הלילה ב-3:00 - win or go home

Executioner

New member
אתה מחובר במקרה בדבק מגע?

זו כמות נכבדה של פציעות, מכל הסוגים ומכל המינים. לא פיזיולוגיה אלא אנטומיה(אל תתייחס אני קטנוני). אני מחכה לשמוע על הפציעה שלו עכשיו שהכל גמור, זה מסקרן כי כששמעתי על הפציעה היה לי הימור שונה לגמרי.

Guram100

New member
צודק צודק זה אנטומיה

אני זוכר טוב את המושג כי למדנו הרבה על נקודות תורפה...

rapgamer4ever

New member
בסופו של דבר

לברון קלע 9 מ-12 מהעונשין ואפילו 2 מ-4 מהשלוש. זה לא המרפק שדיבר במשחק 5, לפחות לא בתור הדובר הראשי.

Executioner

New member
נכון זה לא המרפק

וכמו שכתבתי, כבר אחרי הדאנק הראשון אפשר היה לראות שאם יש שם בעיה היא לא מפריעה כי מבחינת עומסים, עם בעיה במרפק זה אידיוטי לתת דאנק ובטח להשאר תלוי על הטבעת. אני סקרן מסיבה אחרת.

עידו17

New member
איך אתה יכול להגיד דבר כזה???

ללברון לא היתה קליעה, הוא היה 1 מ-11 בג'אמפרים, ואם זה לא מה שיהפוך שחקן להססן, מה כן? אני עדיין חושב שהיה עניין פיזי שמעבר למרפק שמנע ממנו לתפקד כרגיל, אבל הדיבורים על איזו חולשה מנטלית הם פשוט קישקוש בלבוש.

Executioner

New member
הבעיה נמצאת בשילוב המילים

medical professional ו-suggesting לא עשו צילום, CT,MRI? יש איבחון או אין איבחון. מה לגבי משחקים 1 ו2? ולמה אף אתר אחר לא מדווח על זה?(או שכן ואני לא יודע)

carmelo

New member
אם תשים לב לשאר המילים

תראה שאין שום בעיה. זה מומחה רפואי שמקורב ללברון, כנראה שהוא לא חלק מהצוות הרפואי של קליבלנד, לכן גם מותר לו להצהיר שמנסים להסתיר את תוצאות ה- MRI האמיתיות מפני המדיה. אם הסלטיקס היו יודעים על חומרת הפציעה של לברון, הם היו מחפשים דרכים להביא אותה לידי ביטוי, הרבה יותר מוקדם בסדרה.

rapgamer4ever

New member
תשמע

בשיא הכנות, זה נשמע לי פשוט טיעון חלש. הסלטיקס היו מחפשים דרכים להביא את הפציעה של לברון לידי ביטוי? לא מדובר פה בריי אלן שאתה רודף אחריו כל המשחק רק כדי שתהיה לו חצי שנייה פחות לשחרור הכדור. לא צריך להיות גאון כדורסל כדי לדעת שאתה מעדיף את הזריקה של לברון על פני החדירה שלו. מה אתה חושב- שעכשיו כשבוסטון "יודעים" על הפציעה הם יתנו לו 2 מטר רווח? אנשים התחילו לדבר על המרפק אחרי גיים 2. מאז לברון זרק 32 זריקות מהעונשין, וקלע 25 מהן. בחישוב מהיר זה יוצא 78% שזה נורמלי לחלוטין בשביל לברון ולא נורמלי בשביל לברון בלי מרפק, לפחות ברמה שתוכל לנצל את זה במהלך המשחק. בגיים 5 אגב זה היה 75%- שוב נורמלי לחלוטין ולא הגיוני אם המצב שלו היה באמת כל-כך קשה. אני פשוט לא יכול לקנות את הטיעון הזה.

