הלו

הלו

[פליז תגידו לי שגם אתם מכורים ל"ג'סי" וזו לא רק אני
] WE LOVE YOU פכלאופן.. לכל מי שהייה בהופעה בהאנגר, וגם למי שלא-ויודע על מה אני מדברת.. השיר שהופיע על המסכים טרם התחילת ההופעה-הבנתי שעברי כתב על חבר שלו עכשיו, השיר הזה מולחן? איך קוראים לו?

עינוווב

New member
על חבר שלו?

לא נראלי
אין לו שם, והוא לא מולחן. את יכולה למצוא אותו בספר השירים של עברי.

../images/Emo26.gif

השיר לא נכתב לחבר שלו, אלא הוקדש במהלך ההופעה לשי מיבר ז"ל, שהיה נגן שליווה את עברי במספר הופעות, ונהרג השנה במהלך טיול בתיאלנד. השיר לא מולחן [לא על ידי עברי, לפחות
], ואין לו שם. הוא נמצא בספר השירים שלו.

kg5

New member
דחוווףףף

יש לך את המילים של השיר ??? שהוקרן במופע...שהוקדש לשי מבר

Naych

New member
../images/Emo45.gif

אסור לפרסם את המילים כאן, אבל את (KG5) יותר ממוזמנת לרכוש את הספר בחנויות הספרים הקרובות
הוא עולה רק 20 ש"ח והוא באמת יפה..

o r a n o o s h

New member
אין בשום מקום!! ../images/Emo10.gif

אני כבר מלא זמן מחפשת ולא מוצאת, בכל מקום אומרים לי שנגמר. בקרוב תצא מהדורה חדשה.

מורביט

New member
באמת?! מגניב../images/Emo3.gif

ואממ אני קניתי אותו בסטימצקי, גם לא היה אבל הזמנתי וזה הגיע אחרי שבועיים או משהו.

O f r i s h

New member
אני ראיתי שלשום בחנות ספרים בסינימה סיטי../images/Emo9.gif

אבל הוא נראה קצת... חבול

וואלה?!?נגמר בכל הסניפים?

שבוע שעבר קניתי בצומת ספרים את האחרון שהיה להם בסניף...

תודה לשתיכן../images/Emo9.gif

ולא התכוונתי לחבר "חבר"-כמו מייק.. אבל חבר שלו...
[אני חושבת שנגן שליווה אותו כן היה סוגשל חבר...אבל לאמשנה

Just Golan

New member
טפשי שאסור לפרסם מילים

משהוא שמזמן רציתי לומר... אני מאד מעריך ואוהב את המוסיקה שלו אבל אני חושב שהפורום שלו (תסלחו לי) הוא כנראה הפורום המשעמם ביותר בתפוז. אסור להעלות כאן שום דבר ואסור לסרוק כתבות או קטעים משירים. וכל מה שיש לפורום הזה להציע זה מזל טוב לימי הולדת, תאריכי הופעות והתפקדויות בפעם המיליארד. אני מניח שבין החברים בפורום נורא נחמד כאן כי זה מין פורום חברתי כזה... אבל לחדשים שנכנסים מבחוץ ומעוניינים למצוא פה דברים מעניינים (הורדות שונוץ) אין מה לחפש פה. זו כבר תקופה ארוכה שאני נכנס לכאן ואת האמת די משתעמם כי התחושה היא שזה פורום חברתי ולא פורום של עברי לידר. אגב לגבי הורדות. תאמינו לי שמי שרוצה להוריד דברים יכול להוריד ולא צריך את עזרתכם. לי אישית יש את כל הדיסקים שלו מקוריים, אבל הייתי שמח אם היו מפרסמים כאן דברים נוספים ומעניינים עליו (קליפים, מיקסים, כתבות עוד...) לתשומת ליבכם...

וואו.

אני לא יודעת לגבי משעמם, אבל פורום עברי לידר הוא בין הפורומים היותר מצליחים בקטגוריה של מוזיקה ישראלית בתפוז [בפעם האחרונה שבדקתי, הוא היה במקום השני]. אנחנו לא מגבילים דברים בפורום כי ככה בא לנו או כי ככה החלטנו, אלא פועלים לפי תקנון תפוז, שאוסר על פרסום מילים לשירים או סריקת כתבות, מבלי אישור בכתב של כותב הכתבה. יש דבר שנקרא "זכויות יוצרים", ותפוז שומרים עליו. אם אנחנו, כמנהלי פורום נפר את החוק הזה, אפשר בקלות לתבוע את האתר. למה שנעשה את זה? עברי לא מפרסם את השירים שלו או את הדיסקים שלו כדי שיורידו אותם. מי שרוצה להוריד, שיוריד. הוא ממש לא יקבל את העזרה שלנו כאן. קליפים שלו אפשר למצוא במספיק אתרים חוקיים, כמו האתר הרשמי שלו, פליקס או יוטיוב. וככה לגבי כתבות שמתפרסמות באתרי האינטרנט השונים, כמו NRG, YNET ואחרים. ולמה שנפרסם מילים לשירים? מה קרה לשירונט? אם אנחנו נפרסם פה את כל ספר השירים של עברי, אנשים לא ייקנו אותו, וזאת לא ממש הסיבה שהחליטו להוציא אותו. אם אין לך מה לחפש פה, או שכל כך משעמם לך, לעברי יש מספיק פורומים אחרים, שאולי ינעימו יותר את זמנך. אנחנו לא נשים פס על זכויות יוצרים, או על תקנון תפוז, כדי לספק לך מעט בידור. יום טוב.

למעלה