הלילה ב NBA

Anfield

New member
ובצדק, היו לנו הרבה דיונים האם הוא סופרסטאר

או לא. אם הוא לא יכול להוביל קבוצה לסיבוב ה-2 בפלייאוף, הוא לא שווה את החוזה שנתנו לו. אולי יוסטון עוד תעשה קאמבק, אולי הארדן יחכה עוד שנה ויותר להוכיח שהוא שווה את הסכומים האלה.

Executioner

New member
הארדן לא שווה את הסכומים האלו

הטייק שלי הוא שבאוקלהומה הוא עבד קשה, ביוסטון הוא הפסיק לעבוד. הוא נהיה סוליסט ולמרות שיש לי חיבה לסגנון המשחק שלו אני חושב שהוא הפסיק לעבוד בהגנה ואיבד מהקבוצתיות שלו. לא חושב שהארדן יגיע ליותר ממה שהוא הגיע אליו עד עכשיו, למרות שאני בטוח שהוא מסוגל ליותר.

אולי אפסט סוויפ בסיבוב ראשון ייתן לו את הבומב

הבומבה שהוא צריך. ליוסטון כדי לקוות, כי התקפית הוא סופרסטאר. לא שאין לו מה לשפר בהתקפה, אף אחד לא מושלם, אבל ההגנה שלו אסון.

אולי זה רק אני אבל בתקופה שלו בOKC

הוא היה שומר סביר בהחלט .. זכור לי אפילו איזה משחק מול הלייקרס שקובי עוד עדיין קובי שבו הוא הצליח לתסכל אותו בכמה וכמה פוזשזים עם הגנה מרשימה .

OrEl74

Well-known member
מנהל
מדהים!

בשני משחקים הבחור הזה הביא את עצמו לרמה של הגדולים באמת בליגה הזאת.
הארדן לעומתו, רק עושה לעצמו בושות בינתיים.

fatnoam

Active member
אני אעשה פה קצת ניו LBJ ואגיד שלפני כמה זמן

פתחתי דיון על מי יותר טוב - לאב, אולדרידג' או בלייק - ובאיזו סיטואציה, וכמעט ולא קיבלתי את למרכוס כתשובה למרות שבעצמי חשבתי שהוא הטוב מבין השלושה השנה.

Puskas

New member
חייב לציין

שבאותו דיון אמנם אמרתי שאלדרידג' עוד לא בדיון הזה כי גריפין ולאב חצי רמה מעליו,
אבל! אמרתי שבשביל מינסוטה ופורטלנד הנוכחיות, אלדרידג' הכי נכון ומתאים.
אז אמנם החזקתי יותר מלאב וגריפין אבל אני לא מתפלא שאלדרידג' מצליח כל כך כאמור בבלייזרס, הוא מתאים להם יותר מהאחרים.

הדעה שלך אגב היא כמו של ESPN שם עשו דירוג של חמשת הפאוורים הבכירים בליגה ואלדרידג' יצא ראשון :)

fatnoam

Active member
כאילו אני לא מופתע מהתצוגות האלה

יש לי ליג פאס, ועד דצמבר, שפורטלנד היו חמים, הייתי רואה המון משחקים.

אז התחלתי לעבוד, ולא ראיתי משחק שלם מאז (אכן מצער). אז כאילו מבחינתי לראות את אולדרידג' דופק B2B 40 נקודות זה לא מפתיע, כאילו ראיתי אותו עושה איזה 42 ו-15 ו-30 ו-18 או משהו כזה כבר השנה, גם נגד קבוצות טובות כמדומני.

אני חושב שגם טוב ליוסטון לעוף סיבוב ראשון השנה, שילמדו שצריך לשמור בשביל לנצח סדרת פלייאוף, ושילמדו לשחק כדורסל, כי הארדן משליך שלשות ואייסוליישנס להווארד למטה זה לא כדורסל, זה דרך להשיג נקודות. שישחקו התקפה אמיתית (god knows the talent is there) והם יגיעו באמת רחוק.

Puskas

New member
זה קצת מפתיע

כי בפלייאוף אמורה להיות אינטנסיביות הגנתית שונה, הרבה יותר מכות ולחץ וכמובן סקור נמוך משמעותית.
בפועל ההגנה של הרוקטס היא לא פחות מטיילת שכונתית אז אלדרידג' חוגג.
זה לא שחייבים את נואה או איבאקה בשביל לשמור עליו נורמלי.. גם הקו הקדמי הקשוח של ממפיס היה מוריד אותו חזק במספרים,
גם הקו הקדמי של הפייסרס היה עושה מולו הרבה יותר לדעתי (בפלייאוף כמובן).
יוסטון זה מחדל נוראי.

Executioner

New member
מבלי לגרוע ממה שאלדריג' עשה עד עכשיו

אני לא חושב שזה חוכמה לשפוט לפי 2 משחקי פלייאוף. סך הכל הוא משחק מול אותה קבוצה, כלומר אותו מאטצ' אפ, מול קבוצה בלי אוריינטציה הגנתית.
יכול להיות שבסדרה הבאה יהיה לו ממוצע של 15 נק' למשחק כי כבר לא יהיה לו כל כך נוח.

שוב מבלי לגרוע ממה שהוא עושה, הוא ענק, הוא בקלות יהיה ה4 הטוב בליגה אם תהיה לזה המשכיות לאורך כל הפלייאוף.

לא צריך עדיין להכתיר אותו כשום דבר מעבר

לאחד משלושת הPF הטובים בליגה (ונוסיף גם את נוביצקי אבל ברור לכולם שזה זמני מאוד). גם גריפין נתן 2 משחקים מעולים, ולאב לא פה כדי לענות לו אבל משחקי 40 נקודות זה לא משהו שחדש לו.

מה שכן, אם אלדרידג' ימשיך ככה לאורך כל הפלייאוף, הוא לא רק יהיה ה4 הכי טוב בליגה אלא השחקן הכי טוב בליגה.

FrecCo

Active member
מאמן העונה צריך לזעזע

את הקבוצה שלו
לפני שיחטפו אפסט מדאלאס בסיבוב הראשון ולא בפעם הראשונה. השורות הסטטיסטיות של השחקנים שלנו מביכות. גם משחק קודם נראינו רע. ואף אחד לא רוצה לראות יותר את מארק קיובן השמנמן הזה שמח..

RingBearer

New member
אני המום מהאימפוטנציה של הרוקטס

כבר למדתי לסבול את ההידרדרות של הווארד בהגנה (למרות שהיום אלדריג' פשוט מדהים) אבל מישהו יכול להסביר לי קורה להארדן ופארסונס בהתקפה? מה זה הזריקות האלה וכמה גגות הארדן עוד יחטוף?

למעלה