הלו פיפול!!

Pucci

New member
תראו את הדולי הראשונה שלי:)

יפה?? לקחה לי המון זמן........

Black Cat15

New member
חמודה!

רק פעם הבאה תשמרי בBMP או בGIF ותקטיני אותה לגודל המקורי

Black Cat15

New member
ניסיתי לעשות אותה לבד... ../images/Emo3.gif

ויצאה לי נחמד חוץ מהשיער שהוא שונה (קצת הסתבכתי איתו)

../images/Emo39.gif איזה שיער.....

מהמםםםםםםםםםםם חבל שבשלושת הפעמים שניסיתי לצבוע לסגול בסוף ניהיה לי חום-אדמדם-ג´ינג´י
*כן, אני אפילו לא יודעת איך להגדיר את הצבע שיש לי הראש, לפחות אומרים לי שהוא יפה ומתאים לי...וזה אפילו עוד יותר מבאס!!!!!*
פרינסס---,--´-{

BliNky

New member
ברוכה הבאה

מקווה שתיהני בפורומינו אני מיכל (וואוו כבר נמאס לי לכתוב את זה...) אניווי- ברוכה הבאה! טל!!!!(S.tal) הבובות שלך כל כך מהממות!!! גם אני אנצל את ההזדמנות ואשים פה בובה
הבייס של מישהי מהפורום- הבגדים שלי

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif כל הדוליז שלכן מהממות

! צירפתי להודעה דולי חדשה שלי-אמו קיס-אני אוהבת אותה
שעשיתי בצייר כמובן! בעניין השירשורים עם כל הדוליז שכל אחד\אחת עשה\עשתה-אני בטוחה שהדוליז שלכם ממש יפות,אבל זה מעייף לעבור דולי דולי ולהסתכל ובסוף-להגיב! אני ממליצה מדי פעם לצרף להודעה\תגובה שלכם דולי חדשה שעשיתם,ולא לפתוח הודעה חדשה בשביל הדולי. GOT IT? בעניין הגלריות- לכל דבר יש יתרונות וחסרונות. נכון,אולי זה לא פייר שאין לכל אחד בפורום גלריה,אבל מצד שני,זה כמו בקישורים:מקבץ של הטובים ביותר,ובגלל זה כשבא לי לראות דוליז מהממות אני אלך לגלריה ישר במקום להתחיל לחזור אחורה בעמודים ולחפש את אותה ההודעה של הזאתי עם הדולי המהממת. אממ,זהו,נראה לי שמיציתי את עצמי
*טינקרבל*

S.tal

New member
איזה מדהימות!

ותודה גם על המחמאות! :) אני מתה עליכן! :) טל, t@l

תודה! הנה עוד אחת שעשיתי עכשיו../images/Emo15.gif

והפעם-מונבראט! לא ממש גמרתי אותה,והשמלה לא משהו.. אבל השיער חמוד לדעתי

S.tal

New member
אהבתי! ביחוד את השיער!!

וגם אני מנסה לעשות איזה בגד שכאילו רואים חלקים שקופים כאלה... ואני לא מצליחה! אררר... זה מעצבן...

כל הדוליז שלכן-מהממות!

אתמול לא יכלתי להירדם.. ויש לי בסה"כ 6 דוליז חדשות נראה לי,ששתיים מהן הראיתי בשתי ההודעות כאן
אני חושבת שהן יצאו ממש יפות! אבל את הראשונה שפירסמתי כאן אני ממש אוהבת.. הייתי מוסיפה לכאן דוליז,אבל אני לא בבית.

אמממ...אפשר לשים גם דוליז שעשיתי?

תתחשבו בזה שאני מתחילה....זה הדוליז האשונות שלי.....

למעלה