carmelo

New member
אז אם אתה בצוות המקצועי של הקאבס

ואתה יודע שלברון פצוע באופן די חמור, אבל כזה שעדיין מאפשר לו לשחק ולתרום - תהיה בעד לחשוף את מלוא חומרת הפציעה? או בעד הצהרה שלפיה "סריקת MRI על המרפק של לברון לא הראתה שום פגיעה רצינית"? ברור שעדיף כי לברון יזרוק מבחוץ מאשר יחדור, ועדיין ראינו בתחילת המשחק השלישי איך לברון קובר את הסלטיקס עם זריקות מבחוץ. עכשיו, נניח שמצבו השתנה לקראת משחק מס' 4 - האם כדאי שבוסטון ידעו על זה? שכדאי להם לשמור כמה שיותר חזק את שחקני המשנה בקליבלנד, כי לברון לבדו לא ינצח אותם, בוודאות? לגבי העונשין, אני מודה שקשה לי ליישב את הסתירה הזאת, אם כי ברור שלקלוע עונשין וג'אמפים זה לא אותו דבר ולא מצריך אותה עוצמה ודיוק בשחרור הכדור.

rapgamer4ever

New member
אם אני בצוות הרפואי של הקאבס

אני לא משתף את לברון כשהוא פצוע בצורה חמורה ברבע הרביעי כשאני בפיגור 20. מה גם שאם אני בצוות האימון של בוסטון, אני לא אתייחס להצהרות של קליבלנד כתורה מסיני. מבחינתי לא קיבלתי אינדיקציה מספיק חזקה להניח שלברון פצוע באופן חמור, אז אני לא מניח כך. התיאוריה שלך היא אפשרית אבל קצת קונספירטיבית בשבילי. היא יוצאת מנקודת הנחה שלברון פצוע בצורה חמורה (נקודת הנחה שאיתה אני לא מסכים) ומוכיחה שבתסריט מסוים ומאוד ספציפי התרחיש שאכן התממש לאחר מכן הוא אפשרי. וכמו שכבר אמרתי- אני משוכנע שהלילה לברון יבטל את התוקף שלו. אני מנחש שהוא פצוע באופן לא חמור, ואני מסתמך על זה שבלתי אפשרי לזרוק כרגיל כשיש לך פציעה חמורה ביד הזורקת. מה גם שהסכמת עם הנקודה הזאת כמו שאני רואה, רק אוסיף לגביה שג'אמפים תלויים במליון דברים כמו הנקודה ממנה אתה זורק, באיזה מצב אתה מגיע לזריקה, מי שומר עליך, כמה שניות יש על השעון וכו' בעוד שזריקות עונשין- כולן אותו דבר והן אינדיקציה הרבה יותר טובה למוגבלות ביד הזורקת. בסופו של דבר אני מרוצה שפרשת את התיאוריה הזאת, היא אתגרה אותי לחשוב ולהגיע למסקנה מושכלת ודעה (אישית כמובן, לא מוחלטת ולא כזו שסותרת הרמטית את דעתך) שמגיעה אחרי מחשבה. אז קבל

carmelo

New member
תודה, גם אתם העליתם טיעונים שדי שכנעו אותי

בסופו של דבר, בעוד משחק-שניים או כמה שבועות, בהתאם לדיווחים מהימנים יותר שיגיעו, נהיה חכמים יותר.

DaboR zx6R

New member
אני אישית לא חושב שיש לו בעיה חמורה במרפק

אבל טוב שכולם נכנסו בוא אחרי משחק 5 אולי זה יגרום לו להתפוצץ (במובן החיובי)

DaboR zx6R

New member
מצד שני לברון אומר בראיון איתו

מה שממש לא אהבתי לשמוע: אנחנו לא צריכים להתנצל מפני האוהדים ועוד אומר אני חושב ששחקתי טוב אחרי שאני שומע את זה ממנו לא נראה לי שהוא בא לנצח או שאפילו זה לא מעניין אוותו שיסיים את העונה הזאת ככה נשמע קצת כמו דרור קשטן במשחקי הנבחרת אחרי הפסדים

somone141

New member
בלואאוט בוסטון

אורלנדו לוקחת 3:4 בגמר המזרח ומפסידה ללייקרס בפיינלס 4:2. הימור שהלכתי עוד בקיץ, ואני ממשיך איתו ALL THE WAY.

