הלו

מעניין שאתה אומר שזה הפורום הכי משעמם בתפוז.

כי העלאה של מילים, סריקות מעיתונים בלי רשות וכתיבת קטעים משירים עוברת על זכויות יוצרים בכלל ועל תקנון תפוז בפרט, אני לא יודעת באיזה פורום היית, אבל בשום פורום בתפוז אסור לעשות מה שרשמת. אנחנו כותבים בשרשורים כתבות עליו, מידי פעם מביאים לפה קישורים מיוטיוב, ובקשר לחברתיות בפורום, זה פורום! ויש לנו מכנה משותף שנקרא עברי לידר, וכך מצאנו עוד תחביבים משותפים וחברים. אתה חדש?[בפעם המיליון בערך:] תקח ICQ, מסנג'רים, ושם תחליפו לינקים וכתבות סרוקות. אמנם גם שם זה לא חוקי אך זה נסתר מהעין ומחוץ מתפוז.

אבל יש פה בדיוק את כל מה שצריך,

כל התאריכים של ההופעות, הכתבות, קישורים ליוטיוב וכאלה, תכניות שהוא יהיה בהן, תאריכים של שירים שיצאו, שיתופי פעולה שלו עם אחרים... כל מה שאתה צריך לדעת על עברי לידר אתה יכול למצוא כאן, ואפילו דברים שאתה לא צריך לדעת. וכן, נורא נחמד כאן בין חברים הפורום כי במקרה אנחנו גם חברים טובים, אבל זה לא סותר את זה שהפורום מספק בדיוק את מה שהוא צריך לספק ושהוא פועל הרבה יותר טוב מכל פורומי המוזיקה בתפוז. חוץ מזה, מאיפה אתה רוצה שנציע כאן קליפים ומיקסים להורדה? שנקריץ לך מאיפה שהוא קליפים שלא קיימים? ברגע שיש קליפ או מיקס חדש המקום הראשון בו הוא מתפרסם זה כאן, זה שעברי לא מוציא כל שבוע קליפ, או שמישהו לא עושה קליפ או מיקס על שיר של עברי כל יום, זאת לא אשמת הפורום. ואם לא נאה לך כאן אתה יכול ללכת לפורום אחר.

מורביט

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם שלושתיכן.

ובאמת רק שתדע שזה אחד הפורומים היותר טובים בתפוז והוא באמת מושקע.

מורביט

New member
חס וחלילה../images/Emo24.gif

כשהגבת אני כתבתי את התגובה אז אני לא ראיתי אותי לפני ששלחתי. אבל אני מסכימה גם איתך!

נריוש1

New member
תשמע.

אני נכנסתי לפורום בתור חדשה שבאה מבחוץ, ואני לא מכירה כאן אף אחד חוץ משמות, ודוקא יש לי מה לחפש פה. יש פה כל הזמן עדכונים על כל מה שקשור בעברי, ויש המון קישורים לכתבות, קליפים וכו'. מאז שאני כאן, פתאום אני יודעת על עברי הרבה יותר, שומעת על כל דבר חדש שהוא עושה, בקיצור, בעניינים.. אני לא יודעת כמה זמן אתה נכנס לכאן, אבל לדעתי מי שרוצה להתעדכן ולשמוע על עברי עוד, מכל הסוגים- זה המקום. פורום משעמם? זאת ממש לא נראית לי ההגדרה... ואני לא אוסיף עוד כי את הכל אמרו לפני... בהצלחה

למעלה