק טו בק אבל היא בכושר נפלא. מה גם שהשחקנים נותנים אקסטרה גיר כשהם פוגשים את רג'י ג'קסון.

3:00
קליבלנד- יוסטון: המשחק חשוב ליוסטון הרבה יותר אבל גם הקאבס רוצים לחבר רצף ניצחונות שישתיק קצת את ההתעסקות הבלתי פוסקת בשטויות.

5:30
גולדן- וושינגטון: הוויזארדס עם הגב לקיר ויש להם רק מה להרוויח. קרי שם 51 במפגש הקודם והפעם גם קליי מגיע בכושר שיא.

אני מקווה שהבולס יפסידו

הגיע הזמן לבנייה מחדש, רק חבל שהדג מסריח מהראש.. בהנהלה ולא נראה שם שינוי דרסטי בשנים הקרובות

BeniTaz

New member
היה להם סגל נהדר

אני הייתי בטוח שהם שווים גמר מזרח. איזו התפרקות. חייבים באמת להתחיל מחדש.

billc

New member
לדעתי הקולג׳ העונה הולך לנפק אחלה יבול לnba

ואני לא מדבר על בחירת 1,2 גם בהמשך הדראפט הולך להיות אחלה שחקנים
לפחות מהמעט שראיתי במארץ׳ מאדנס

BeniTaz

New member
אני עדיין מנסה להבין איך בנדר טופ 5 בדראפט

ואל תגידו לי שהוא גבוה מוסר/אתלט/חוסם. אפילו שון דוסון צריך לבוא לפניו.

NETANELD

New member
אתה מגזים קצת נראה לי

אל תשכח שיש 4 שנים הבדל בין בנדר לדוסון, בעוד 4 שנים לא נראה לי שתגיד את זה על בנדר.

שיקאגו מנצחת את אינדי מסל ניצחון של באטלר 3.7 שניות לסיום

ושומרת את עצמה בחיים

נכון לעכשיו שיקאגו 2 משחקים מאינדיאנה ודטרויט, אבל דטרויט בדרך לניצחון על אוקלהומה נטולת הדוראנט והאיבקה ותחזיר את עצמה ל2.5 משחקים משיקאגו

מי שכנראה תאבד היום סיכוי ריאלי לפלייאוף זאת וושיגנטון שתשחק בחוץ נגד גולדן סטייט, והפער בינה לבין אינדי ודטרויט יהיה כבר די בלתי סגיר...

BeniTaz

New member
אינדיאנה לוזרית

כשמהינמי הוא השחקן המצטיין שלך בתקופה האחרונה זה אומר הכל. ווגל מקובע, ממשיך לשחק אותו דבר ולתת קרדיט לשחקנים שלא מתפקדים כמו סטאקי ואליס. מקווה מאוד שימצאו דרך להיפטר מאליס, שטות גמורה היתה להביא אותו.

fatnoam

Active member
לדעתי זה היה הימור טוב ללכת על מונטה

וכנראה שלא צלח כל כך פשוט.
&nbsp
יכול להיות שבפלייאוף, שדברים לא עובדים, אז מונטה יראה שהוא שווה את זה, כי שההגנות יחנקו את ג׳ורג׳, אז יהיה לפייסרס עוד מישהו שיכול לייצר דברים.
&nbsp
&nbsp
ובכל מקרה, אני לא חשבתי שאינדיאנה יהיו בפלייאוף השנה. קבוצות עם סגל יותר טוב משלה נשארות בחוץ... ויכול להיות שה-14 למשחק של מונטה תרמו לזה.
&nbsp
מצד שני אני די משוחד, אני ממש אוהב את מונטה.

