הלו! סכמ"ש!

CoralP

New member
הלו! סכמ"ש!../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? תמונה?

innocence

New member
אז אני אסכם...

משהו טוב שקרה השבוע? סיימנו הרבה מהתחפושת של אייל, מצאתי עבודה זמנית וסבבה לי. משהו רע שקרה השבוע? המון לחץ, אבל באופן כללי היה סביר. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ראיתי היום 3 פרקים של אאורקה 7, וסיימתי את פרויקט מסלול 6. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? התחלתי את הספר השלישי בסדרת "אנשי הקש", אבל די מהר הפססקתי כי אין לי חשק לזה כרגע. בילוי השבוע? תפירה בטירוף? אה, וגם טיול לילי במושבה עם אייל:) היה כיף. קוספליי השבוע? יש 3 (שלי של אייל ושל אחי הגדול P:) תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ראה תשובה אחת מעל. למה מצפה בשבוע הבא? וואי, שבוע אחרון לקראת הכנס, מתחיל להלחיץ. ועוד יותר מליץ זה שכבר תחילת מרץ עוד מעט, והטיסה ליפן קרובה מאי פעם ;_; תמונה?

evening rose

New member
:)

משהו טוב שקרה השבוע? פורים מתקרב, האנאמי אתמול.. משהו רע שקרה השבוע? פרוייקט מעצבן בלימודים. כואב לי הגב כי תפרתי היום יותר מדי. שיר השבוע: אין משהו מסוים בזמן האחרון. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ... ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מחקר לשיעור חלל. בילוי השבוע? פגשתי חברות שלא ראיתי המון זמן, ושוב, האנאמי. ציטוט השבוע? "אז מסתבר שבאמת יש עוד אנשים כמוך.." אבא שלי אתמול, בדרך חזרה מירושלים. קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2453127/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? רק דברים לא מעניינים ללימודים. השמלה העצבנת, וחלק מהמחוך לשמלה תקופתית. נמאס לי מבד גולמי.. למה מצפה בשבוע הבא? פורים! תמונה? כי התמונות שיש לי מאתמול לא משהו.

Lightning9

New member
אני רוצה!!

משהו טוב שקרה השבוע? מסיבה אתמול, אחת הטובות. ובגרות בתיאטרון ^~^ משהו רע שקרה השבוע? המחלה התקועה הזאת, איכס עליה. שיר השבוע:לא שמעתי מוסיקה בכלל X______X סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: פמפמפמפמפמ.. קברט!!!!! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? X: בילוי השבוע? מסיבה אתמול, בהחלט! ציטוט השבוע? *כל רגע מישהו פותח את הדלת* "משטרה!!!" ואז שהמשטרה באמת הייתה שם אף אחד לא צעק >>" קוספליי השבוע? שלי! גאד הוא יהיה מהמם כל כך תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? OMG אני כן הולכת לסיים את הקוספליי!!!! לא תפרתי בכלל כמעט אבל אני אוהבת מזרוני שטח הם כל כך מאממים!!!!! למה מצפה בשבוע הבא? לתפור לתפור לתפור והרבה עבודה שחורה. יום שלישי שני פה אז יופי טופי! תמונה? הפיאההההההה [תתעלמו ממני] עדי תודה 33333333>

D N ANGEL GRIL

New member
אניייי~!

משהו טוב שקרה השבוע? שרון 333333>~ קצת תרבות במוזיאון O: וההאנאמי 3333333>~ משהו רע שקרה השבוע? בטח דברים של הצבא... שיר השבוע: לא יודעת..משהו רנדומלי.. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: באקה טו טאסטו שוב.. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קלובר~ בילוי השבוע? האנאמי!! ומוזיאון עם שרון ציטוט השבוע? "מה שלא רואים לא יפגע בהם..." ..."רגע ככה אומרים אתזה? XDDDDDDDDD" ושאר משפטי הטימטום שלי ושל שרון~ קוספליי השבוע? רחוקקק.... תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? 3 קימונואים ביום XD~ למה מצפה בשבוע הבא? לסיים את הקוספליי~! תמונה? FFF אין לי כוח..~נרדמת~

Grell

New member
אוף >:

משהו טוב שקרה השבוע? קרה משהו כזה? משהו רע שקרה השבוע? לא באתי להאנאמי, הקוספליי שלי תפור זוועה ואני ממש מפחדת לא לסיים. שיר השבוע: Gwen Stefani - Wind It Up סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קאטאנאגאטארי ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הלוגו של גוטרמן? בילוי השבוע? הילה ם: ציטוט השבוע? "שיו!" המורהל אנגלית ניסתה לצאת קולית קוספליי השבוע? :\ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? של גל בעיקר, מאגנט שלי וסיימתי כפפות ללוקה. למה מצפה בשבוע הבא? כנס? תמונה? רגעי מועקה בבית הספר

NNoam chan

New member
מסכמת:)

משהו טוב שקרה השבוע? הממ עצבתי את הפאה :) משהו רע שקרה השבוע?כול השבועע!;O; אני בלחץ נוראי עם הקוספליי ואני לא רואה אנימה ומתחרפנת. שיר השבוע: מחרוזת שירי דיסני כתוצאה של מדבר יהודה בהכנה טליול שנתיXD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:;O; ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?כתבות ראנדומליות בשעה שמיכינים עיסת נייר בילוי השבוע? אני ומכונה= 3> ציטוט השבוע? "חיים רק פעם בשנה" קוספליי השבוע?>> תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?זפירמוןזפירמוןזפירמון למה מצפה בשבוע הבא? ממחר שלושה ימים של טיול שנתי ואחר כך ימי עבודה בצופים זה משאיר לי רק איזה יומיים לסיים את הקוספליי אני ימות. תמונה? הם איכשהו גדולות מידיי תמיד אז אני לא מצליחה להעלות:S

