הלו, הלו, מה קורה פה???

yasminale

New member
הלו, הלו, מה קורה פה???

אנשים, מה זה!?!?!? הפורום בבלאגן נוראי!!!!!! קודם כל, מנהלים (לא בכעס או משהו), איפה אתם? לשרשר, למחוק, להגיב. לעוד מגיבים סדרתיים למיניהם, "חולה על ניית'ן", את לא צריכה לפרסם 5 פעמים את האתר. שרשרי הכול לאותה הודעה, ופרסום של האתר פעם ביומיים-שלושה מספיק. לכל השאר שיש להם שאלות על אותו פרק של ערוץ 10 למשל, שרשרו לאותה הודעה. אם יש שאלה, תפתחו שרשור שאלות שאליו ישרשרו שאלות ותשובות. בקיצור, שרשרו, ואל תחזרו על אותו דבר 39850 פעמים. אם לא עונים כנראה שלא ראו את ההודעה או את שלא יודעים את התשובה. לשים

TheCharm

New member
רציני - מה קרה לפורום?!

ומה הקטע של חולה על נייתן? וואלה, יש לך אתר, אבל זה כולה טיפו, לא משהו מיוחד, דיי לפרסם את זה בכל חור, פאקצ'יזם ביג.

mirymoo

New member
לא לרדת על אתרי טיפו!!!

יש לי אחד!!!
אבל צודק...זה היה מוגזם..

אוקיי כנסו:

בסדר אני לא אפרסם אותו הרבה אבל לא לרדת על האתר שלי יש לי שם מלא אבל מלא חומר המשיכו לדבר על "מגרש ביתי" המשך יום נעים...

GinGerit

New member
האתר שלך חמוד אבל...

איפה שכתבת על צ'אד שכחת לציין שהוא שיחק בבנות גילמור ובדוסון קריק

כנסי:

נכון אני יודעתשהוא שיחק גם "בסיפור סינדרלה" אבל אני מעריצה את ג'יימס לאפרטי והילרי ברטון והאתר עליהם...

Mrs ShiR

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo142.gifאף אחד לא ירד על האת

האתר שלך, רק אמרו שנמאס שכל יום את פותחת הודעה חדשה ואומרת "כנסו לאתר שלי!!11!!"

*superstar*

New member
../images/Emo4.gif אני יודעת.. המחשב שלי מת../images/Emo7.gif

ונכנסתי פה ושם ממחשבים אחרים- ככה שקשה לי קצת לעקוב באופן רציף.. אז קבלו התנצלות על זה. דבר שני- אני מסכימה.. אם יש לאן לשרשר- תשרשרו דאמיט!

למעלה