הלו הלו הלו

הלו הלו הלו

מה נשמע פורום צחיח שלי? איה נעלמתם?????? הנה תמונה לעידוד, הפורום בדיכאון. בימים הקרובים יהיו עוד תמונות. מי שידע מי זאת, מקבל שתי נשיקות.

לא יודע מי זאת......

אבל אני מבין את החיוך מאוזן לאוזן שהוא דפק. איזה כוסיתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!
רון רון, נכון שאני מקבל נשיקה בכל זאת??????

אהבתיה

New member
היי ! מה שלומך?

עושים חיים? כרגע לא ממש אבל אני מקווה שבקרוב יהיה יותר טוב...

אהבתיה

New member
אני כרגע בקורס...

סמלת מבצעים בחיל האויר...בעיקרון תפקיד טוב אבל נראה גם די משעמם רוב הזמן...העיקר יהיה לי בריכה,קולנוע וחדר כושר בבסיס...

וויליאם

New member
פששששש.....

נשמע חשוב. אני לומד ונראה לי שהצבא המיוחל לא יגיע לעולם. רחוק ממני אלפי שנות אור

אהבתיה

New member
מה זה?!

כל ההודעה הקודמת נמחקה לי!! חוצפה!!!
מה שרציתי להגיד לך זה שהזמן עובר מהר מאוד מאוד ולפני שתרגיש כבר תסיים בית ספר ותתגייס....אתה יודע מה אתה רוצה לעשות בצבא?

אהבתיה

New member
ווילי קושקוש....

אני חייבת לזוז אז נתראה יותר מאוחר! ערב טוב לך ולכולם!!! נשיקות!

וויליאם

New member
אני לא יודע בדיוק....

אבל אני רוצה להיות קרבי. הכי קרבי שיש. אני לא ממש בקיא ברזי הצבא.

נראה לך?????

אתה באמת חושב שתקבל נשיקה אחרי ה: "איזה כוסיתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!" על גופתי..... ואגב, אני לא יודעת איך קןראים לה. היא מוכרת לי נורא, ואני ממש אשמח אם מישו יזהה אותה, ושגיא, אני ברוגז.

Az_24

New member
אקשן בפורום, בלאגן בין שגיא ורוני

מה יהיה בפרק הבא??? האם שגיא ירד על ארבע ויתנצל??? או שרוני תחזור לשלמה ותעשה לו את הילד העשירי שלהם יחד??? זאת ועוד, רק בפרק הבא של: "הגן של רוני..."

Asafy23

New member
אבי נעלב...

וד שרוני לא תפייס אותו במתנות ומחמאות הוא ישאר נעלב כמו דוד לוי...

Az_24

New member
Asafy זה בסדר

אני לא נעלב מרוני הכל צחוקים ביננו, נכון רוני??? מה לא????????????? אבל אמרת שכן...... עכשיו באמת נעלבתי!!!

../images/Emo2.gif

אבי, מצבך מחמיר. הגננת, אני חושב שאת צריכה לשקול ברצינות להעביר אותה למחלקה בקומה השלישית, עם הטיפולים האישיים באמצעות קולות של חיות. אני חושש שהוא מסכן את בריאות אנשי הפורום.

למעלה