הלילה ב-4 משחק מספר 4

Malcolm X

New member
קאסל שוטינג גארד בגוף של חייזר גמד

חשוב שתבינו..הוא ווינר ענק ושחקן אדיר בקלאץ' (2 אליפויות עם יוסטון, גמר מערב עם מיני)...אבל...אי אפשר להילחם בטבע. כשהוא היה בשיאו, המהירות שלו איפשרה לו לייצר לעצמו זריקות. היום הוא עושה הכל בהילוך איטי וזה רק פוגע בקבוצה. מה גם שהוא חלש מאוד מטווח השלוש. לכן הסלטיקס יילכו עם אדי האוס כשחקן העיקרי בעמדה 1 הלילה. בנוסף, שימו לב לטוני אלן, שעשוי לקבל לא מעט דקות...

Molchansky

New member
לייקרס! לייקרס! לייקרס!

לייקרס הלילה יפתחו לבוסטון את הצורה, 20 הפרש אני הולך לאכול ולהכין קפה לקראת המשחק

תום116

New member
מקווה

ליום טוב של לאמאר, אם הוא יהיה טוב יהיו לנו סיכויים גדולים לנצח. אם לא, שוב נסתבך ואולי גם נפסיד, קשה לדעת. קום און LA!

תום116

New member
פתיחה צהובה

16-6, ביקשתי יום טוב של לאמאר? בינתיים זה דקות מצויינות שלו, פתח נהדר. בכל מקרה, גם במשחק הקודם הובלנו בפער דומה ברבע הראשון, אבל בסוף נתנו להם לחזור. פער גדול עכשיו ייתן אוויר לנשימה.

NadavG

New member
סוף סוף משחקים את המשחק שלהם מכל העונה

כשיש לך מספר שחקנים שמשחקים טוב, פתאום קובי לא צריך לקחת הכל על עצמו. קובי יחסית שקט עדיין, וזה טוב. עכשיו כשקובי ייכנס למשחק (אם בכלל, כי המשחק הזה הולך לכוון שהוא לא יצטרך), אז לליקרס יהיה יתרון עצום למרות כל הסופרלטיבים על קובי, 3 שחקני מפתח בכושר טוב, עדיפים על קובי אחד בכושר מדהים.

Molchansky

New member
../images/Emo45.gifבהחלט!

לזה חיכיתי כל הפלייאוף, למשחק הזה של הלייקרס סוף סוף הם חזרו לשחק את המשחק הקבוצתי שלהם, את התנועה בלי כדור הביטחון חזר לאודום, לרדמנוביץ' לגאסול ככה הם צריכים לשחק.

NadavG

New member
וזה עוד בלי קובי או וויאציץ

כרגע נראה "קל מדי"... וזו דווקא נקודה שצריך לחשוש ממנה. אם LA תופסים פער 20, הם יורידו קצב. אני מדבר בעיקר על רבע שלישי. יתחילו לחשוב על המשחק הבא. סלטיקס ייכנסו לאט לאט למשחק, ו LA יורידו הילוך. כדורסל הוא משחק של מומנטומים, ואם בוסטון אכן יצרו מומנטום לקראת הרבע הרביעי, אפשר גם לאבד את המשחק הזה (מבחינתנו אוהדי LA)

Molchansky

New member
כל משחק

שלייקרס פתחו בצורה כזאת השנה הם ניצחו אבל ברור שאסור להיות שאננים, ולייקרס בדר"כ יודעים להחזיק כל משחק כשהם פותחים ככה, נקווה שגם היום הם ידעו לשמור על זה

Oxycodone

New member
יש לי יכולת נבואית ../images/Emo3.gif

הימרתי בקומונת ניחושים שהסלטיקס ינצחו ב6 , וגם שהלייקרס הובילו ב20 הייתה לי הרגשה שבוסטון חוזרים , איך שהלייקרס שיחקו בחצי השני פשוט ביזיון..כבר אטלנטה יותר טובים..הכי מעצבן אותי שלא הלך לדטרויט , הם הרבה יותר טובים מהלייקרס , ויכלו לנצח את בוסטון..מעניין אם בוסטון הולכת לשלוט בליגה , או שזו אליפות חד פעמית. אולי יקרס נס והלייקרס יחזרו ? אני די מאמין שהם יצמצו ל 3-2 , אבל לנצח 3 פעמים את ההגנה של בוסטון זה בלתי אפשרי.

למעלה