הליך פתיחת תיק פש"ר

1woman

New member
הליך פתיחת תיק פש"ר

שלום ויישר כח על הפורום המעולה... היכן אני פותחת את תיק הפש"ר ? בבימ"ש מחוזי או אצל הכונס (ואם כן - מה כתובתו באיזור המרכז ) ? היכן אני מגישה את הבקשה לעיכוב הליכים, האם במעמד פתיחת התיק ותוך כמה זמן אני נענית לבקשה ? האם אני מקבלת מס' תיק בעת הגשת הבקשה, אם אצל הכונס או במחוזי ? והאם אני אמורה לשלם במקום את האגרה ומה עלותה ? תודה רבה...

מנרב11

New member
פשיטת רגל

בהתחלה מגישים את סט הטפסים לכנ"ר הכתובת רחוב השלושה 2 יד אליהו,ליד היכל הספורט לאחר מכן קובעים דיון בבית משפט מחוזי,עד כמה שזכור לי בדיון במחוזי עושים לך עיקוב הליכים, זמן הדיון תלוי בלו"ז של השופט האגרה בערך 2400 ש"ח

1woman

New member
תודה רבהההה !

האם הידע הוא מניסיון ? ואם כן - האם תוכל לתת לי עוד קצת מידע מניסיונך ? ושוב, תודה רבה...

1woman

New member
ראיתי עתה את מה כתבת ללולי תולי-אז עוד שאלה..

גם לי יש חובות לעיריה של כמה שנים טובות ! לפני כ-1.5-2 שנים הם פתחו נגדי תיק בהוצל"פ, אם כך - עד איזה שלב נמחקים חובותי ? האם כל החובות שנצברו עד פתיחת תיק הפש"ר ?

מנרב11

New member
חובות עיריה בפש"ר

חובות עיריה שנצברו לפני הפש"ר נכנסים לפש"ר תום הלב הוא ענין חשוב בפש"ר לכן רצוי נימוקים טובים להיווצרות החובות בהצלחה

פתיחת תיק פש"ר-תיקון לתשובת מנרב11

פתיחת תיק פש"ר נעשית ע"י הגשת טופס 4, טופס 5, טופס ויתור סודיות ותצהיר הסתבכות ב-4 עותקים לכנ"ר שבמחוז מקום מגורייך (אם את גרה בדרום - אזי כנ"ר באר שבע, אם את גרה בת"א - אזי הכנ"ר בת"א). רשימת מחוזות הכנ"ר והטפסים ניתן למצוא באתר הכנ"ר: http://www.justice.gov.il באתר זה תוכלי לקבל מידע על קצה המזלג לעניין ההליך. כאשר מגישים את ערימת הטפסים יש לשלם אגרה בסך 2,430 ש"ח. לאחר הגשת הטפסים מקבלים אישור מהכנ"ר על ההגשה ואיתו יחד עם יתר העותקים ניגשים לבית המשפט המחוזי שבאותו מחוז נמצא הכנ"ר. לאחר קבלת אישור פתיחת התיק בבית משפט יש להעבירו בפקס לכנ"ר על מנת שהוא ישלח את תגובתו לבית המשפט לעניין תיק הפש"ר וצו תשלומים. לאחר שבית משפט מקבל את תגובת הכנ"ר הוא מוציא צו כינוס. לאחר קבלת צו הכינוס יש לפעול עפ"י האמור בו ( לשלוח את צו הכינוס לכל הנושים בדואר רשום ואישור מסירה, את אישורי המסירה יש להגיש לכנ"ר, לשלם עפ"י צו התשלומים שנקבע בו ולהגיש את דו"ח ההוצאות והכנסות כל חודש) בצו הכינוס מופיע תאריך לדיון בפש"ר. את צו הכינוס יש גם לצרף לבקשת הוצל"פ מתאימה (עיכוב הליכים) ולהגישה בכל תיקי ההוצל"פ. כמו כן, יש לשלוח בקשה לעיכוב הליכים לכל גורם שלו יש לך חוב. מקוה שניתן מענה, בהצלחה. הכתוב לעיל אינו תחליף לייעוץ משפטי ואינו בא במקומו והסתמכות עליו הינה באחריות המשתמש בלבד. ליעוץ נוסף משרד עו"ד אולמן &ברמן טל' 08-8680284 [email protected] תחומי עיסוק המשרד: הוצאה לפועל, פשיטות רגל, אזרחי, משפחה ופלילי

הליך לפשיטת רגל

שלום. את כל ההליך של פשיטת רגל לא אכתב אותו כאן כי זה מאוד ארוך. אבל אני מביא מאמר שעוסק בעניין של פשיטת רגל.

למעלה