הלו הלו הלו

שגיאאאאאאא

מה זה אמור להביע המשפט הזה???????? אתה רוצה שאני אמשיך בחרם עליך?

אולי זאת מיכל

בגלגול הקודם. טוב נשארנו חמישה יותר נכון שלושה וזוג , שזה בעצם חמישה. אתם מבינים את מצבי בהתחשב בעובדה שאני בביה"ס, סיימתי את המבחן שלא ידעתי על קיומו (למה אף פעם אני לא יודעת על מבחנים, שיעורי בית, שיעורים וכ´ו...?) והמורה למחשבים הנחמד הרשה לי להתיישב על המחשב . אז אני שומעת שלמה , ומקווה שמישהו ממכם כאן, מישהו, משהו, זוזוט? עפיפון

אולי זו לא מיכל

אבל זה היה בחגידות 25 להד ארצי (תסתכלו על החולצה)! למרות המשקפיים אני עוד רואה משהו (האופטמטריסטים , כלבים נובחים שינבחו!) . עפיפון

ואולי

לכבוד חגיגות 25 שנה להד ארצי, אירגנה החברה מפגש של מעריצים עם אלוהים. אז הפוסטמה היא מעריצה כמוכם, כמוני, כמו אח שלי, כמו הדג שלי, כמו זוזוט ! עפיפון

זה שלומקה

אבל האם אי פעם היה לו גשר בשיניים? נא לצרף אותי לרשימת התלמידים הזקוקים לשביתה

היא בטח היתה גם זמרת או משו(עדיין?)

תראו גם היא מחזיקה כזה (כזה !! נו איך קוראים לזה !!) דבר. שהם בטח קיבלו מהד ארצי לכבוד חגיגות ה 25 (של הד ארצי).

הדבר הזה....

נקרא "תקליט זהב" והם בטח קיבלו את זה על משו שהם עשו ביחד, או משו כזה. או שהיא סתם מתחזה לאיזה זמרת שהחליטה לחזור בתשובה ולהידבק לאלוהים. אף אחד לא יודע???? מה קורה לכם, חברל´ך!!!

תקליט זהב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נעלמו לי המילים, אני לא יודעת מה קורה לי על הבוקר (אולי זה כי, לשם שינוי(!), כיוונתי לי שעון ??) תקליט זהב לה לה לה מצטערת על חוסר הניסוח וחוסר המילים היום נקווה שבהמשך היום הצמב ישתפרררררררררררררררררררררררר

למעלה