הלילה טרף בך חלומות.

am3aa1

New member
הלילה טרף בך חלומות.

טיפסת על הרי מואב חיפשת מישהו שאותך יאהב הקשת נגעה בתלתלייך שמש צרבה בך געגוע רוח הכתה בך כאב הלילה טרף בך חלומות חיפסת תו מקולו חיפשת חיוכו שקעת בחזיונות ודמיונות עכשיו את לבד שוקעת בחולות ואיך אגיע עד אלייך לאסוף רסיסייך להדביק שברייך ואני סתם מלאך בשמים

שמים1

New member
חלומות מנופצים

והיו שם חלומות מנופצים שטפחו על פניי והשאירו שביליי אש בוערים בנפשי. היה שם ניצוץ שדלק בצבעי ארגמן עמוק כמו הדם הזורם בעורקיי. היתה שם תקווה בשלל צבעי קשת, מבקשת לגעת אל עומקם של גוונים. היתה שם תחושת בדידות ואותי תוהה במרחבים. האוויר התמלא בצלילים ואני לא שמעתי.

מתבשמת

New member
זרמיי חייה ../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

תגיד לי כי הכל, שוב לא היה לחינם. כי עדיין הכחול, מלטף את הים... תגיד לי כי המצולות, ללא קמט ורבב. כי כל החלומות, לא נולדו לשווא... תגיד לי כי בנוזל אפור, שטות בועיות אדומות. מתעופפות לתוך שחור, נשברות לקשת ניצוצות... תגיד לי כי נרקמו נשימות, אשר נשמו אותך אליה. קרמה חלומך לגל פעימות, כלהק הנע בזרמיי חייה...

אז ירדתי מימרום

החלפתי כנפיי בזוג ידיים ובאתי עד אלייך באתי אלייך על אדווה של הגאות הקצף המלוח הסתיר מפתנך הקצף המלוח צרב בעיניי אך לא מנע ממני הגיע לסיפך כי הריח החזק של גופך כי הלמות ליבך היה הסמן שהראה לי את הדרך הזרמים שזרמו בעורקייך היו זרמי-אהבה וקורט של חמלה ממני אלייך

למעלה