הלטאה הכי יפה בעולם thorny devil

salingre

New member
הלטאה הכי יפה בעולם thorny devil

מצאתי אות זה בגוגל... ואי אפשר לגדל אותה כי היא אוכלת יותר מ1200 נמלים בארוחה אוףףף

salingre

New member
והנחש הכי יפה בעולם!!!

פיתון עצים ירוק צעירים ובוגרים בשלל מופעים אבל המחיר הוא 3000 לאחד... (בילד הג'ונגל)

tomdror123

New member
שאלה בקשר לפיתון עצים

ראיתי שיש גם לבית החיות כמה פיתוני עצים אבל לא למכירה בכל מקרה הייתי רוצה לדעת לאיזה גודל הם מגיעים ועוד פרטים .... תודה מראש תום

salingre

New member
הם מגיעים למטר שמונים

ובילד הג'ונגל הם עולים 3000 ליחיד החש שדורש טיפול רציני... לא נראה לי למתחיליםם...

salingre

New member
בבית החיות

זה לא פיתוני עצים זה בואות עצים.. (יותר יפים לדעתי) והמחיר שלהם זה 700 דולר הםן כן למכירה..

obb

New member
בני כמה הנחשים בבית החיות?

ואיזה מופע? בואת עצים זה אמרלד בעצם,לא?

Liron Samuels

New member
האמרלדים בבית החיות...

הם אמרלדים צפוניים נפוצים (כנראה גויאנה או סורינאם). הפרט עם האדום פשוט עוד לא סיים להחליף צבעים, האדום לא ישאר. הם די קשים לטיפול ומומלץ להתחיל עם פיתוני עצים ירוקים לפני שמנסים את האמרלדים.

o r i 6 6 6

New member
תיקון לשם של הפיתון עצים ירוק

השם של פיתון עצים ירוק שונה ל-morelia virdis השם שlizard boy כתב הוא השם הישן,וגם שם הוא טעה, השם היה chondropython virdis

Liron Samuels

New member
כמובן!

תודה אורי, מסתבר שחוסר שינה באמת משפיע... ;) האמרלד זה Emerald tree boa והפיתון הוא Green tree python.

lizard boy

New member
יש לי שאלה לגבי שני הזנים הללו

יש לי שאלה לגבי שני הזנים הללו איזה מהם יותר רגוע? והאם אפשר להחזיק אותם בכלל?? ומי יותר נפוץ? ומה לגבי תווך מחירים תודה רבה

woma

New member
בד"כ אף אחד מהם אינו רגוע..

יש להם שיניים ארוכות (ביחוד לבואה) ונשיכות איומות. לא נחשים ל'ידיים'. טווח מחירים בארה"ב מ350 דולר ומעלה (נתקלתי כבר בפיתון ב 9000)

למעלה