לייקרס לוקחים.
המשוחה הגדולה של לייקרס הייתה מהשחק הקודם-להגיע הבייתה לאחר שני הפסדים עם הגב לקיר ובידיעה שהפסד גומר את הסידרה,אז הם עברו את המשוחה הזאת יפה,ועכשיו לדעתי הם במסלול הנכון ואני מאמין שהם ינצחו גם את המחשק ה-4,ואיפלו את ה-5. מה שכן,זה ברור הלילה שמשחק מצוין של קובי ומשחק טוב מאוד של סשה וויניצ'יץ' פשוט לא יספיק.לייקרס תיהיה חייבת את גאסול של משחק 2 ואת אודם של כל הפליאוף מלבד הגמר. אם גאסול יהיה פאקטור גם בהתקפה-יחדור,יסחוט עברות,ילך לקו וילע לפחות 15+,לייקרס יהיו בעמדה טובה.כנ"ל לגבי אודם,רק שבמקרה שלו,לדעתי מספיק שיהיה סולידי,יעשה הגנה טובה על KG ושלא יתחרפן בהתקפה-שיקח קליעות מחצי מרחק כשנותנים לו וילך לדעת בהזדמנות. בנוגע לסשה,שחקן גדול גדל לליקרב בקבוצה ואני בטוח שהוא יהיה טוב מאוד גם במשחק הזה.וויניצ'יץ' הוא שחקן של אנגריה,וכשלייקרס בסנטר סשה נותן אנרגיות מטורפות ויחד על היבטון העצמי המדהים שלו+היכולת קליעה הנדרת,גם המשחק הזה אני חושב שהוא יהיה בורג חשוב ב-L.A.ובהגנה,אם אני פיל,אני מציב אותו על ריי אלן.עשה עליו עבודה נהדרת מבשחק ה-3,אם כי ברור ששמירה אגרסיבית שכזאת אפשרית רק למספר דק',ככה שרוטציה הגנתית של קובי וסשה על ריי נשמעת טוב. וכמובן שיש לליקרס עם הפספל גם את ג'ורדן פרמר המצויין,שאני מרגיש שקצת לק מקבל את הספוט שלו.אולי בעקבות סשה.בסך הכל,מדובר בשחקן אתלט מאוד עם יד נהדרת לשלוש(שהפתיע אותי לגמרי במשחק-2)וכמו סשה-מאוד אנרגטי.אם כי,יש לו בעיה די רצינית בליקיחת החלטות נכנות בהתקפה,ובמשחקים כלה,אין לדברים האלה מקום. אבל עדיין,אני חושב ששג'קסון צריך להביא לו את הדקות שלו ושפוט לתת לו הוראות להיות יותר SG מאשר PG,והקליעה הטובה שלו מבחוץ יכולה לרווח את הצפיפות שנוצרת באזור הצבע,מה שיפשר לגאסול לקבל כדורים בנוחות ולאודם ולקובי לחדור לטבעת. ומשהו שכמעט שכחתי-ה-דבר אולי הכי חשוב שלייקס תצטרך לבצע,זה מה שהיא עשתה נהדרת במשחק 3-היא חייבת לגרום לגאנט להיות יותר ג'אמפ שוטר מאשר גבוה שחודר וניכנס לטבעת.אם היא תעשה זאת,היא יכולה לסמן |וי| חשוב מאוד במשחק. פיל צריך לתת הוראה לתת ברבע הראשון לקיוון קצת ספייס,לפתות אותו לקחת את הג'אמפ מחצי מרחק,וגם אם הוא קולע,להמשיך לעשות זאת-זה ישתלם בסופו של דבר.אם לא במשחק הזה,במשחק הבא,ואם קיוון לא יקלע באחוזים גבוהים את הזירקה הזאת(מה שבדרל כלל קורה),לייקרס תמנע מבוסטון המון נקודות ולחץ על השחקן הכי חשוב בקבוצה(בין ה-3 החשובים). ואגב,חדש פה