הלו? משטרה?

• פותח הנושא kell
  • פורסם בתאריך

kell

New member
הלו? משטרה?

אבל לא..אני לא עושה את זה, אני לא הורסת לך את החיים למרות כ-ל מה שעשית לי. אלוהים...כמה פעמים עברה לי המחשבה בראש, לחייג, לספר, לדבר, לצעוק..לבכות..משהו.. כמה חלמתי, שפשוט תבוא המשטרה סתם ככה באמצע הלילה ותיקח אותך..ואני, אוכל ל נ ש ו ם לרווחה. לא יכלתי לנשום! חנקת אותי. לא יכלתי לזוז! הקפאת אותי. לא יכלתי לחיות! רצחת את הנפש שלי. ואני לא יודעת מה היה יותר גרוע הציפייה שתוציא אותי מהסיוט או ההרגשה שהמשכת אותו... אתה צריך להגיד תודה שאני לא הורסת אותך, כי יש לי את כל הסיבות, את כל הזכויות ואת כ-ל הכעס שבעולם. קלי מרגישה בזמן האחרון כל סטירה, כל מכה, כל התעללות פיזית, כל התעללות מילולית, כל אונס, כל פעם..כל שניה..כל דקה...ממך. ונגעלת. אתה לא אחי, אתה לא בן משפחה. הלוואי והיה לי הלב להרוס אותך.

זה לא ייגמר אם לא תספרי...

לא יודע מה לומר כדי לשכנע אותך כן לחייג... לאיש אין זכות להתעלל לא פיזית ולא נפשית, לא אח, לא אב, ולא בעל. חייגי ותשברי את המעגל הזה... חייגי לפני שיהיה מאוחר... חייגי לפני שהוא יהרוג את נפשך או חלילה את גופך... זה לא ייגמר אם לא תספרי

kell

New member
זה כבר נגמר

נגמר למזלי לפני הרבה שנים..בערך בגיל 12...עכשיו, זה רק הזכרונות.

אם כך...

זה אכן נגמר... ועדיין משהו בתוכי צורח... למה שלא ייענש ? מדוע להעביר מסר שעשה מה שעשה וזה בסדר ? לא רוצה להיכנס לשיקולים שלך... ואני יכול להבין מדוע לא... אבל... הוא כל כך פצע אותך, לא מגיע לו שייענש ?

kell

New member
שאלה יפה..

כי אני טובה מדי, כי ההורים שלי לא בריאים, ואני לא רוצה להכאיב להם ולתת להם הרגשה גרועה יותר. כי החיים שלי טובים עכשיו, מצאתי את אהבת חיי, את החצי השני שלי שנותן לי את כל האהבה שבעולם...כי אני עכשיו "שופכת לאגרים" ומוציאה ה-כ-ל החוצה..אבל בדיסקרטיות שהמשפחה לא תדע...כי אין לי לב להרוס לו את החיים ואת המשפחה..אני יודעת שהוא חולה, יש לו גם ילד וילדה בדרך ואני מתכוונת שבאיזו שהיא צורה למנוע ממנו לעשות את זה שוב..אבל בצורה שתהיה שקטה יותר. קלי

שיהיה לך בהצלחה ../images/Emo141.gif

רק שבאמת... לפחות לוודא כמו שאת אומרת שהוא לא יעשה את זה שוב

נגמר?

אולי בפועל כבר אין התעללות אבל... אצלך ,בתוכך פנימה הפצע פעור ובו את חייבת לטפל כך אני חושבת הרבה כח ואומץ צריך כדי להתחיל אבל אחר כך תוכלי לומר כי נגמר

kell

New member
אני כבר מטפלת בו

המון שנים, בעצמי ולאחרונה עם קצת עזרה...אני מאד מודעת לבעיה ומאד מתגברת עליה, זה לא משהו שאי אפשר לחיות איתו, זה משהו שצריך ללמוד איך לחיות איתו..

חיה 36

New member
שולחת לך חיבוק ענקי../images/Emo24.gif

מקווה שבאמת תתגברי על הצלקות ומשקעים... אבל שימי לב שלפחות הוא לא יעשה את זה בהמשך לילדיו ואשתו.. ואולי הוא כן עושה לאשתו ואת לא יודעת?

ה מוזה

New member
הילדה שבך

עדיין בת 12..וכל כך זקוקה לצעוק את אותה צעקה שלא ניתנה לה הזכות לצעוק אותה בעבר .. יד אלימה הונחה על פיה ואותה הילדה מחפשת שלווה , מחפשת את הדרך לסגור מעגל שיחת טלפון ..למשטרה - להעניש את זה שפגע שיחה שכזו לעולם לא תוכל באמת לסגור מעגל.. הילדה שבך שעדיין כואבת כל סטירה ,מכה , התעללות .. זקוקה לאוויר לנשימה לשחרר החוצה את כל שנכלא לו בפנים וחוסם את קנה הנשימה ועוצר לו את אותה צעקה ..זעקה אין לי ספק שתמצאי את הכוחות לחבק את הילדה הזו .. תאמרי לה ..זה בסדר עכשיו היא יכולה לצעוק .. לאחר הצעקה ..והזעקה מקווה שתבוא השלווה הכעס ..קלי פוגע בך לא פחות ממה שפגעו בך בעבר .. שחררי את הכעס ..ואם שיחת טלפון שכזו היא זו שתשחרר את הכעס תרימי עכשיו את השפורפרת .. מגיע לך ילדה את השלווה ואת השקט הפנימי שלך יש לך לב רך וטוב ..את שמה את טובת כולם לפני שלוותך שלך מתייסרת עינויי נפש ..בשתיקה שרק לא .. להכאיב לאחר עדיין שותקת .. מחרישה .. מחניקה זעקה עד מתי ..? כל מה שתעשי ..עשי זאת עבור אותה ילדה לא על מנת להרוס ,ולא בשביל נקמה עשי זאת כדי לתת לה ..שלווה

למעלה