הלו פיפול!!

Pucci

New member
הלו פיפול!!../images/Emo24.gif

מה קורה? אני חדשה כאן אז נעים להכיר אותכם, אתם נראים ממש נחמדים ואני צליל, בת 15 ומשו. רציתי לדעת...... איך מכינים דוליז?? זה נראה ממש כיף. תודה רבה, יום נעים צליל

Diva Star

New member
ברוכה הבאה!

השתלבות נעימה מהירה וכו´ תחפשי בטאגליינס (השורה הכתומה/צהובה בראש העמוד) את החוקים "לחדשים, וותיקים וסתם כאלו שמתעניינים!" ~אם אני לא טועה...~ לי קוראים טל ואני מחליפה זמנית של המנהלת שקוראים לה מיכל וכינויה - Mooa-Numi

S.tal

New member
וולקאם!!

אני בטוחה שתהני פה! :) וזו הזדמנות לצרף גם דולי מכוערת שעשיתי! חחחחח... היא מזכירה לי את פגי בנדי... :\

S.tal

New member
הו וול.. הנה עוד אחת שעכשיו עשיתי..

ואני מודעת לשיער המוזר...

Pucci

New member
תודה רבה!!../images/Emo24.gif

ודרך אגב הדוליז שלכן ממש יפות!! חיפשתי בטאג ליין ונכנסתי להודעה ההיא אבל לא רשום שם איך מכינים. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי איך מכינים. חג שמח
צליל

S.tal

New member
הממ...

רובינו מכינות דוליז בצייר, או בתוכנות יותר נורמאליות... ואני פשוט מציירת דולי על בייס בודי, שתוכלי למצוא באתרים, או שפשוט פה יפרסמו לך (לי אין הרבה)! ויש גם את הדולמייקר, ששם פשוט מרכיבים דוליז, ולא ממש מציירים אותן... בכל מקרה, בצייר אני מקרבת את הבייס בודי, ומתחילה נקודה נקודה לצייר את הבגדים, השיער, וכ´ו... זה לא מאוד מסובך! אני בטוחה שתצליחי! :) והנה עוד דולי שעשיתי!

Pucci

New member
אני אנסה! תודה רבה!!../images/Emo13.gif

הדוליז שלכן מהממות!!
צליל

Pucci

New member
זהו....

שאני לא כל כך יודעת איך לעשות לא בדולימייקר :) לא נורא זה עדיין כיף צליל

S.tal

New member
בבקשה! :)

והנה אני מצרפת לך בייס בודי, של אמו קיס, שעליהן יחסית יותר קל לצייר! תנסי! :)

Black Cat15

New member
והנה אמו קיס שעברה שיפוץ...

מישהי פירסמה ואני קצת שיפצתי...

Unicorn Fairy

New member
אההה! והשאירו ת´שיער שעשיתי לה!!!

לבובה שמישהי ביקשה שיער ג´ינג´י!!! איזה כבוד!

losangel

New member
הנה בניתי אותה!! איזה יופי...

ולמישהי הזאת קוראים לוס!

S.tal

New member
וואי! תודה רבה!!! :)

גם זו שצירפת ממש ממש יפה! היא מיוחדת כזו! :)

S.tal

New member
והנה עוד אחת שעשיתי...

שחלק מהשיער שלה לא אני עשיתי, לקחתי אותו מבובה מוכנה... אבל הכל כן שלי... ולא היה לי כח לעשות נעליים....

למעלה