הלו (הלו... הלו...)

הלו (הלו... הלו...)

יש פה מישהו? (מישהו... מישהו...) כל מי שכאן שיגיד
"היי"

YBNS

New member
../images/Emo45.gifהיי!

תמיד כשמתאפשר לי אני כאן..

YBNS

New member
אה! ותראו משהו קטן שהתחלתי לצייר לפני חודשים:

עוד פעם זה באותו סגנון שציירתי בשנה שעברה (אקריליק על בד) אבל עם הבדל אחד: הפעם ציירתי את זה בבית ולא בבצפר, עם הצבעים והחומרים שקניתי ב500 שקל
!!! אבל זה בכלל לא גמור, ואני כבר חודש וחצי לא המשכתי תציור כי אין לי זמן... בכל מקרה אני מקווה שהציור הבא יהיה בטכניקה שונה....

YBNS

New member
ותגידו אם אני מוצלח בקריקטורות:

ידידה שציירתי בעפרונות...

וואו, זה מ-ד-ה-י-ם!

אני לא מכיר את החברה שלך (או שלפחות לא זיהיתי אותה מהציור, אהמ) יכול להיות מעניין אם תשים כאן תמונה שלה (מבטיח לא לחפש אותה ולהגיד לה "היי, זאת את מהציור!"
כדי שנוכל להתרשם, כמובן, מהדמיון בין הציור לבן אדם. הרעיון של הסוכריה על מקל מגניב, צריך עוד טיפה להשקיע בידיים וזה יהיה מושלם, תוכל למכור את זה במליונים! (טוב, הגזמתי, אבל יש אמנים שמציירים קריקטורות ברחוב ואתה לא ברמה פחות טובה מהם!)

דפנושית

New member
וואו../images/Emo70.gif

גם הציור של נטליה וגם הקריקטורה - מדהים ביותר! הקריקטורה מוצלחת במיוחד! רואים שניחנת בכשרון לצייר...

Rony 05

New member
לשניכם

איזה נהג מטומטם נכנס בנו (לא משהו יותר מדי רציני) מאחורה עם האוטו....ובמקרה ישבתי מאחורה ובמקרה מאז כואב לי הגב..... ותודה על האיחולים, מקווה שה' מקשיב לכם

"במקרה כואב הגב"...?

היית בבי"ח חולים? תאונות כאלה מסריחות, גם אני הייתי בתאונה כזאת שבה נכנסו בנו מאחורה (תאונת שרשרת האמת של ארבעה רכבים), ובנס לא קרה שום דבר לאף אחד. זה רק מראה על הקלות הבלתי נסבלת שבה אפשר לגמור אנשים עם כלי רכב. למי שנוהג - חבר'ה - באחריות! תיזהרו אני מקווה שיעבור מהר!

Rony 05

New member
הייתי בביקור רופא

גם לא רואים כלום בגב וזה לא כואב שאני לא יכולה לזוז....היא אמרה שהיא לא חושבת שיש לי משהו אבל אם ימשיך לכאוב שאחזור.. תודה ובאמת תנהגו באחריות.....אתם אחראים לא רק על החיים שלכם כשאתם נוהגים לא בזהירות....

Rony 05

New member
זה היה ביום ד'

קיבלתי ליום ה' שישי+ שבת גם ככה אני בבית ביום א' אם עדיין יכאב אני אעלה למרפאה...לרופא הלא נחמד... אבל זאת בביקור רופא גם לא נחמדה

Rony 05

New member
לצערי אתה לא מחדש לי...

רופאים צבאיים אף פעם לא נחמדים ....

למעלה