akane

New member
../images/Emo20.gifעונה~../images/Emo20.gif

משהו טוב שקרה השבוע? באו לבקר אותי בירושלים~ 3> משהו רע שקרה השבוע? דרמה מיותרת. שיר השבוע: Ke$ha - TiK ToK סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: The rescuers down under בילוי השבוע? פיקניק לילי עם פרחים ושוקולד~ ^___^ ציטוט השבוע? "אוקי, יאללה, מממממ ביי!" קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? עשרות כובעים וסטינסילים של פרפרים למה מצפה בשבוע הבא? לתפור מספיק כובעים, להתחיל ולסיים את התחפושת, למסיבה בשישי :} תמונה? 3:

string chan

New member
סכמ*פיהוק*"ש

משהו טוב שקרה השבוע? המשלחת מגרמניה הגיעה, וממש כיף ונחמד לי איתם, והגרמניה שלי נורא נחמדה D= משהו רע שקרה השבוע? הגרמנוים הגיעו, וחסרות לי שעות שינה. << שיר השבוע: השיר הזה שמתנגן ברדיו שלי סוף עם הdon't stop משו משו, כי אני לא באמת יודעת את המילים... סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אמג. לא ראיתי כלום כבר שבועיים! OO ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? וגם לא ממש קראתי!! בילוי השבוע? כל יום בערך היה משהו אחר ><" אבל אתמול היינו במסיבה עם הגרמנים, והיה אשכרה נחמד :) ציטוט השבוע? ישראלי: בואנ'ה, זה ממש מגעיל! גרמניה: Is it tasty? ישראלי: yes... אבל היא עלתה עליו מהר P: קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/costume/278091/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ................. ^^" למה מצפה בשבוע הבא? לישון, להשלים מלא בצפר, לסיים שתי תחפושות, אמג ;;@@ תמונה? פפפפפפפפפפפפט.

Mana Sama

New member
מסכמת~

משהו טוב שקרה השבוע? התקדמות עם הקוספליי *-*,המשחק של אדג'וורת *-* אמג זה כל כך טוב!,החלפתי את הספטום לקטן כחול ועם שפיצים ^-^,מפגש צוות ^^,סושי,הידד! D: משהו רע שקרה השבוע? יותר מידי לחת לכנס הזה..פףף~ שיר השבוע: lion ממאקרוס..יו,איזה שיר נדבק! >< סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סרטוני פייל ביוטיוב,למשל זה: http://www.youtube.com/watch?v=997gTM0Repo ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הממ כלום בילוי השבוע? צביעה והצללה עד שיצאה לי הנשמה~ ציטוט השבוע? וואי גם השבוע היו הרבה טובים ושכחתי >< קוספליי השבוע? שלי? ^^; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? עוד הפתעות לכנס D: למה מצפה בשבוע הבא? לוקחת מחר את הפאה מאורי,תאחלו לי בהצלחה ושהיא תגיע כמו בתמונה 3> ומצפה לסיים את הקוספליי ואת כל ההפתעות לכנס בזמן..מוהאהא! תמונה? עייפה מידי ._.

Didsy

New member
השתחררתי. :))))

משהו טוב שקרה השבוע? השתחררתי אומפגד. צבעתי לורוד. קיבלתי ג'יפיאס. מסיבת שחרור+גלאמ באותו יום. שחרור כבר אמרתי?
משהו רע שקרה השבוע? לא.
שיר השבוע: Ke$ha - Tik Tok, בהחלט.
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ריפו!!! אני בטירוף ריפו שוב.
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ההערכת מפקד שלי נחשבת? P:
בילוי השבוע? המון ימי כיף, ימים ראשונים כאזרחית, מסיבת שחרור מטורפת, גלאמ כיפי בטירוף, המון מי חמצן על הראש!
ציטוט השבוע? " - מרגול, איך נכנסת הבית? - אף פעם לא היית כזה פלצף, נתי - אמרת ששולה מתה"
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אממ.. יש לי 6 תחפושות להכין. O______O
למה מצפה בשבוע הבא? להכין 6 תחפושות. אולי להתרגל לאזרחות. גלאמ-פורים!!!!!!!!!!!!!!!
תמונה? אני גוזרת חוגר :)) .. האייקון-מסיכה של תפוז נראה כמו חזייה. P:

Serf SaN

New member
קולולולולולולו ../images/Emo149.gif../images/Emo149.gif../images/Emo149.gif../images/Emo149.gif../images/Emo149.gif

מזל"ט, שוב. :) (חה חה כפל משמעויות)

SHE RA

New member
:)

משהו טוב שקרה השבוע? האנאמי ניסיעה לירושלים תמיד יותר עדיפה מיום משעמם בבית הספר משהו רע שקרה השבוע?היה לי היום מבחן :( שיר השבוע:אמממ falling down oasis סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:השבוע לא היה כלום אני בעומס :\ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?אם לספר נחשב גם עטיפה שעשיתי "לספר" של דט נוט (עוד אחת מהעבודות שאני צריכה לעשות לתיק עבודות בגרפיקה ) בילוי השבוע?.. ציטוט השבוע? קוספליי השבוע?סנופקין
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?פוטושופ פוטושופ פוטושופ צריכה לסיים את התיק עבודות
למה מצפה בשבוע הבא?פורים!!
תמונה?הקוספליי שאני חושבת לעשות וצריכה כבר להתחיל!

SHE RA

New member
בית ספר

אני במגמת אומנות אז זה מתחלק לי לשתי יח גרפיקה ושלוש יחדות תולדות האומנות.. בגרפיקה אני עובדת בפוטושופ יש לנו עבודות לתיק עבודות ופרויקט... חפרתי

למעלה