black crow
New member
הלו הלו הלו
טוב, אז בגלל שאהבתי מאוד את פירות שרשור תעודת הזהות שעבורי לפחות היו מתוקים מאוד עלה במוחי רעיון
לפתוח שירשור המלצות. עכשיו ההסבר: בעקבות תעודות הזהות המושקעות העברתי את הבוקר שלי בחיפוש זמרים, סופרים וסרטים מומלצים ויש בידי רשימה נכבדת של דברים שאשמח לקרוא, לראות, או להקשיב להם. בשל כך עלתה הערכתי לחברי הפורום האיכותיים ואשמח לשמוע עוד המלצות ובטוחה אני שכולנו נתעשר מכך. אז כך: אם יהיו מצטרפים לרעיון שלי אני מבטיחה לפתוח שרשור כזה בכל שבוע אך ישנם כמה חוקים שכדאי לשמור עליהם לדעתי על מנת לקיים מעט סדר בדברים. 1. כל המלצה מוגבלת בבחירה אחת בלבד: סרט, מוזיקאי, תערוכה, ספר וכו' הרעיון הוא שלא תמליצו בכל פעם על יותר מדבר אחד על מנת שנספיק לעקוב אחר ההמלצות ועל מנת לרווח אותן מעט כדי שהשרשור יהיה פעיל בכל שבוע. 2. להימנע מתגובות מיותרות או לא קשורות לשירשור על מנת שלא ידחק הודעות חשובות לדפים האחוריים. 3. להימנע מריבוי אייקונים ומריחות מילים כי זה סתם מקשה על הקריאה. מוכנה לשמוע הצעות ובכלל מעניין מאוד יהיה לקרוא את ההמלצות שלכם. אוהבת,חוף. נ.ב. אני עוד שוקלת את ההמלצה הראשונה שלי אז זה יופיע בהמשך
טוב, אז בגלל שאהבתי מאוד את פירות שרשור תעודת הזהות שעבורי לפחות היו מתוקים מאוד עלה במוחי רעיון