הלילה הזה

הלילה הזה

הלילה כבר לא תהייי בודדה הלילה הזה אחלוק ייצועך הלילה כבר לא תחושי צינה הלילה הזה אתייצב לפיתחך הלילה כבר לא תראי רק שחור אבוא אלייך ובידי זר של אור הלילה אזרה על פנייך רסיסים של אור על פנייך שערך לא יהיה עוד שחור הלילה תביטי למרום המואר תראי את העגלה הגדולה נעה לקראתך אני העגלון על הפירדה על אותה עקשנית אבוא לביתך הלילה יפתי תחוגי לקול צלילים ולא תרדמי לקול בכייך הלילה נסיכתי אשורר לך שירים ואת תרדמי לקול צחוקך ואת יצאת מעצמך ובאת עד אליי ולא ללילה אחד מליליי יצאת מעצמך ונכנסת אליי למלאות ימיי ולילותיי

שמים1

New member
בלילה ../images/Emo79.gif

בלילה הייתי חושקת ניצוצות עיניי דלקו כאבוקה. הדליקו אש תמיד בעיניך בנגיעות קטנות של אהבה. בלילה , נעטפו רזים באיצטלה של חצות. בידיים רוטטות הסרת קליפות כלואות. שחרית צבעה ליבנו באורות של דממה. שבילי מילים עלומים ליבו אש התאווה.

והלילה הזה

עת נזלו טללי רקיע אלי תבוא ותגיע קראתיך לשוח תחת עץ התפוח, הראיתי לך אהבתי הפקדתי בידך לבי ועוררתיך, ונשקת לי מנשיקות פיך מחלחלות בדפנותיי נמהלות רדה אליי רע ללגום ממעין הנובע ו[מאדימ]ות פניי, אתה אליי תשורה לטעום דבש יערה ונזלו טללי רקיע, עת אליי תגיע.. ואתה מלטף נשמתי, והרוך המופלא שלך שנשפך מתוכך מפנימיותך שאב אותי, אליך. והלילה הזה אהיה שלך.

karmy66

New member
באשמורת

עם בוא האשמורת הראשונה שמעתי על דלתי המיותמת דפיקה לבי העצור מקדם החסיר פעימה קמתי ועמדתי למולה הבטתי במראה שליד מיטתי חשבתי עם עצמי מי היא שתבוא לפקוד לילי רעד לא מוכר עבר בגבי שלחתי יד מהוססת לידית החלודה שלא נפתחה כבר שנה הכנסתי מפתח אל החור ובאפי עלה ריח המור פתחתי את הדלת בכל כוחי כי ציירי חלודים הקשו למלאכתי והיא עמדה ואליי חייכה ופרח לב הזהב שזור בשערה הילה של יושבי-מרום עיטרו ראשה אור גבוהות נראה מסביבה והבטתי בה ואחר בעצמי וידעתי כי תם פרק אביונותי לקחה ידי בידה חייכה אליי במבוכה חשה את הלמות לבי הבינה כי נפקדה אהבה מייצועי חפנה כפות ידיי בידייה הביטה בי במעט בוטח ראתה כי פקו בירכיי למולה התרצה להיות לגופי אורח? ותשובתי לא נשמעה כי לשוני נעתקה לא חיכתה היא לתשובתי שלחה ידייה למקור אוני כשבאתי אליך ראיתי על פניך כי "גבר מת "שכן בך עתה אביר תהיה תן בי זכרותך מלא נא את חלליי טעם נא נקביי כי נוצרתי רק לך קחני נא בחייקך

מקדם אשמורה,,

כמקדם אשמורה, משכים בסערה לפני עלות השחר, קם ונפל דבר. עוד,, קדמו עיניך אשמורה... אפלולית טרום זריחה, היא הדלת פתחה, ,, ידעה כי רוחו רפתה ונפשו דואבה. נמס בה לבה, ותבוא בצל גופו והוא כולו קודח ודמו רותח, ותזרה פתיתי אהבתה, עונג עדנתה, במשוש תאווה, לתוך מרחב שלווה. .

אביה49

New member
עד הלילה הבא

יושבת מול הים מביטה וחושבת על העולם רואה בעיניך את השמש בשפתיך את הרכות בגופך את התשוקה בלבך, מחפשת אחר האהבה. שנינו ביחד ולבד במקום קסום שנינו ביחד ויודעת שזה אסור עיניך לעיתים מלטפות לעיתים בוהות שפתיך, נוגעות - לא נוגעות. גופך מחבק ומרגיע מנסה להרגיש קרבתך, המציאות מתחדשת ואתה שוב רחוק עד הלילה הבא

karmy66

New member
עם הוא הלילה

רק מניח ראשי ועוצם את עיניי אורות ומראות בתוכי נמהלים את השחומה שראיתי סובבת בחדרי עירומה לידי המראה הבריק חשכי גופך הרעים אוני התהיי לי לחווה התבואי עליי כאדווה? ובצעת למולי לחמך פירורים פיזרת מסביבי ולכל פירור היה רמז מסודך ליקטתי עד הגעתי לרזך כבר לא אפנה למנחשים ומכחשים כל הסודות הכמוסים לי גלויים פיצחתי את סוד הבריאה כי ידעתי את פאר היצירה כי עד אליי באת ולי רזים אסורים סיפרת גנובים מתוקים

אביה49

New member
אליך (לא) לבוא

לראות את הארץ מנגד ואליה לא לבוא יתכן ובעיניך, שונה וכלל אינו דומה. יכולה להכנס אליה בחשאי לדרוך על אדמתה לנשק לאפרה לטייל בין נופיה לטעום ממשמניה להרוות צמאונך להשביע גופך אך את יפציע אור השחר הראשון עליך להחזיר את זה הפקדון אם שמא תחשוב כי עליך אלין אצר על כך,כי את דברי הן לא תבין מתוק לי הצוף קסום לי האור חשה אני כי בליבך מקום לי שמור אך ברוב המקרים תהיה לי אסור אני מתחילה לשלם את מחיר הכאב אך מבטך העורג, המלטף את הלב ממיס את העצב מפוגג את הכאב המחיר הופך להיות ממשי וברור אתה כל כך קרוב ומאוד אסור! כן, כך ראיתי אותך מנגד ואליך לא יכולתי לבוא.

יערית 1

New member
נגיעות אהבה

נגיעות אהבה ציירת בגופי, במהלומות אור הארת דרכי. מתמכרת לך אט בתשוקה מתפתלת תחתך בתאווה. שזורה בתוכך, נפעמת משובל אהבתך בחוטים של ערגה אורגת ליבי בליבך.

למעלה