הלילה ב-4 משחק מספר 4

OrEl74

Well-known member
מנהל
הלילה ב-4 משחק מספר 4

גם במשחק הזה הלייקרס עם הגב לקיר כי ברור לכל שהפסד מעלה את בוסטון ל-3:1 והסידרה גמורה. הפעם קובי לבד לא יספיק כי ספק גדול אם גארנט ופירס יקלעו באותם אחוזים שהם קלעו במשחק הקודם. אז מה אתם חושבים שיקרה?

עומר ו

New member
קובי יודע מניסיון אישי

שזה שקבוצה מובילה 3:1 לא אומר שהיא תיקח את הסדרה (ועוד להפסיד לקנדי! הבושה!)...

King LBJ

New member
אני מהמר על ניצחון לבוסטון

הימרתי על זה עוד לפני המשחק הראשון בLA ואני עדיין משוכנע שהסלטיקס יקחו את המשחק הזה. גרנט ופירס לא יתנו עוד פעם משחק כל כך חלש כמו המשחק השלישי, לעומתם את גאסול ואודום אני לא רואה ממש משתפרים, ההגנה של הסלטיקס מחסלת אותם מתחת לסל. מקובי צפוי שוב משחק של מעל 30 נק' (מעל 40 לדעתי), אם הוא יראה בתחילת המשחק שאודום והאחרים לא עוזרים לו הוא פשוט יקח את הכדור לסל בכל הזדמנות, כמו במשחק הקודם, ואין מה להאשים אותו כי אף אחד אחר לא עושה כלום על המגרש (ודווקא כשוויאצ'יץ' קולע ופישר עושה דברים טובים הוא כן מוסר להם, אבל אלה לא השחקנים שיביאו ללייקרס אליפות). אז יאללה בוסטון! :) וגם עם הלייקרס בסוף ינצחו זה לא יהיה נורא, כי תתפתח לנו סידרה יותר מעניינת וארוכה D:

scso

New member
לייקרס לוקחים.

המשוחה הגדולה של לייקרס הייתה מהשחק הקודם-להגיע הבייתה לאחר שני הפסדים עם הגב לקיר ובידיעה שהפסד גומר את הסידרה,אז הם עברו את המשוחה הזאת יפה,ועכשיו לדעתי הם במסלול הנכון ואני מאמין שהם ינצחו גם את המחשק ה-4,ואיפלו את ה-5. מה שכן,זה ברור הלילה שמשחק מצוין של קובי ומשחק טוב מאוד של סשה וויניצ'יץ' פשוט לא יספיק.לייקרס תיהיה חייבת את גאסול של משחק 2 ואת אודם של כל הפליאוף מלבד הגמר. אם גאסול יהיה פאקטור גם בהתקפה-יחדור,יסחוט עברות,ילך לקו וילע לפחות 15+,לייקרס יהיו בעמדה טובה.כנ"ל לגבי אודם,רק שבמקרה שלו,לדעתי מספיק שיהיה סולידי,יעשה הגנה טובה על KG ושלא יתחרפן בהתקפה-שיקח קליעות מחצי מרחק כשנותנים לו וילך לדעת בהזדמנות. בנוגע לסשה,שחקן גדול גדל לליקרב בקבוצה ואני בטוח שהוא יהיה טוב מאוד גם במשחק הזה.וויניצ'יץ' הוא שחקן של אנגריה,וכשלייקרס בסנטר סשה נותן אנרגיות מטורפות ויחד על היבטון העצמי המדהים שלו+היכולת קליעה הנדרת,גם המשחק הזה אני חושב שהוא יהיה בורג חשוב ב-L.A.ובהגנה,אם אני פיל,אני מציב אותו על ריי אלן.עשה עליו עבודה נהדרת מבשחק ה-3,אם כי ברור ששמירה אגרסיבית שכזאת אפשרית רק למספר דק',ככה שרוטציה הגנתית של קובי וסשה על ריי נשמעת טוב. וכמובן שיש לליקרס עם הפספל גם את ג'ורדן פרמר המצויין,שאני מרגיש שקצת לק מקבל את הספוט שלו.אולי בעקבות סשה.בסך הכל,מדובר בשחקן אתלט מאוד עם יד נהדרת לשלוש(שהפתיע אותי לגמרי במשחק-2)וכמו סשה-מאוד אנרגטי.אם כי,יש לו בעיה די רצינית בליקיחת החלטות נכנות בהתקפה,ובמשחקים כלה,אין לדברים האלה מקום. אבל עדיין,אני חושב ששג'קסון צריך להביא לו את הדקות שלו ושפוט לתת לו הוראות להיות יותר SG מאשר PG,והקליעה הטובה שלו מבחוץ יכולה לרווח את הצפיפות שנוצרת באזור הצבע,מה שיפשר לגאסול לקבל כדורים בנוחות ולאודם ולקובי לחדור לטבעת. ומשהו שכמעט שכחתי-ה-דבר אולי הכי חשוב שלייקס תצטרך לבצע,זה מה שהיא עשתה נהדרת במשחק 3-היא חייבת לגרום לגאנט להיות יותר ג'אמפ שוטר מאשר גבוה שחודר וניכנס לטבעת.אם היא תעשה זאת,היא יכולה לסמן |וי| חשוב מאוד במשחק. פיל צריך לתת הוראה לתת ברבע הראשון לקיוון קצת ספייס,לפתות אותו לקחת את הג'אמפ מחצי מרחק,וגם אם הוא קולע,להמשיך לעשות זאת-זה ישתלם בסופו של דבר.אם לא במשחק הזה,במשחק הבא,ואם קיוון לא יקלע באחוזים גבוהים את הזירקה הזאת(מה שבדרל כלל קורה),לייקרס תמנע מבוסטון המון נקודות ולחץ על השחקן הכי חשוב בקבוצה(בין ה-3 החשובים). ואגב,חדש פה

