הליכה למען השלום

• פותח הנושא darma
  • פורסם בתאריך

darma

New member
הליכה למען השלום

בפסח תתקיים "ההליכה" - עלייה לרגל מיפו לירושלים. המסע הזה יהיה הזדמנות לשלב יציאה אל הטבע, התבוננות עצמית ומפגש בין יהודים וערבים. האמונה המנחה את קיום ההליכה היא שהבסיס להתמודדות עם המצב הקשה שבו אנו שרויים הוא פתיחות, סובלנות ואי אלימות. לפרטים נוספים ראו את הקובץ המצורף ואת כתובת האתר שבו פרטים נוספים. נשמח אם תצטרפו אלינו

Tal_Ya_Tal

New member
היי דהרמה../images/Emo8.gif../images/Emo42.gif יופי של יוזמה../images/Emo8.gif../images/Emo42.gif

אני יודעת, אני יודעת, את דארמה ולא דהרמה. אבל למה לא בעצם?!?
אני מבינה שהתחלת לתרגל ויפאסנה?! זאת אחת השיטות היותר מועילות בדרך הרוחנית שיטת תרגול המדיטציה האהובה עליי. L&L TALYA

בטי בם

New member
בפסח יהיה גם "מסע הדרך" עלייה לרגל

של קבוצה שעולה קבוע בשלושת הרגלים, גם פה השלום הוא מטרה, רק שאין עניין של שתיקה בדרך... חבל שקבוצות כאלה לא משתפות פעולה ועובדות איכשהו יחד. אני בטוחה שרוב האנשים יכולים להרגיש נוח עם שתי הקבוצות ולא רק עם אחת... חבל, כי ככה אין אפקט לפרוייקטים הללו, או אפקט קטן. בכל מקרה בהצלחה, אני אהיה כמובן במסע הדרך...

Tal_Ya_Tal

New member
היי בטי../images/Emo42.gif אני דווקא בעד רבגוניות

סבורתני שיש מי שמדבר אליהם עניין העליה לרגל כבמסורת שלושת הרגלים ויש שמבחינתם, ההליכה למען שלום כלל עולמי (או אולי כדאי לציין אפילו אוניברסלי-בינגלקטי) מודגשת דווקא דרך ההליכה המדיטטיבית של הויפאסנה. שיש לה את העצמה של השתיקה,האחווה וההתמקדות בהליכה עצמה. כך שלדעתי, בהחלט כדאי ואף רצוי לשתף פעולה על מנת ליצור אפקט חזק יותר, אולם יתכן שיהיה צורך לצעוד האחת מאחרי השניה, או לתאם מסלולים, אולם היות שקבוצה אחת תלך הליכה מדיטטיבית שהשקט הוא אחד ממאפייניה, הליכה משותפת, עשויה להוות ניגוד, אם לשמשל תחליטו לממש את השמחה בריקוד מחולות כפי שנהגו בעת העלייה לרגל של שלושת הרגלים. אבל מי יודע, אולי בכל זאת זה יצלח? כדאי לנסות אצל המארגנים משני הצדדים אז, יש לך כתובת האתר של הויפאסנה (עמותת תובנה ) ו...דרך צלחה L&L TALYA

למעלה