Guram100

New member
לי יש תחזית שונה

המשחק השוטף ומבול השלשות של המג'יק יעצר באופן משמעותי בגלל הגנה רצחנית של הסלטיקס. סופרמן יתקשה מאד מול 3 רולות של הירוקים, יסתבך בבעיית עבירות, יתעצבן ויקבל טכניות ויחטיא הרבה מהעונשין. הסלטיקס יקחו 4-1 או 4-2. אני אישית אוהד את שתי הקבוצות, ואשמח גם לטעות.

ThEgReEnKiNg

New member
אם לא נגמרת היום בוסטון הולכים הביתה.

לכן יגמר היום , בוסטון ב3-4 הפרש.

zakhi

New member
לברון יבוא לזרוק

אין בכלל ספק, הוא יבוא כמו במשחק מספר 3. פשוט יזרוק וינסה כמה שיותר להיכנס לסל. אין שום ספק שהוא ייקח אליו את המשחק. מה שהיה מעניין במשחק 5 זה ששתי הקבוצות ניסו ללכת על תרגיל פסיכולוגי, ודווקא לא ללכת ישר על הכוכב שלהן (לברון ו... רונדו, כמה מדהים). בקליבלנד, אני חושב שהיכולת הירודה של לברון התחילה כמו טקטיקה. לברון סיים את הרבע הראשון עם 4 אסיסטים, והוא ניסה יותר ללכת על החברים שלו. טעות פטאלית כמובן, שכן כל הביטחון של השחקנים האחרים בקליבלנד תלוי ביכולת של לברון. כשהוא גרוע כולם נגררים אחריו. כשהוא פותח חזק, כמו במשחק מספר 3, פתאום כולם משחקים טוב. מה שקרה בהמשך המשחק, זה עניין לפסיכולוגים. בבוסטון, העריכו שקליבלנד יתרכזו ברונדו, ולכן הוא כמעט לא נגע בכדור במחצית הראשונה. הכל הלך דרך פירס, גם בשביל להכניס אותו סוף סוף לסדרה. גם כשלא הלך לפירס בהתקפה, בוסטון עדיין נתנו לו לרכז, וכל התקפה עברה דרכו. זה השתלם בהמשך, פירס נתן יופי של משחק. במחצית השניה, הכל שוב חזר לעבור דרך רונדו, ובוסטון התפוצצו. לכן, הטקטיקה של קליבלנד למשחק היום ברורה: לתת את הכדור לג'יימס ולזוז הצידה. אם זה ילך, הרבע הראשון עלול להראות כמו משחק מספר 3. אם לא, יכול מאוד להיות שכל השחקנים והמאמן (מאמן?) של קליבלנד יקבלו פיק ברכיים וייקבלו בראש. אין מה לעשות, בפלייאוף הקבוצה הזאת תלויה בו הרבה מאוד. יותר מדי. מבחינת בוסטון, הם בנויים לעצור את החדירות של לברון, ויצרכו להתאמץ מאוד ולהקשות עליו בזריקות מבחוץ. בהתקפה, גם רגיל, רונדו אופציה ראשונה, גארנט על ג'יימסון אופציה שניה, פירס ינסה לעייף את לברון בהגנה, וריי אלן ימשיך לרוץ ולהפציץ מחוץ לקשת. הימור: בוסטון לוקחים במשחק צמוד שימרוט את עצביי.

DaboR zx6R

New member
בדיוק ככה

לברון חייב קודם להכניס את עצמו למשחק ולתקוף קודם את הסל אחרי זה הכל ילך יותר קל פשוט מדהים איך קליבלנד חוזרים על אותה טעות כל משחק ושלברון מנסה להככניס אחרים למשחק ולא אותו פשוט זה לא הלך בכל המשחקים והם לא קולטים את זה

למעלה