OrEl74

Well-known member
מנהל
באמת שמתי לב שהיק שלך לא מוכר לי ../images/Emo13.gif

ברוך הבא בצל קורתינו.

יהיה קשה , אבל הסלטיקס יקחו

כמו כולם גם אני חושב שגארנט ופירס יתאוששו מתצוגת הנפל ההתקפית שהייתה להם במשחק הקודם , קובי לא יפסיק לקלוע אבל זה לא יספיק מול אלן שהראה שהוא בכושר מצוין וכאמור , החזרה של גארנט ופירס . רק נקווה שהשופטים לא ידפקו את בוסטון...

אתה יודע

אני אוהב להתנבא מה יקרה והיום פשוט לא יודע נגיד ככה אם הלייקרס ישחקו טוב, לא יעזרו לבוסטון גם השופטים עדיין לא ראינו מהלייקרס משחק אחד באמת טוב בגמר, בו הכל מתחבר לקבוצה גדולה ששוטפת את המגרש נכון, מולם עומדת ההגנה הכי חזקה, בכל זאת, ביום טוב התקפה טובה שוברת כל הגנה אז היום נראה סופסופ התקפה טובה של הלייקרס והפרש נאה עם בריחה ברבע השני או השלישי guaransheed ! ניפגש בארבע !

Molchansky

New member
זה לא מהגמר

זה מתחילת הסדרה מול ספרס מאז ההתקפה של לייקרס לא נראית טוב ואודום די נעלם (גם גאסול ירד קצת ברמה מאז)

the mnm factor

New member
יש לי תחושה חיובית לגביי קובי

אני לא מאמין שהוא עבד שנה שלמה בשביל לשחק כמו טמבל במשחקים החשובים... אני מאמין שהיום הוא ישתף את החברים יותר ויכניס גם אותם משחק. מצד שני אני מאמין שהיום פירס יהיה טוב, מה שיעלים קצת את אלן אגב, וגארנט יהיה די רגיל- אחוזים רעים והגנה גדולה. מה שיכריע את המשחק יהיה רז'ון רונדו מצד אחד והספסל של הלייקרס מנגד. אם רונדו יהיה טוב (וטוב זה לאו דווקא אסיסטים. טוב זה לנהל משחק) אין סיכוי ללייקרס.

chaiel

New member
מה הקשר כמה קובי יקלע?

אם הוא יקלע 30 באחוזים גרועים ביותר זה יותר טוב מ-20 באחוזים מצוינים? למרות זאת (כרגיל) אני חושב שאיך שהוא משחק יקבע מי תנצח. הלוואי שLA ולו רק בשביל שהסידרה תתארך!