BeniTaz

New member
אתה צוחק? אינדיאנה שנה שעברה בלי פול ג'ורג'

כמעט עשתה פליאוף. לא רק בלי ג'ורג', רוב החמישה שנה שעברה היתה פצועה. היא כבר היתה בפנים ורק הפסדים ברגע האחרון הוציאו אותה. השנה עם ג'ורג', אליס והרוקי טרנר, פלוס השדרוג המעולה של מהינמי במקום היברט החור (מינוס דייב ווסט, אבל גם ספסל הרבה יותר טוב) היא היתה שווה מקום 4-5 עם מאזן טוב יותר. דיי מאכזבת.
&nbsp
לגביי אליס, אחרי כמה משחקים היה ניתן להבין שזה לא זה. אמרתי את זה בהתחלה ולא בדיעבד. אליס וג'ורג' היל זה סוג דומה של שחקן, שניהם קומבו גארד, לא מספיק גבוהים לעמדה 2 ולא רכזים טובים שיודעים לנהל התקפה. הם לא ממש משלימים אחד את השני אלא מבטלים. ברגעים רבים כשההתקפה תקועה כי שניהם לא מצליחים לייצר, הכדור מגיע לפול ג'ורג' בסוף שעון עם זריקה קשה.
התכנון ההזוי בהתחלה היה לשחק סמול בול כשפול ג'ורג' בעמדה 4, אני חושב שווגל ציפה שבהרכב נמוך שני הקומבו גארד יצליחו לעשות התקפה יעילה אבל הסמול בול נחל כישלון מהר מאוד ומאז ההתקפה של אינדי בעיקר תקועה ואם היא זזה זה פיקנרול עם הגבוהים, יכולת אישית של ג'ורג' ואלתורים של אליס. שום דבר מסודר. מה גם שאליס חור בהגנה.
&nbsp
לגביי הפליאוף, לא אופטימי אבל אשמח שאליס יזרוק כמה שפחות. הרבה יותר כיף לצפות בטרנר או בהתקפות פיקנרול מסודרות. גם טרנר וגם מהינמי לדעתי זורקים פחות מידי ובאים פחות ליידי ביטוי ביחס ליעילות שלהם.

fatnoam

Active member
ג׳ורג׳ היל סקורר לא רע לדעתי

אבל יש לו חסכים בניהול המשחק.
&nbsp
ג׳ורג׳ אחלה ורק ישתפר, הוא השחקן הכי טוב אז הוא לוקח את הקשות בסוף השעון, זה פשוט מה שהכי טוב לקבוצה.
&nbsp
אני חושב שהתוספת של מונטה היתה אמורה להוסיף יצירתיות לקו האחורי - משהו שהיה חסר לאינדיאנה שנה שעברה. אל תשכח שג׳ורג׳ והיל גם נחים פה ושם, והימצאותו של מונטה ברוטציה היתה אמורה לשדרג אותם (לכן לדעתי זה היה הימור טוב).
&nbsp
אני חושב שהם לא ציפו שגם היברט וגם ווסט יעזבו, ולכן היה קשה להם לתכנן, והסמול בול היה ברירת מחדל. למזלם, מיילס טרנר התגלה כבינגו, וזה אפשר להם לחזור לשחק כדורסל יותר מובנה שיותר מתאים לווגל ובכלליות לפרנצ׳ייז.
&nbsp
בתחילת השנה שהסתכלתי על מה שיש לאינדיאנה הייתי בספק אם היא תעשה פלייאוף. מאוד קשה לשחק ללא קו קדמי (כי בתחילת השנה מאוד לא החזקתי ממהימני, ולא ידעתי מי זה טרנר), ובסופו של יום, זה לא תלוי רק באינדיאנה. חשבתי שוושינגטון ומילווקי, לדוגמא, יהיו פשוט יותר טובות ממנה. כנ״ל טורונטו, מיאמי, קליבלנד, בוסטון, אטלנטה ושיקגו. אלה ה-8 שחשבתי שיעלו, ומעל אינדיאנה אני חושב שגם דירגתי את דטרויט.
&nbsp
בסופו של יום הפייסרס הראו אופי, בניגוד לבאקס ולבולס, ולא סבלו מפציעות (לפי מיטב זכרוני) כמו הבולס והוויזארדס, ולכן הם בפנים. בצדק. אולי זה לא קרה בגלל ״מונטה״, אבל גם לא נראה לי שזה קרה ״למרות״ מונטה.
&nbsp
בקשר לפלייאוף, זה תלוי מאצ׳אפ, אבל אני לא הייתי תולה הרים וגבעות במהימני וטרנר. קשה לצפות למשהו במאני טיים ממהימני שהוא די נגר, ומטרנר שהוא ילד. הקשיחות של הפלייאוף יכולה להיות גדולה עליו. כרגע אינדיאנה במקום שמיני זה אומר מאצ׳אפ מול לאב תומפסון ומוזגוב... וזה עוד מאצ׳אפ עדיף, טורונטו עם סקולה פטרסון ויונאס הברולר, נראה לי בכלל קשוח מדי לטרנר (וגם ג׳ורדן היל) שהם מאוד רכים.
&nbsp
&nbsp
שורה תחתונה אני איתך - ואני מעדיף כדורסל מסודר על הזיות של אחד על אחד. הקטע שכרגע הגבוהים של אינדיאנה לדעתי לא מספיק בשלים בשביל להיות פרודקטיביים בפלייאוף. נראה מה יהיה.

