הלילה ב NBA

billc

New member
דאלאס והספרס מאוד דומים בהתקפה

שתי הקבוצות מניעות מאוד טוב את הכדור

Puskas

New member
טוב אז מיאמי אוכלים קש בינתיים

אבל אני חושב שהם ישיגו ניצחון חוץ ויסיימו את זה במשחק 5 בבית.
הספרס נראו רע מאוד והם צריכים להגיע מאוד מודאגים לדאלאס. בכל מקרה, אני חושב שניצחון אחד בחוץ יספק אותם בשלב הזה.
ועל יוסטון מה עוד יש להגיד? להמר נגדם זה הדבר הכי חכם שעשיתי כנראה.. הם לא מתאימים לפלייאוף השנה.
הווארד אנמי בהגנה, הארדן חלש בהתקפה ובצד השני אלדרידג' משחק כמו המפלצת מלוך נס.
יוסטון לדעתי תעקוץ אחד באורגון ועוד אחד במשחק 5 בבית ותפסיד במשחק 6 את הסדרה.

Puskas

New member
אגב.. אלדרידג' עומד לעבור לראשונה סיבוב

בשלושת הביקורים הקודמים שלו בפלייאוף (08-09/09-10/10-11) הוא לא עבר סיבוב אבל בכל אחת מהעונות הבלייזרס עפו ב-6 משחקים.
שלושה ביקורים ובכולם 6 משחקים והשנה יש מצב ששוב יהיו 6 משחקים אלא שהפעם גם ניראה אותם בסיבוב השני לראשונה מזה עשור ומשהו לדעתי..

טי-מאק כבר היה בסרט הזה.

2-0 על דאלאס ו-3-1 על דטרויט לא הספיק לו כדי לעבור סיבוב. אולדרידג' עדיין לא בסיבוב השני. אם ינצחו היום ויגיעו ל3-0 זה כבר אפקטיבית גמור.

Anfield

New member
רק מיאמי שמרה על הביתיות, זה קרה בהיסטוריה?

שמתוך 8 סדרות, אחרי 2 משחקים רק קבוצה אחת שמרה על הבית?

GIOVANINI

New member
בולס כל כך חכמים שעשו בזמנו טרייד לאולדרידג..

ולקחו את הPF האדיר טיירוס תומאס....

Orenseg

New member
בזמן הדראפט

אבל בזמן אמת ידענו שזו טעות מטופשת, הם היו חייבים איום פוסט אפ.
ומצד שני, הבולס זרקו את אדי קארי וקיבלו את הבחירות שהפכו ללמארקוס אולדריג' ולג'ואקים נואה. אם לא היו מבצעים את הטרייד ההוא על תומאס, היו סוגרים קו קדמי מדהים.

kobyz21

New member
כמה תובנות מהיומיים האחרונים:

-תיבודו לא מאמן! צריך לחזור להיות מאמן הגנה, אין לו יכולת לנהל קבוצה שתיהיה מצליחה בפלייאוף...
-פופ מאמן אוברייטד, קרלייל אוכל אותו בלי מלח בסדרה בינתיים...
-בראדלי ביל עוד שנה-שנתיים הSG מספר אחד בליגה, כישרון כל כך מיוחד, המשחק שלו מאוד מעודן ומלוטש והוא קלאצ', קצת צריך להגביר את האגרסיביות שלו ולקחת יותר על עצמו והוא יהיה סופרסטאר...
-הסדרה יוסטון-פורטלנד אדירה, שני המשחקים היו גדולים ומרתקים, רמה גבוהה של שתי הקבוצות... הימור שלי: חוזרים ליוסטון במצב 2-2!
- ג'ואי קרופורד בן שרמוטה!

ראיתי עכשיו יוסטון - פורטלנד

חיכיתי כל היום בלימודים, היה קשה, הייתי כבר על קצות האצבעות..

אבל ההמתנה הייתה שווה את זה!!! היה מדהים!!!

פשוט אין לתאר כמה אני מאושר לראות אותם מנצחים! כל כך כיף! כמו שכתבתי פה במהלך העונה יוסטון זאת הקבוצה הכי בלתי נסבלת בעיני בליגה... ופורטלנד כאלה אנדרדוגים, כל כך מזלזלים בהם (ביל סימונס: "כל הקבוצות רוצות לפגוש את פורטלנד בפלייאוף" - כן ביל???), למרכוס כזה עניו, ליליארד עבד כל כך קשה והוא כל כך קלאץץץץץץץ'''

נהדר, פנטסטי, שיסתיים בסוויפ!!!

Executioner

New member
גם אני לא יכול לראות את יוסטון

billc

New member
אולדריץ' כלכך צנוע ושקט

בגלל זה הוא אף פעם לא מקבל קרדיט, גם אחרי שני המשחקים האלה הוא רגוע ושקט

למרות שהימרת על יוסטון בסדרה (4-3) ולמרות אני להבדיל ממך אני כן אוהב את יוסטון
אני אשמח מאוד אם פורטלנד תגיע רחוק בפלייאוף הזה, גם לילארד וגם אולדריג' אחלה בני אדם

משחק מצוין ומהנה

ולמרות שאני לא מחסידי הווארד באמת יש שיפור עצום במשחק הפוסט שלו ממש רואים מהלכים של האקים , זה קצת מצחיק אבל עדיין יפה מאוד..

למעלה