הלו (הלו... הלו...)

ולא קורה שאת אומרת לעצמך

"זהו, אני עם להיות סמויה סיימתי! מעכשיו אני פעילה!!" תחשבי על זה, יכול להיות נחמד
בכלל, אנחנו נחמדים אל אנשים חדשים

RayoDeLuz

New member
חחח..

אז קודם אציג את עצמי.. קרן, 18, קנדה אבל בקרוב ישראל חח... >< אממ אשמח להצטרף חח..

RayoDeLuz

New member
חח לא שליחות...

רצון אישי של ההורים... ולא כ"כ קר איפה שאני גרה... אני גרה באיזור וונקובר שזה האיזור הכי חם בקנדה... כרגע יש שמש ו22 מעלות שזה יחסית חם חחח

RayoDeLuz

New member
לא..

אני לא רוצה להתגייס >< אני רוצה להתנדב בצבא... או בשירות לאומי... אבל, אני עדיין לא יודעת אם אקבל פטור בכזאת קלות בגלל לקות השמיעה שלי... אז בינתיים אני הולכת להתנדב בקיבוץ...
לא יודעת עדיין איזה ואיפה... ואני באה לבד... בלי אף אחד.. ><

RayoDeLuz

New member
חח אני לא כזאת אמיצה...

אני די מפחדת מכל העניין.... >< מהיום זה 3 שבועות עד לישראל... שיאוו איך הזמן עבר...

בתור קיבוצניק

זו יכולה להיות חוויה בשבילך, רק תדעי שזה מאוד שונה מהחיים בקנדה... גם תלוי לאיזה קיבוץ תגיעי ועד כמה הוא חור
מי מטפל לך בזה? כלומר, איך את יוצרת קשר עם קיבוצים? כל הכבוד על החזרה לארץ, אם תצטרכי תמיכה, אנחנו תמיד פה
ולסיום - לא רוצה להתגייס אבל כן להתנדב? אם את רוצה להתנדב את אמורה לרצות להתגייס... לא? לא הבנתי ממש
בכל מקרה, את ממויינת למסלול צבאי מסוים כבר? או שאת תתגייסי לכלל צה"לי, אם תתגייסי...? וכמה זמן מאז שתגיעי לארץ יש לך עד הגיוס? הרבה שאלות

RayoDeLuz

New member
חחח אני יודעת שזה שונה...

יצרתי קשר עם האגודה להתנדבות בקיבוצים לפני 4 חודשים.. והם שמרו לי מקום... כשאני מגיעה לארץ אני רק צריכה לצור קשר קשר איתן ואז אקבע ראיון שבו יבדקו מה אני אוהבת לעשות וכל זה... אני לא רוצה להתגייס לצבא כי אני לא רוצה להיות מחוייבת לשנתיים... אני לא אמורה לרצות להתגייס כי אני רוצה לעבוד יותר בתחום החינוך עם ילדים... אני עדיין לא ממויינת אבל לפי בדיקות שלי עם חברות שלי אני כנראה אקבל פרופיל 45 אם לא אתעקש על זה שאני רוצה פטור.... אין לי עדיין תאריך מסויים לגיוס כי עברתי לקנדה בגיל 14 וחצי כך שזה יצא לפני שקיבלתי צו גיוס ראשון...

גם אם את מתנדבת

זה לא שאת באה יום אחד ואומרת "שומעים, לא בא לי להתנדב יותר" והולכת... גם זה עם התחייבות. אני לא יודע כמה (אולי רק שנה, אולי פחות), אבל מתחייבים לפרק זמן מסויים... חוץ מזה, שנתיים בצבא עוברות כל כך מהר, יש מקומות שאם תגיעי אליהם, לא תספיקי לעשות שום דבר משמעותי בפחות. ויש מקומות שבכלל לא תוכלי להגיע אליהם מראש אם ידעו שאת רק שנה בצבא... אם כבר צבא - אז עדיף תפקיד מאתגר (במקום שיתקעו אותך להיות פקידה לכמה חודשים, רק בשביל להרגיש "מה זה צבא", חבל) אם עדיין לא עשית צו ראשון אז יש לך עוד זמן

RayoDeLuz

New member
אבא שלי התנדב בקיבוץ לפני שהתגייס..

וגם אני עצמי פחות או יותר די גדלתי בקיבוץ... נולדתי בקיבוץ גבולות ליד באר שבע ואז את גן תת חובה, הטרום חובה והחובה גמרתי בקיבוץ נצר סירני ליד נס ציונה... מרגישה שזה יהיה מעיין תהליך לסגור את עצמי הנפשית... אני לא חייבת להתנדב בקיבוץ לפחות שנה... מכיוון שאני גרה בחו"ל זה קצת שונה...

למעלה