הלטאה הכי יפה בעולם thorny devil

Liron Samuels

New member
תשובות

אף אחד מהם לא נחש רגוע מטבעו, אבל אני מכיר יותר אנשים שיכולים להחזיק את הפיתונים שלהם מאשר אנשים שיכולים להחזיק את הבואות. גם פיתון העצים הירוק וגם הבואת עצים אמרלד אינם נחשים "עממים" או פופולרים בקרב מגדלים מתחילים בגלל מחירם הגבוה והקושי בלגדל אותם. מבין השתיים הייתי אומר שהפיתון יותר נפוץ. לגבי מחירים - הכל תלוי ממי קונים (מגדל, חנות, מתווך...), מאיפה הגיע הנחש (נולד בשבי, נתפס בטבע, וכו'), הגנטיקה (בעיקר הצבעים) של הנחש (והצבעים של ההורים שלו אם הם ידועים) ועוד מספר משתנים. לפני כשלושה חודשים נמכר פיתון עצים ירוק ב-20 אלף דולר! וזה פהע"צ הכי יקר שידוע לי עליו. הנחש הוא ירוק לגמרי אך נמכר בסכום גבוה כל כך כי הצאצאים שלו יוצאים בעלי מופעים מוזרים לגמרי.

salingre

New member
לירון סאמואלס

לך יש בואה כזאת או פיתון עצים או לא זה ולא זה?

obb

New member
יש להם ניבים נראים כמו של ארסי..

ראיתי כמה.והם דופקים ביסים חבל"ז

o r i 6 6 6

New member
מה פתאום

יש הרבה בואות עצים חוץ מאמרלד(משפחת ה-corallus) הנה אתר שמסביר עליהם http://www.corallus.com

tomdror123

New member
בואה

בבית החיות לא מוכרים את הבואה עצים שלהם שאלתי אותם...ולא נראה לי שהמחיר היה 700

lizard boy

New member
כנס

הם קיבלו במשלוח האחרון אני ראיתי בעצמי כנראה שנגמרו כולם אני לא יודע אם זה היה בואה עצים או פיתון עצים...

salingre

New member
700 דולרררר לא 700 שקללל

והיום שאלתי אותם וזה כן למכירה למה מתעקש??????????"

Liron Samuels

New member
דווקא כן

בית החיות קיבלו במשלוח 2 אמרלדים והם למכירה ב-1400$ לזוג.

שובל09

New member
בטוח?

הייתי שם לפני שבועיים, והוא הראה לי אותם, הוא אמר שהם לא למכירה, כי הוא רוצה להרבות אותם... אולי מאז דעתו השתנתה... :)

שובל09

New member
הם עוד צ...

צעירים, נראה לי מהבקיעה האחרונה, אחד אדום (אני מבין שזה משתנה אם הגיל) והשני ירוק...

Liron Samuels

New member
יש מצב...

יכול להיות ששמעון החליט לשמור אותם כדי לנסות להרבות, אבל כשהם הגיעו הם היו למכירה. אגב, בעד המחיר הנכון תוכל לקבל את הנחשים... ;)

obb

New member
בכל מקרה זה נחש יפיפה..

אם למישהו פה יצא לגדל אז זיכתוב מאמר ניהיה אסירי תודה.

למעלה