הליכוד - ``הסוף``

dayanalyst

New member
הליכוד - ``הסוף``

חבל על זמנם היקר של סוחרי הליכוד זה לא יוכל להמשיך כך, אופנת הכושי עשה את שלו הכושי יכול ללכת פגה מן העולם ואם לאו תפוג כעת. פעילי הימין הדתי על גווניו הוא זה ששלח את בחוריו נעריו נשותיו וזקניו להפגין נגד הסכמי אוסלו לפני שבע שנים הוא זה שיצא במסע ``העם עם הגולן`` הוא זה שבכל בחירות לראשות הממשלה נמצא בצמתים הוא זה שמאכלס את העצרות בכיכרות בהם לנאום שרון אולמרט ליבנת וחבריהם, כשעל הבמה מיחצנים את עצמם אנשי הליכוד המזוייף בשטח נאבקים באמת ולמען האמת אנשי המפד``ל והדתיים הלאומיים בכלל, מי שירק לבאר הזו לא ינצל מדינה של כפיות טובה וכפירה בטובת חבר עד היום ההיסטוריה הוכיחה כי כל אלו נפלו ולא החזיקו מעמד. ובא לציון,,,

beam

New member
המפ``דל - ``הסוף``

חשבון נפש זה הדבר המינמאלי שהמפדל צריכה לעשות , איך יתכן שמפלגה ציונית דתית שאני דוקא אוהד אותה יורדת מדחי אל דחי ומצטמקת מבחירות לבחירות ,הרעיונות טובים אבל המנהיגות היא ללא שאר רוח ,לא נשכח את פיתולי פורת שהמפלגה הקיאה אותו מתוכה. שרון התנהג ברוחב לב , לטעמי אפילו בפזרנות, עם כל המפלגות שהיו מוכנות להושיט יד לאחדות אפילו על חשבון נאמניו מבית ,לפעמים צריך להיות חכם ולא צודק , המפדל נלחמת על חייה הפוליטיים ומשרות חסרות תוכן כפי שחולקו בסופרמרקט ייטיבו לאגו אבל לא לעם. אז תחשבו על זה.

אלי.

New member
הליכוד הוא לא ימין

ולכן הוא ישרוד, כמו כל מפלגת ``פרווה``.

sanlee

New member
המפד``ל כרוניקה של בכינים.

עשיתם אז מה ? גם גרמתם מספיק נזק .זוכר מי היה נתניהו ?זוכר מי הפיל אותו? בית ספר עולה כסף וליפעמים זה יקר!!!.תשננו את זה טוב טוב. עינכם לא יודעות שובע, ולכן אתם בחוץ.אתה מיתלונן על שאתם הפגנתם למען הגולן וארץ ישראל .ולכן מגיע לכם תמורה .אז תישלח לי חשבונית כמה אתם רוצים ואני ישלם.אני מבין שהגנה על המולדת מצדכם מחייבת תשלום על כל פעולה שעשיתם .וזה לא מתוך אמונה בזכותינו על הארץ. לסיום פשוט תתבייש!!!

למעלה