רונדו פצוע

לא מתייחסים לזה מספיק, מאוד לא בטוח שהוא יפתח היום בכלל בחמישיה. גם אם יפתח וישחק, הוא לא יהיה ב100%. אדי האוס (אני מקווה) יצטרך לקחת פיקוד ואולי נראה גם את טוני אלן שומר על קובי קצת. האם זה יהיה ה-משחק הקלאסי שמחכים לו בסדרה הזאת? (ראו ידיעות אחרונות) יכול מאוד להיות, זה באמת נראה כמו משחק כזה...ביל סימונס (בכתבה מעולה על המשחק ה3) חושב שבהחלט יש למשחק הזה פוטנציאל להיות כזה. לדעתי או שנראה משחק כזה, משחק עם דרמה גדולה בסוף, אולי אפילו איזו הארכה או זריקת באזר...ומשחק כזה יכול ללכת ל2 הכיוונים. או שנראה משחק שהלייקרס לוקחים די בקלות... בשביל שיהיה משחק גדול צריך את גארנט, פירס ואלן ביכולת טובה, או לפחות 2 מהם ביכולת טובה מאוד. צריך עזרה מהאוס ועוד שחקן ספסל (פוזי, בראון, פאו...ביג בייבי?). צריך את קובי בעוד משחק כמעט מושלם ושתהיה לו עזרה מגאסול/אודום. וכמובן צריך...או לפחות רצוי שיהיה שיפוט מאוזן. השופטים של היום: Steve Javie, Joe DeRosa and Tom Washington. האחרון נחשב לאחד מהשופטים הטובים, אבל בדירוג שופטים "הומרים" שראיתי דה-רוסה היה מספר 1 ווושינגטון מספר 4. אני חושב שזה הכי עצוב שאנחנו כאוהדים בכלל מסתכלים על השופטים ויודעים להגיד אם הם טובים לפני המשחק... מה עוד נשאר להגיד? FUCK KOBE ויאללה סלטיקס.

קאסל גם צפוי לשחק עם רונדו פצוע לא?

למרות שהוא עושה הרבה שטויות שדי מעצבנות אותי , הוא יכול לעשות הגנה לא רעה על קובי .

אני מעדיף שלא ישחק../images/Emo3.gif

הגנה על קובי? אם כבר הוא יכול לתפוס יום ולהיות חם ולקלוע ג'אמפרים...אבל רוב הזמן הוא סתם זורק אותם עם 20 שניות על השעון כ"זריקת מומנטום". קאסל גם נפצע ביד...במשחק השני אני חושב. אבל כן, גם הוא יקבל דקות אם רונדו פצוע. אני חושב שרונדו ישחק קצת בסופו של דבר...אבל לא יעלה בחמישייה. האוס יעלה, יבדקו קצת עם היד של קאסל חמה...ואז רונדו יכנס קצת ברבע השני. או שאולי הפוך...סתם הימור שלי
. אם הוא לא ישחק בכלל (יקבל מנוחה, ריברס בדר"כ לא משחק שחקנים לא ב100%...אבל זה הגמר) וישמור את עצמו למשחק 5 אז נראה קצת את טוני אלן...

כשהתכוונתי בהגנה , ברור שהוא לא יעצור את

קובי לגמרי , הכוונה שהוא יעזור ברוטציה של השומרים על קובי . (סחט ממנו תוקף גם פעם אחת אם זכרוני אינו מטעה אותי) מה שכן אדי האוס הפתיע אותי לטובה במשחק הקודם , אבל גם הוא קצת הגזים עם הזריקות . אני מקווה שרונדו ישחק כמה שיותר והכי חשוב : שפירס וגארנט יכנסו למשחק מהר וישכחו את המשחק הקודם .

the mnm factor

New member
קאסל מעולם לא היה שחקן הגנה

מה שכן- כשהוא רוצה הוא יודע לקלוע 20 ואפילו 30 נקודות במשחק (עשה את זה כמה פעמים השנה) והוא גם יודע לרכז. כן כן, זה בהחלט נשמע מוזר להגיד, אבל סם קאסל יודע לרכז והוא רכז חכם ושקול... באמת שאין לי מושג למה בסדרה הזו הוא מחליט לזרוק כל כך הרבה. בכלל יש תחושה שהוא לוקח את העובדה שהוא נכנס ל10 דקות משחק בהומור מסוים... נראה לי שאם הוא יפתח הוא ישחק בצורה הרבה יותר נבונה.

הוא לוקח זריקות קשות ולא מובנות בעליל

הבן אדם רק נכנס למגרש וכבר מתחיל עם השטויות שלו . לפי המשחקים בסידרה הזו , הוא לא ממש חכם וגם לא ממש שקול (למרות שבמינסוטה הוא דווקא היה מצוין ביחד עם גארנט וספריי כך שטמונה בו היכולת להיות שחקן טוב) . לגבי ההגנה פשוט זכור לי משחק אחד שהוא עשה הגנה לא רעה על קובי (כמה שאפשר כן...) אז לדעתי הוא יכול להשתלב ברוטציה עליו , אבל מי אני שאגיד לדוק מה לעשות...

למעלה