BeniTaz

New member
דוקא בתחילת השנה אינדיאנה רצה מעולה

ג'ורג' היל אף פעם לא היה סקורר, הוא פאסיבי מידי ומוגבל מאוד התקפית. אבל הוא שומר נפלא ולא עושה דברים שהוא לא יודע. אבל הוא לא רכז וכדאי שמישהו יפנים את זה.
&nbsp
אני פשוט חושב שיש לאינדיאנה סגל מעולה והיא שווה הרבה יותר ממה שנתנה העונה. אגב, אם יש משהו שהם לא הראו השנה זה אופי. הרבה מאוד הפסדים בקלאץ', הרבה מאוד הפסדים בשניות האחרונות, יותר מידי הפסדים לוזריים. ואני לא מתייחס למשחק האחרון. הבסיס מעולה, צריך להביא רכז ראשון.. אפילו טיי לאוסון לחמישיה ולהיפרד מאליס.

billc

New member
מבחינת המשחקים הנותרים, המצב של אינדי הכי טוב

דיטרויט הולך להיות לה מסלול קשה בגלל שהרבה קבוצות שהיא מתמודדת מולה או נלחמות על כניסה לפלייאוף או על מיקום, ובכל זאת אם הם מנצחים את שיקגו שבוע הבא, זה גמור, כי הם יהיו 3-1 על שיקגו

חח גולדן כל כך רוצים לשבור את השיא

40 שניות לסיום הוויזארדס מצמקים ל6 הפרש, קר מחזיר את כל החמישיה למגרש ווושינגטון עדיין עם הרכב שני על המגרש..

OrEl74

Well-known member
מנהל
למה שלא ירצו?

זה שיא מאוד יוקרתי ואני בספק אם מישהו ישבור אותו אחרייהם (למרות שאמרו את זה גם לפני 20 שנה)
&nbsp
אגב, טוני פארקר אמר שהחמישיה של הספרס צפויה לנוח במשחק מול גולדן וזה כמובן מגדיל מאוד את הסיכויים שלהם לשבור את השיא.
&nbsp

ההישג הזה אכן מיוחד

אבל לקראת סיום עונה כדאי לתת לכוכבים לנוח.. אני יודע שזה מה שאני הייתי עושה לפחות

billc

New member
צריך לציין שגם לפילי יש כמה שיאים ״יוקרתיים״

הכי הרבה הפסדים בעונה רגילה 73 הפסדים,, זה היה ב1972, העונה הם יכולים להשוות את השיא

הכי הרבה הפסדים רצופים, 28 הפסדים (שילוב של סוף העונה שעברה לעונה הזאת)

הכי הרבה הפסדים רצופים בעונה אחת 26 (קרה בעונה שעברה)

הכי הרבה הפסדים רצופים מפתיחת העונה 18, זה קרה העונה

יש עוד כמה שיאים שהיא הגיע מקום שני בהפסדים, אז חשבתי לחוס עליהם

מור תור

New member
אז מה יותר "שווה" לדעתכם?

שבירת השיא או אליפות?
מה חשוב יותר לדעתכם ומה נראה לכם שלגולדן סטייט חשוב יותר?

למעלה